Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pogledi

Najnoviji svetski poredak - globalni nivo

Uzvišena devijacija

Stigao je odgovor na već prevaziđeno stanovište o novom svetskom poretku. Naime, Džordž Buš stariji, promoviše ga kao jednu jedinstvenu državu na bazi jedinstva vlasti državnog aparata i novca, apsolutnu kontrolu populacije kroz vakcinaciju, čipovanje i kontrole bankovnog računa kroz kartice, još i više, a radi vršenja selekcije na korisne i nepotrebne.

Boško Žilić

Najnovijim svetskim poretkom na bazi sveopšte povezanosti celokupnog naroda, te novcem svih zainteresovanih da slobodno žive u okvirima svojih porodica, stvoriće kontrolu nihilizma, satanizma, informacija, prava na školovanje, straha, apsolutizma vlasti, a sve do granica učinkovitog. Prema tome, novac organizovanog naroda je u svemu bitan i isti je protiv teg novcu organizovanih grupa kao izvorištu svih oblika moći koji svoju respektabilnost grade na uzvišenoj mentalnoj devijantnosti.

Suštine njihovih moći je u organizaciji i pripadnosti velikim porodicama. Nasuprot tome, mi ćemo izgrađivati naše male porodice na bazi međusobne prepoznatljivosti jedino mogućeg opstanka putem celine i putem novca celine. Morate shvatiti da mi mali ljudi nismo dobrodošli u zlatnu milijardu izabranih jer nemamo autoritet novca i moći iz novca. Moramo se braniti jedinstveno jer je jedinstvo i sveopšta povezanost jedina naša snaga na bazi našeg zajedništva.

Lokalni nivo

Najnoviji svetski poredak kao bipolaran mora kontrolisati sve, čak i zagovornike rata, po cenu njihovog brisanja. Postoje osnovane indicije da su 1999. godine u period bombardovanja SR Jugoslavije, svi naši poreski obveznici i dalje bili obveznici, tj. da im je država u period od 78 dana naplaćivala porez kao da rata nije ni bilo. U koliko su navodi tačni, RS ima obavezu da otpiše svakom tadašnjem obvezniku ili nj. nasledniku poreze i doprinose u period trajanja bombardovanja. U suprotnom, svi državni aparati sebe promovišu kao Kurte i Murte. Do sada ni jedan državni aparat nije pokrenuo takvo pitanje.

Postoje indicije da je državnom aparatu u interesu da je broj penzionera minimiziran, sve iz razloga zahvatanja iz budžeta u korist penzija. Suština je naime da je aleatornost kao izvesnost - neizvesnost od smrti izvesna, jer se rapidno broj penzionera smanjuje, a penzije predstavljaju niži osnov od visine bivšeg minulog rada. Trebalo bi da je penzija bude 120 % od bivšeg minulog rada jer je svakom starom čoveku potrebna veća briga i nega, te finansijska podrška, s obzirom na celokupno ekonomsko - socijalno stanje u zemlji. Međutim ni to nije problem koliko je problem da državni aparat putem svog zakonodavnog tela - većine u Skupštini i nadalje održava protivpravno i neustavno stanje - protivpravnog prisvajanja novca kroz poreze i doprinose preminulog penzionera u period kada je isti bio radno sposoban. Preciziram, da u koliko neko uživao primera radi, penziju u period od 10 godina, sav preostali novac u period od 35 godina minuloga rada ima se vratiti prvom stepenu srodstva penzionera. Ovako, državni aparat autoritetom jače strane i privilegovanih autoriteta funkcija koju obavljaju svojim autoritetom skupštinskog poslanika prisvajaju novac koji im ne pripada. Demagogija u ponašanju i razmišljanju im je jako izražena do granica perfidnosti, tako da su postoje indicije - obespravili celokupni narod, kao i penzionere koji su im ukazali poverenje.

Postoje indicije da je cilj državne politike da čovek bude što duže radno eksploatisan, sa što kraćim vremenskim trajanjem uživanja penzije, sa umanjenim penzijama u odnosu na uvećane potrebe pezionera, te protivpravnim prisvajanjem dugogodišnjih plaćenih poreza i doprinosa. Zašto uživanje penzije nije izbor građana i zašto su penzije ozbiljan dugogodišnji izvor protivpravno prisvojenog novca na osnovu minulog rada.

Da bi se naš novčanik oporavio potrebno je da se PDV prepolovi za 50%, prihodi JKP.-a preduzeća za 50%, parking servis i pauk servis i komunalna policija se imaju ukinuti jer su nametnute institucije punjenja budžeta, a sve poreze minimizirati ili ukinuti (porez na oružje).

Narodni poslanici nisu u Skupštini radi nas nego radi obezbeđivanja ličnih interesa i promocije, te je broj od 250 nepotreban. Njihovu delatnost mogu da obavljaju mnogo manji broj narodnih poslanika. Do sada niko nije isticao da bi valjalo proveriti finansijska stanja i novostečene imovine naročito značajnih ličnosti koje se profesionalno bave politikom sa pravom na konfiskaciju bespravno stečenog kapitala i novca. Raniji guverneri i finansijski stručnjaci NBS su sada verovatno u inostranstvu i niko ih ne promoviše. Zašto se ne pokreću pravni postupci pred pravosuđem, a verovatno zato što pravni sledbenik - Kurta štiti svog pravnog prethodnika - Murtu, a kobila je sve više raga. Nezavisno pravosuđe je okupirano autoritetima iz politike, a to je glavna prepreka ulaska R. Srbije u evropsku zajednicu.

Regionalni nivo

Se mora bazirati na sveopštem poštovanju naroda i na zajedničkoj borbi svih bez obzira na nacionalnu, rasnu i versku pripadnost. Danas, mi - narodi stare SFRJ a sada samostalnih država nismo nikome interesantni. Shodno tome svi se moraju ekonomski povezivati radi kvalitetnijeg življenja, stvaranja autoriteta moći na bazi visoko razvijene svesti, kao i bogatstva celokupnog stanovništva u regionu, jer nam je svima već i sada neopisivo zlo nad glavama.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane