Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tragom vesti

Aranđelovac: Andrej Vučić hoće i Bukovičku banju!

Bata otvara sva vrata

Brat Aleksandra Vučića, Andrej, napravio je strategiju da dođe u posed celog kompleksa Bukovičke banje u aranđelovačkoj opštini, a kako bi u tome uspeo, angažovani su funkcioneri Srpske napredne stranke, narodni poslanik Milosav Milojević i predsednik opštine Bojan Radović, koji se sada, za njegov račun, pojavljuju kao potencijalni kupci.

M. Grabež

Nakon punih šest godina legalnih pokušaja privatizacije Bukovičke banje, konačno je postalo jasno zašto to nije i uspelo na način koji bi spasao turizam i ugostiteljstvo u opštini Aranđelovac.

Sada već davnog 7. septembra 2012. godine, na javnoj licitaciji prodati su hoteli "Staro zdanje", "Šumadija", restoran "Arkade", otvoreni bazena i dva pomoćna objekta koji se nalaze u parku Bukovička banja u Aranđelovcu. Ove objekte kupio je Miroljub Aleksić vlasnik hotela "Izvor" u Aranđelovcu koji je još ranije privatizovan.

Kako se ovi objekti nalaze na području parka " Bukovička banja" investitor "Staro zdanje" DOO dostavio je Ministarstvu poljoprivrede i zaštite živote sredine zahtev da se površina gde su objekti izuzme iz granice Spomenika prirode "Parka Bukovička banja" kako bi moglo da dođe do radova na hotelima. Ministarstvo je odobrilo ovaj zahtev, i prosledilo je odluku rukovodstvu opštine Aranđelovac. Ova odluka je morala da prođe kroz plan detaljne regulacije u Aranđelovcu i da se usvoji na skupštini opštine Aranđelovac, međutim, predsednik opštine Bojan Radović odbijao je da ovo pitanje stavi kao temu SO Aranđelovac.

Nakon šest godina razvlačenja sa investitorom kojem je bila potrebna odluka da krene sa radovima, on je na kraju raskinuo privatizaciju, i čitava banja odlazi u stečaj. Nova licitacija nije jos održana, a pošto su na prvoj licitaciji hoteli prodati za 738.800. evra, zbog stečajnog postupka, suma za koju će biti prodati objekti sada je duplo manja.

Predsednik opštine, pošto je raskinuta privatizacija, nije tražio da se objekti i tri hektara zemlje na kojima se oni nalaze vrate u granice spomenika prirode parka "Bukovička banja". Odluka o potvrdi o izuzimanju iz zaštite ovih objekata nije donesena, i logično je da ako je privatizacija raskinuta. Predsednik brže bolje vrati zemljište i objekte pod zaštitu, jer se neprekidno u javnosti busao u prsa da je to razlog zašto odluku Ministarstva nije potvrdio u skupštini kroz PDR, odnosno Plan detaljne regulacije. Ovih dana stigao je dopis da će čitava Bukovička banja preći u vlasništvo Republike Srbije, a zatim će kao takva biti privatizovana, i to je zapravo razlog zašto predsednik opštine nije hteo da donese odluku u skupštini. Investitor je oteran, a privatizaciju će obaviti fiktivna firma, koja će otkupiti čitav kompleks Bukovičke banje u Aranđelovcu, a pravi vlasnici će biti poslanik SNS-a Milosav Milojević i predsednik opštine Bojan Radović, koji sve ovo rade po blagoslovu Andreja Vučića. Naime, Andrej Vučić je "zinuo" na ovu imovinu i ona će mu pasti u ruke.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane