Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Prilozi za srpski nacionalni program

Zoran D. Milojević

Istorijska tačnost nije ono što se desilo, već ono što mi smatramo da se desilo! To je geslo pod kojim su komunisti vaspitavali generacije! Lagali su od početka! Prva laž je da su se digli na antifašistički ustanak! Oni su se latili oružja tek kada su nemački fašisti napali svoje dotadašnje saveznike, sovjetske komuniste!

Druga VELIKA LAŽ je priča o oslobođenju Srbije u jesen 1944. godine. Oni nisu mogli da uđu u Srbiju dok Tolbuhin nije nahrupio u Srbiju, pa ni tada ga partizani nisu dočekali, već jedinice potpukovnika Dragutina Keserovića! Keserović nije izgubio nijednu bitku sve dok Tolbuhin nije razoružao njegove jedinice! Koča i Peko nisu smeli nos da promole preko Rogozne i Mokre gore, a o Drini da ne pričam! Istina je svetlo, duhovno sunce! Niko prstom nije sakrio sunce! Komunisti i današnji njihovi naslednici, ma koliko da beže od učitelja, jednaki su u sramoti i životu bez časti!

Naslednici su danas najveći zagovornici ulaska u EU i NATO pakt, a za Kosovo i Metohiju ih je briga kao za preklane popijen „viski sa (h)ledom"! Meni su iz raznih razgovora tri „partizanska sina" dopali u razmišljanje! Boris Tadić! Vuk Drašković! Nenad Čanak!

Boris Tadić! Berluskonijev „Džordž Kluni", rođen u kući crvenog marksiste koji je postao akademik boreći se za crveni komunizam! Mladi „tatin buntovnik" koji nije želeo u tatino društvo, ali se nije odrekao tatinog autoriteta zarad pozitivnog impulsa kosmosu u kome nije bilo interesa srpske nacije, već interesa tatinog lepotana, koji je na krilima izvrnutog marksizma, ostvario nedosanjane snove Tata Ljube i njegovih „pajtosa" iz Akademije!

Vuk Drašković! Crvena jabuka sa petokrakom na peteljci, odrastao na „kosovskom žitu", koga bi se danas odrekao zarad Ahtisarijevog plana! Crvendać iz kozaračkog kola šezdeset osme, kada im je „drug Tito rekao da su studenti u pravu"! Sva je sreća pa ga je Zvezda Danica uvukla u svoje gnezdo, natakla mu na glavu „crnogorsku kokardu" i pustila ga da čamcem na kojem je pisalo „Čiča Draža", plovi tamo kuda nikad nije stigao!

Nenad Čanak! Čvarak isklesan u nakovnju od srpa i čekića, sin tate koji je izmislio „vojvođansku nauku, kulturu i prosvetu"! Sin je otišao korak napred! Poželeo je da bude predsednik Srbije u čije ime bi Šiptarima predao moje Kosovo i Metohiju, a srpsko vojvodstvo odveo i odneo pod skute Vatikana, u svoje ime! Svaki čvarak se na svakoj vatri smanjuje, samo je Čanak na vatri demokratije sve veći i deblji!

Uzeo sam kao primer ovu trojicu, jer je njihov domet bio i ostao NIŠTA za Srbiju! Oni su obezbedili lične živote, Kosovo i Metohiju su dodatno približili Šiptarima i „prirodnoj Albaniji", a Srbiju su predali u ruke onima koji nikad nisu znali šta će sa rukama?!

Dok su njihovi očevi dočekali Drugi svetski rat bacajući oružje u aprilskom ratu, ne ispalivši metak u fašiste dok ovi nisu napali Sovjetski savez, a potom celu 1943. godinu proveli spremajući se da dočekaju „iskrcavanje saveznika", uz pesmu!

Kada se iskrcaju Englezi,

čekaće ih naši mitraljezi!

Sinovi su omrzli „bratsku Rusiju" i bezuslovno bi, iz priznanje genocida u Srebrenici, negiranje etničkog čišćenja Srba iz avnojske Hrvatske, prebegavajući islamske teroriste u Bosni i Hercegovini, unijaćenje Srba komunističkog nasleđa u Crnoj Gori i odričući se Kosova i Metohije i suštine srpskog pravoslavnog bića, uveli Srbiju u društvo osmovekovnih srpskih neprijatelja!

U vreme kada je počeo proces ujedinjavanja Evrope, očevi su krenuli u proces raspada Jugoslavije! Svi presedani koje je NATO napravio nad nama, postaju pravilo u svetu! Postoji samo ona država za koju NATO pakt izda upotrebnu dozvolu!

Zapadnjaci koji vladaju evropskom kućom, smatraju Srbiju kao žitelja predsoblja te kuće! Srbi se ne kupaju, na njih ne deluju dezodoransi, oni su smrdljiva bića!

Šta nam valja činiti?

Za početak bih da Borisu, Vuku, Nenadu i sličnima omogućimo slobodan prolaz u EU, bez prava na povratak!

A onda bih se zamislio i utvrdio ko je od vrha vlasti, pa na dole, komunistički sin, kolike su penzije njihovim roditeljima i kako su, a jesu, toliko velike, kad ih nisu pojeli inflacija, Krkobabići, stabilizacija, europizacija i slični usrećitelji naroda!

Pa, kad napravimo taj spisak, da i te sinove pošaljemo u EU, a nama šta ostane!

Pa, ako smo Srbi...?!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane