Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

Ničiji

Milovan Brkić

Nakon što se vratio sa sastanka sa nemačkom kancelarkom Merkel, šizofreni Vučić je nastavio da prlja građane Srbije. Tako je naredio svom seizu Milomiru Mariću da u Prištini snimi intervju sa ratnim zločincem, svirepim ubicom Ramušem Haradinajem, za kojim je srpsko tužilaštvo raspisalo Interpolovu poternicu, da opere svog poslovnog partnera.

Iako niko od njega više ne traži da samoinicijativno prizna nezavisnost Kosova i Metohije, srpski predsednik to pokušava iz petnih žila, poslednjim atomima snage. Da opravda dogovor koji je sa ratnim zločincem Hašimom Tačijem postigao 13. marta u Parizu, da za 100 miliona evra provizije i još 200 miliona evra uloženih u projekat Beograd na vodi, sam potpiše taj dokument. Čak ga je i gospođa Merkel, koja ga je na zlo navela, učinivši njega, Tačija, Haradinaja i Edi Ramu svojim poslušnim momcima koji za njene interese pljačkaju svoje narode, upozorila da proces priznavanja Kosmeta mora da prođe ustavnu proceduru, da se o tome izjasne i građani Srbije, a ne samo on i njegova razbojnička banda.

Ophrvan bolešću, Vučiću se sve više žuri. Hteo bi da obavi posao i osigura budućnost svoje porodice, pljačke, kartela. Deluje smušeno, uplašeno, jer se krug oko njega zatvara.

Nakon što je okončana akcija ''odmazde'' prema Siriji, toj namučenoj zemlji, administracija predsednika Trampa vraća se rešavanju balkanskog pitanja. Akcija uveliko traje, počela je u Tirani, kao zemlji koja je organizovala proizvodnju narkotika i od nje je išla distribucija za Evropi, u kojoj su dobar deo kolača uzimali Rama, Tači i braća Vučić, a na red za hapšenje čeka premijer Rama, za očekivati je da tužilaštvo u Tirani raspiše i međunarodne poternice i za njegovim saučesnicima na Balkanu.

I dok šizofreni Aleksandar, svakodnevno napućenih usta, sa svojom pederskom družinom, ruži građane i opominje ih da će on morati da donese teške i bolne odluke, njegov brat Andrej postaje vlasnik svega vrednog u Srbiji. Gladne oči ovog skota niko ne može nahraniti.

Ko će da ih pohapsi, razmišlja predsednik, kada je za Javnog tužioca Srbije postavio travestita, Zagorku Dolovac, pedera Nenadića za specijalnog tužioca i pedere za predsednike sudova, koji bi trebalo da sude mafiji koja je Srbiju opljačkala za 100 milijardi evra?

Ali, svaka ptica svoga kobca ima, kažu.

U ponedeljak je u Beograda iznenada doputovao direktor Ruske federalne spoljne obaveštajne službe Sergej Nariškin. Vučića predsednik Putin nije pozvao na inauguraciju, a poruke koje je trebalo da iz Moskve donese ministar Vulin, Vučić nije hteo ni da čuje. Gospodin Nariškin je veoma obavešten čovek, operativac je koji ugovara budućnost sveta sa svojim američkim kolegama. On je saopštio Vučiću kakav mu je položaj, šta mu se sprema. Očigledno Rusija želi da razdvoji svoju pomoć i zaštitu države Srbije od pomoći srpskom predsedniku koji je podivljao od novca i pomame, kome je određena sudbina. Takvog, kakav je, Rusija nema načina da zaštiti, jer Vučić jedino na svetu ceni sebe i novac.

Iz službenog saopštenja FSSB-a izdatog nakon sastanka, provejava poruka da je Vučić pozvan da poštuje međunarodno pravo i rezolucije, odnosno da ne priznaje nezavisnost KiM.

Vučić je Srbiju učinio i ružnom i dužnom. Zadužio je kreditima, koje je opljačkao, rasprodao je resurse, javna i komunalna preduzeća, doveo građane na prosjački štap, da žive od 200 evra, koliko je prosečna plata i penzija, i tako mala primanja napao preko izvršitelja, da je pravo čudo kako milioni građana žive od ničega. Vučićeva kamarila i njeni sponzori izvršili su i kulturni genocid nad Srbima, koji nije zabeležen u istoriji.

Jedan umobolnik sam prkosi svetskim centrima moći. Očigledno je da je uplašen, jer veći broj onih koji su iza njegovih leđa, svakodnevno traže od mene savete kako da se izmaknu od njega, na bezbedno odstojanje, da budu kooperativni sa novim vlastima, da vrate veći deo onog što su opljačkali, jer tvrde da ih je Vučić surovo terao da pljačkaju Srbiju. Bio je opčinjen pljačkom i zlom. Vreme je velike naplate.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane