Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

Potera

Milovan Brkić

Premijerka Ana Brnabić je 17. aprila posetila Novi Sad i u zgradi Izvršnog veća održala sastanak sa predstavnicima neke strane kompanije. Pre nje u zgradu je ušlo stotinu žandarma. Zaposeli su drugi sprat Banovine. Niko od zaposlenih nije mogao da izađe iz kancelarije, a na prvom su takođe policajci kontrolisali i vazduh, dok je ona bila unutra.

Degutantna premijerka je u velikom strahu. Tako je, nakon prozivke u novinama o njenom kriminalu, besno zapretila da se to ne može tolerisati, jer neko može zbog lažnih optužbi da joj kidnapuje dete! Koja ona neme, niti će roditi, jer je lezbejka.

Prošle nedelje ona je poručila da će potpisati svaku odluku koja je u interesu građana Srbije! Mislila je na odluku o priznavanju nezavisnosti Kosova i Metohije. A, koji su interesi građana odlučuje Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, čija su ustavna ovlašćenja skoro protokolarna. Dovoljno je da Vučić odredi šta je korisno za njega, koliko izdaju i rasprodaju može da naplati, pa da to bude interes građana.

U ovom broju, u tekstu ''Daje pola Srbije za jedan tvit'' opisujemo lečenje gospodina Vučića na VMA u Beogradu. On i njih vara, jer im podmeće lažne izveštaje i nalaze, kako bi sakrio svoju opaku bolest od srpske javnosti. U istom tekstu opisujemo i kako je nudio Telekom američkom biznismenu Levandovskom da izdejstvuje samo da ga predsednik Tramp u tvitu opiše kao ''hrabrog čoveka''. Levandovski je pokupio dva miliona, održao predavanje i otišao.

Njujork Tajms, u broj od 29. aprila, piše opširno o Vučićevom skandalu sa tajnim ugovorima i izgradnjom takozvanog "Beograda na vodi". Ovaj ugledni američki list u vezi s tim kaže: "...Mnogi Srbi su doveli u pitanje način na koji su dogovori između Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata razrađeni iza zatvorenih vrata. Ali lideri Emirati vole odlučivanje odozgo dole, a predsednik Srbije voli da vidi gotovinski tok u zemlji bez propisa i zaštitnih mera koje zapadni investitori očekuju..."

Govoreći o mračnim, zakulisnim radnjama Aleksandra Vučića i arapskih šeika, Tanja Prelec, istraživač gepolitičkih zbivanja jugoistočne Evrope na Londonskoj školi ekonomije i koautor rada o investicijama Emirata u Srbiji, konstatovala je: "...Njihove političke kulture su na mnogo načina kompatibilne - to je sultanizam Ujedinjenih Arapskih Emirata, koji se slaže sa autoritarizom na Balkanu..."

Svi ugovori koji je potpisao Vučić, preko svoji trabanata, a koji su naneli neotklonjivu štetu Srbiji, proglašeni su tajnim! Za njih zna samo Vučić i njegovi partneri iz inostranstva.

Poslednji zločinački Vučićev poduhvat je prodaja neba nad Srbijom i njenih aerodroma, na period od 25 godina. Samo da pljune u lice Rusiji. A cvili što nije pozvan na inauguraciju predsednika Putina. Vučić je dobio zaštitnika. Džordža Soroša, koga čega suđenje u SAD-u za najtežu vrstu kriminala. Nije ni čudo što se Vučić, njegova premijerka i ostali članovi kartela, smrtno uplašili. Čeka ih hapšenje, suđenje, oduzimanje imovine, raspad porodice. Nakon prizemljenja Kim Dong Una, na redu je Balkan, jer je Sirija sada slobodna. Čišćenje Balkanskih država od kriminala biće potresno. Najmanje 500 njih u Srbiji moraju pred porotu i u zatvor. Stidećemo se njihovih nedela, pljački, ubistava, izdaje...

Možda će Ana Brnabić uteći u Hrvatsku, čija je državljanka. Možda i neki od Vučićevi razbojnika utekne u afričku ili latinoameričku zemlju. Narod koji je doveden do pred nestajanje mora da se uspravi. Moramo obučiti grupu posvećenih momaka koji će krenuti za njima. Da ih uhvate i kazne za zločine. Posle Drugog svetskog rata slali smo za ustašama i kvinslinzima ljude koji su ih našli i likvidirali.

Aleksandar Vučić žuri da prizna Kosmet, da zgrabi 100 miliona evra provizije, koje je ugovorio sa Tačijem. I on namerava da utekne, tamo gde ga ne izručuju. Ovaj zločinac je pod budnom pažnjom mnogih istražitelja. Ali, ako i utekne, mi ga moramo naći.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane