Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na Pravnom fakultetu u Novom Sadu uvedena je strahovlada

Koga miluje Milkov

Pravni fakultet u Novom Sadu je leglo kriminala, o čemu otvoreno pričaju i sami studenti, ali i neki od zaposlenih. Mađutim, naprednjačka vlast u Vojvodini, ali i na republičkom nivou, ne želi da se obračuna sa tim kriminalcima koji, za uzvrat, ćute o tome kako su neki od istaknutih današnjih političara svojevremeno diplomirali i doktorirali. Vrana vrani oči ne vadi, pa ni kriminalci ne hapse kriminalce.

Arpad Nađ

Dragan Milkov, koji je predsednik saveta Pravnog fakulteta u Novom Sadu i siva eminencija, drži u šaci gotovo sve profesore, tako što ih zapošljava na neodređeno, ali i zato što o njima ima brojne kompromitujuće podatke. Na mesto dekana progurao je Ljubomira Stajića, koga su u Baru kolege zvale "Ljubo Splačina" . I Milkov je jedno vreme predavao na fakultetu u Baru, dok ga tamošnji dekan nije najurio zbog brojnih malverzacija.

O kakvim se "profesorima" i stručnjacima za pravo radi koji bi trebalo da obrazuju naredne generacije pravnika vidi se i iz krivične prijave koju je grupa njih na čelu sa Milkovim (Maša Kulauzov, Ljbomir Stajić, Dragana Ćorić...) podnela 23. decembra protiv studenta Stefana Karanovća i Magazina - Tabloid, ali mesno nenadležnom sudu?!?

Milkov i kolege se nisu proslavile ni kao pedagozi koji su u stanju da nečemu nauče svoje studente. Prosek polaganja Upravnog prava je 2 godine, dakle, on u proseku oko 20 puta obara studente, a ima slučajeva da bezuspešno polažu i po 45 puta. Razlog za to je jer prijava ispita košta sve više svakim novim obaranjem, tako posle desetog puta dostiže i do 100 evra. Sve to završava u džepu izapočenog Milkova.

Dragan Milkov svake godine izdaje "novo i dopunjeno izdanje" knjga koje napišu on i njegvi poltroni profesori da bi studenti morali da daju pare za nove knjige. Naravno, nije reč o knjigama već o banalnim skriptama u kojima prepiše zakon i ubaci po koji komentar. Dugi niz godina da bi izašli na ispit, ne samo kod Milkova već kod gotovo svakog profesora, studenti su morali da kupe novu knjigu i da im profesor da potpis. U međuvremenu uprava Fakulteta kažnjava studente koji koriste nepotpisane fotokopije, tvrdeći da tako štiti autorska prava profesora.

Dok je srpski narod ginuo devedesetih godina braneći svoja ognjišta, Milkov se zalagao za separatizam. Ministru policije Republike Srpske smeštao je spletke po nalogu muslimana. Zbog toga je dobio batina na fakultetu u svojoj kancelariji od generala Vosjke RS Save Stupara, koji je bio i visoki porkajinski funkcioner kasnije.

Zajedno sa Nenadom Čankom je u to vreme obilazio separatističke skupove, što bi bilo legitimno pravo da nije istovremeno najbezobzirnije proganjao sve one koji su protiv takve politike i da nije otvoreno podržavao pro-ustaške pokrete.."Jure zove Boban viče - ej, Milkove, poglavniče", skandirali su mu svojevremeno studenti. Da bi sprečio da studenti podrže demokratske proteste u Srbiji Milkov je od uprave 1996. tražio da se zgrada Fakulteta zaključava u vreme demonstracija, iako su u njoj još bili studenti. U svojim "udžbenicima" pokrajinske sekretare naziva "ministrima" pokušavajući na taj način da Vojvodinu uzdigne u rang države.

Profesorki Mariji Salmi, koja mu se usprotivila, demolirao je auto pre nekoliko godina. Slobodu Midorović, koja se usudila da saspe u lice profesorima ko je Milkov i o kakvom se kriminalcu radi, izbacio je sa posla u Razvojnom fondu Vojvodine i tamo postavio podobne i njemu poslušne. Pre nekoliko godina advokata Mijuša iz Novog Sada, kojeg je optužio da je imao ljubavne odnose sa njegovom ženom, premlatio je i poslao u bolnicu.

Nikada ni za šta nije odgovarao. Danas mu je glavna uzdanica Tomislav Bokan, osuđen na kaznu kućnog zatvora zbog krivičnog dela trgovine uticajem. Zbog navodne nestašice nanogica Bokan se slobodno kreće i putuje i preko granice?!? Ono što nije moguće ni u bajkama, moguće je u novosadskom pravosuđu.

Bokan je kućni prijatelj sa Vesnom Milkov, ženom Dragana Milkova, koja je javni beležnik, izabrana u prvom krugu. Ona je ne samo Bokanu, već i mnogim drugim kriminalcima sklapala ugovore koji su protivzakoniti i na taj način ih zaduživala. Tako je omogućena sprega novosadskog pravosuđa sa najgorim podzemljem.

Milkov je već odredio i naslednika dekana Stajića. Radi se o prof. dr Branislavu Ristivojeviću, zvanom „Profesor Provizija". Bio je na spisku za hapšenje za vreme akcije „Sablja", neko vreme je bio i u bekstvu, dok ga Vojislav Koštunica nije sklonio sa spiska, njegov prljav veš stavio u fioku i postavio ga za svog savetnika. Ristivojević je zajedno sa Koštunicom aktivno učestovao u hapšenju srpskih oficira i generala koje su prodali Hagu. On je preko Uprave Carina pomagao DSS-u da reketiraju mnoge švercere. Na fakultetu je javna tajna da je imao afere sa mnogim studentkinjama, zbog čega se i razveo.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane