Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Da li je Dženi ućutkana?

Kakva sudbina očekuje mnogobrojne Vučićeve saradnike koji su na državne funkcije došli iz njegovog srca i vinskog podruma u Jajincima. Travestiti, homoseksualci, lezbejke i pederi su brzo napredovali uz Aleka. Teško bolesni Vučić, koji zbog bolesti pet puta dnevno menja pelene, bliži se životnom kraju. A oni mu poručuju da se izbori sa bolešću - ne daj da nas rastave! Miša Vacić je jedan od njih.

......

U Magazinu Tabloid broj 409 (http://www.magazin-tabloid.com/casopis/index.php?id=06&br=409&cl=03) opisali smo i ljubavne jade g. Vacića

- Moji stavovi su stavovi Aleksandra Vučića, on ima moju podršku - tvrdi Vacić, koji na Tviteru objavljuje fotografije kako se krsti dok na televiziji gleda mili lik svog Aleka. Identifikacija nije samo politička, nego i erotska. To dokazuje njihova sklonost prema transvestitima. Svojevremeno su mediji izveštavali o Vučićevoj vezi s izvesnom Likanom, a nedavno su se na društvenim mrežama pojavile fotografije Vacića u opuštenom druženju s Danielom Pinterom, zvanim Dženi, prvom autovanom transrodnom osobom u Srbiji. Raspravu o tome da li je u pitanju fotomontaža, okončala je upravo Dženi.

- Ta fotka je nastala u danima oko dočeka Nove 2018. godine, dok sam bila u Srbiji na odmoru. Bila sam gošća pansiona koji vodi jedan moj drug u centru Beograda i tu smo se provodili nekoliko dana. Bilo je zaista mnogo gostiju, atmosfera je bila praznična, uzbuđenje je bilo veliko, mnogi su došli da me vide i slikaju se sa mnom. Svima sam izlazila u susret, verovatno i tom Miši Vaciću, koga prepoznajem iz njegovih boljih dana, dok je bio aktivni sportista. Sad ga ne prepoznajem, jer se sav izobličio. Što se mene tiče, neću više da znam za Mišu Vacića, sve dok bruka i sebe i mene i srpski narod - napisala je Dženi Pinter na svom blogu.

Uz tekst objavila je i sms-poruke koje je razmenila s jednom prijateljicom. Nije poznato da li je Vučić bio ljubomoran zbog Vacićeve avanture sa Dženi ili mu je samo zavideo. Pred zaključenje lista dobili smo pismo.

"Poštovani, zovem se Nenad, suprug sam Dženi Pinter, i upravo se vraćam iz Holandske policije gde sam dao izjavu. Naime, Dženi je nestala.

U subotu popodne smo iz Midelburga grada u Holandiji , u kojem nam je u svom domu gostoprimstvo pružila gospođa Karmen ( Holanđanka), krenuli put Amsterdama u izlazak...U Midelburg smo se vratili vozom u nedjelju oko 10 am... ( prepodne), kada je Dženi primila telefonski poziv, ne znam od koga.Tada mi je rekla da mora u Midelburg da nešto obavi i da će se vratiti nakon par sati...Od tada joj se gubi svaki trag. Nedostupna je na mobilni. Ja sam jutros otišao u Holandsku policiju da prijavim Dženin nestanak, a s obzirom na pretnje koje smo dobijali prethodnih mjeseci i sada zbog fotografije Dženi sa Mišom Vacićem, a zbog kojih smo i pobegli u Holandiju, sumnjam da njen nestanak ima veze sa ovim pretnjama. U blizini kuće naše domaćice Karmen u Midelburgu nađena je Dženina perika bačena u ugao između dve kuće. Jako sam očajan i molim sve domaće i strane organizacije da pomognu da se Dženi pronađe, samo ako već nije kasno. Strahujem od najgoreg, jer u pretnjama koje smo dobijali, a koje su objavili neki mediji, stoji i obećanje da nećemo ostati u jednom komadu. U prilogu slika perike koju sam zatekao...

S poštovanjem, Nenad Belić

Ruka Aleksandra Vučića stiže one koji ga pomenu. Da li je Dženi Pinter među živima?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane