Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Veliko finale u Velikoj Britaniji: kako pravosuđe u Londonu pere ruke od hrvatske vlade i "afere Agrokor"

I pučanstvu je puklo pred očima

Svašta je moguće u "aferi Agrokor", pa i to da se Ivica Todorić raduje povratku u Hrvatsku, gdje će, kako kaže, dokazati svoju nevinost i suočiti hrvatsko pučanstvo i cijeli svijet sa kriminalnim rabotama aktualnoga premijera Andreja Plenkovića, te njegove ministrice financija, Martine Dalić, koje optužuje da su mu oteli tvrtku i njega proglasili lopovom. Tko je tu lopov, a tko nije, razmatra u svom autorskom tekstu Vjekoslav Škreblin, dopisnik Magazina Tabloid iz Zagreba

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Britanski je sud odlučio izručiti hrvatskog režimskog kriminalca Ivicu Todorića na ruke hrvatskoj režimskoj zločinačkoj organizaciji. Odluka ali i obrazloženje koje sud donosi zaista zbunjuju. Nelogični su i sasvim kontradiktorni pa i pomalo komični. Očito je kako Velika Britanija ne želi izravno sudjelovati u prljavštinama koje već dugo vremena izaziva "Slučaj Agrokor". Možda je bolje kazati kako Britanci ne žele sudjelovati u samoj završnici javne realizacije prljavog scenarija koji je odavno napisan i realizira se u ovom slučaju...Jasnije rečeno, Velika Britanija u ovome slučaju izigrava svojevrsnog Poncija Pilata koji je ovoga puta hrvatsko režimsko lopovsko božanstvo prepustilo hrvatskoj režimskoj lopovskoj rulji da ga tuži i da mu sudi a koja lopovsko-režimska rulja je od Ivice Todorića načinila svojevrsnog ovozemaljskog boga...

I taman kada je božanstvo počelo prezirati rulju koja ga je stvarala, rulja mu je dokazala kako stvari zapravo stoje. Pokazala mu je kako se niti malo nije izdigao iznad njih. Štoviše, režimska rulja dokazuje kako je i dalje nedodirljiva Hrvatsko lopovska režimska rulja koja i vlastitu zemlju spremno prodaje za siću kako bi ostala na sadašnjoj poziciji...To dokazuje od osnutka neovisne Republike Hrvatske do danas.

U obrazloženju suda iz Londona piše i ovo: "...Naređujem izručenje gospodina Ivice Todorića Hrvatskoj. On sada ima rok od sedam dana u kojem može uložiti žalbu", rekla je sutkinja na kraju presude koja je napisana na 17 stranica. Sutkinja Arbuthnot je prethodno odbacila većinu argumenta Todorićeve obrane protiv izručenja:

"...Nisam našla dokaze o političkoj motivaciji progona. Nije bilo bliske uključenosti političara u Agrokoru. Jedan političar je bio viši financijski nadzornik, a jedan je podnio tužbu protiv optuženika i tvrtke. Prihvaćam da afera Agrokor ima političku dimenziju, budući da on predstavlja 15 posto hrvatskog BDP-a, ali progon, koji se temelji na otkrivenim dokazima, nije pod političkim pritiskom...", stoji u obrazloženju presude.

Da, Ivica Todorić zaista nije imao argumente kako ga proganja politika. Zna i Velika Britanija kako u Republici Hrvatskoj niti ne postoji politika kao takva. U našoj zemlji postoji politika državne mafije koja na žalost i ruglo cijelog svijeta prezentira Republiku Hrvatsku. Takvo obrazloženje Ivice Todorića koje počiva na argumentima Britanci nisu željeli iznijeti jer bi time pokrenuli događaje sa nesagledivim posljedicama. Događaji se tada ne bi vise mogli kontrolirati i teško je predvidjeti kakve bi štete prouzročilo objašnjenje da u Republici Hrvatskoj politiku provodi zločinačka organizacija. Stoga motivi na kojima počiva tvrdnja Ivice Todorića kako ga u Republici Hrvatskoj progone zbog političkih motiva nisu ničime argumentirani.

Velika Britanija nije naivna niti je toliko pravdoljubiva pa temeljem euro uhidbenog naloga i ostalih naloga za izručenjem žele zemlji tražiteljici izručiti kriminalca Ivicu Todorića. Jako dobro i Britanci znaju kako je Ivica Todorić jedan od većih aktera i kamen temeljac u zločinackom režimu Republike Hrvatske. Znaju to i ostale administracije i kompletna sigurnosna zajednica. Zato je Velikoj Britaniji ali i ostalim čimbenicima "jeftinije" isporučiti Hrvatskog kriminalca na ruke ili noge ili još gore na milost i nemilost korumpiranog hrvatskog pravosuđa koje isključivo zastupa interese Hrvatske Državne Zločinačke Organizacije.

Ta neće valjda ikoji akter dozvoliti da i ovaj pojedinačni slučaj zagorči i pomrsi konce kompletnoj zločinačkoj organizaciji koja se zove Europska unija a čiji član te zajednice je i Republika Hrvatske?! Što bi se moglo dogoditi da je Velika Britanija na primjer odbila izručiti Ivicu Todoriča uz obrazloženje kako u ovom slučaju to ne smije izručiti sumnjivca jer im je Ivica Todorić dao dokaze kako Republikom Hrvatskom vlada kriminalna organizacija te stoga u toj zemlji ne bi imao nikakve izglede dokazati svoju nevinost pred tamošnjim korumpiranim pravosuđem da mu sudi.

Jednostavno rečeno, Ivicu Todorića Velika Britanija mora izručiti Republici Hrvatskoj jer u protivnom bi Velika Britanija morala objaviti činjenicu kako je Ivica Todorić pred Britanskim pravosuđem dokazao-pokazao-izručio cijeli hrvatski korumpirani režim i jatake tog nakaradnog režima. Jasno, kao najveći ortaci takvog režima najupečatljivija je Savezna Republika Njemačka, Kraljevina Nizozemska i poglavito sam vrh Europske unije. Izručenjem Ivice Todorića RH, Velika Britanija paradržavi Republici Hrvatskoj i njenim jatacima čini svojevrsnu veliku uslugu. Prema nekoj logici ali i pravilu, ništa u životu nije besplatno pa niti veliko-britanska usluga. Ovaj antimafijaški dvotjednik jedini je do sada objavio kako Velika Britanija neće svoje porezne obveznike opteretiti plaćanjem cijene BREXITA, izlaska iz sumnjive zajednice zvane Europska unija...

Postoje jasne indicije i računica kako je cijena ili OPROST od plaćanja britanskog Brexita zapravo vrlo niska cijena u odnosu na uslugu koju Velika Britanija upravo čini kriminalnoj paradržavnoj organizaciji na čelu Republike Hrvatske i njezinim jatacima.

Zbog slučaja Ivice Todorića, Agrokora i jos najmanje jednog slučaja, tresu se režimi Republike Hrvatske, Njemačke, Holandije i cijeli vrh Europske unije...Zato je za očekivati kako će Velika Britanija malo podebljati cijenu svoje usluge u slučaju Ivice Todorića te zločinačkoj paradržavi Republici Hrvatskoj i njenim jatacima dodatno naplatiti svoju svojevrsnu "lojalnost". U protivnom bi navedeni osumnjičeni režimi i eurounijska vrhuška mogli naprasno sići sa trona na kojemu se za sada zakonom sile jako čvrsto drže i održavaju.

Britanski je sud odlučio izručiti hrvatskog režimskog kriminalca Ivicu Todorića na ruke hrvatskoj režimskoj zločinačkoj organizaciji. Odluka ali i obrazlozenje koje sud donosi zaista zbunjuju. Nelogični su i sasvim kontradiktorni pa i pomalo komični.

Očito je kako Velika Britanija ne želi izravno sudjelovati u prljavštinama koje već dugo vremena izaziva "Slučaj Agrokor". Možda je bolje kazati kako Britanci ne žele sudjelovati u samoj završnici javne realizacije prljavog scenarija koji je odavno napisan i realizira se u ovom slučaju.

Podsjetimo zato, kako je Županijski sud u Zagrebu blokirao Todoriću četvrtinu Kulmerovih dvora, te dvije oranice na području Kloštar Ivanića, ukupne površine oko 15.000 metara četvornih. Isto se dogodilo i s pašnjakom od oko 7.000 metara četvornih u Gornjoj Jelenskoj, te poljoprivrednim zemljištem površine dva jutra i oko 9.000 kvadrata u Mikloušu. Blokirano mu je i osam računa u tri poslovne banke, te 100-postotni poslovni udio u njegovoj privatnoj tvrtki Agrokor Projekti, koja nije u sastavu koncerna Agrokor. Radi se o tvrtki čiji je temeljni kapital oko 5,3 milijarde kuna, ali je stvarna vrijednost tog udjela prema podacima kojima raspolažu nadležna tijela vrlo upitno.Naime, procijenjeno je da gore navedena imovina, nekretnine, udjel u Agrokor Projektima i sredstva na bankovnim računima u Hrvatskoj ukupno vrijede oko 221 milijun kuna. Treba napomenuti da je Todorić na spomenutim bankovnim računima imao minimalna novčana sredstva od nekoliko kuna ili eura, do najviše oko 2000 kuna. Nadalje, blokirano je 2.733 dionice Agrokora koje se u Središnjem klirinškom depozitarnom društvu vode na ulagatelja Ivicu Todorića, a njihova je nominalna vrijednost oko 1,4 milijuna kuna.

Dvije blokade otišle su u Kraljevinu Nizozemsku, od kojih se prva odnosi na Todorićev bankovni račun u tamošnjoj ABN AMRO Bank N. V., a zasad nema podataka o mogućim sredstvima koja bi se nalazila na tom računu. Druga mjera je zabrana opterećenja ili otuđenja 100-postotnog udjela u tvrtki Agrokor Investments B. V. u Amsterdamu. Međutim, njezina vrijednost također je vrlo upitna. Naime, ta tvrtka nema operativnog poslovanja, a od imovine je imala samo nešto više od 20.000 eura, te 18,6 posto dionica Mercatora, koje je na temelju založnog prava preuzela ruska Sberbank i prodala ih za, kako sada stvari stoje, 36 milijuna eura. Usto, iz podataka koje su prikupili istražitelji proizlazi da Agrokor Investments ima otvorene obveze od čak 151 milijun eura.

Pristiglo je i Todorićevo priopćenje u kome kaže: "...Ruski Sberbank vodi postupak po osnovi osobnih garancija koje sam dao za kredit Agrokoru založivši cjelokupnu osobnu imovinu kako bih jamčio za dug od 100 milijuna eura koji je Sberbank dao Agrokoru u veljači 2017..."

No, priča nije ni počela. Todorić se, također, sprema optužiti kompletnu vrhušku sadašnje Vlade Republike Hrvatske, a posebice, premijera Andreja Plenkovića te ministricu financija, Martinu Dalić. Ne treba zaboraviti ni jednu neformalni izjavu britanske sutkinje koja odlučuje o Todorićevom izručenju, u kojoj je spomenula i to da je "Hrvatska kriva jer je dozvolila da 'Agrokor' naraste do 25 % BDP". Dani, nedjelje i mjeseci pred nama, tek će otvoriti još puno iznenađenje u vezi sa "slučajem Agrokor".

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane