Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Prilozi za srpski nacionalni program

Zoran D. Milojević

Ne šapućem po ćoškovima, sve izreknem brk u brk, dim u dim! Ko bez obraza uđe na vrata, s obrazom na njih neće izaći! Braćo Srbi i sestre Srbkinje, niti sam ja Hristos, niti ste vi apostoli da vam perem noge, izlivajući ljubav na vas!

Kad smo kod „dijaloga o Kosovu i Metohiji", mora se poći od pradavnih vremena, ali i sa svešću da je Srbija ratovala i ginula za Kosovo i Metohiju! Nijedan normalan Srbin ne može biti protiv „KiM u Srbiji"! Za KiM je Srbiji ispostavljen račun, ali nema tog džepa iz koga se mora platiti ova cena! Od 1945. g. do danas Srbija nije slobodna zemlja! Sloboda počinje izgovaranjem istine! A istina je da je Srbija u gorem stanju od svog Kosova i Metohije koje je „mrtvac", a o upokojenima samo istina! Srbiju krasi ustajalost! Kosovu i Metohiju krasi nesahranjeno i neopojano srpstvo i njegova država!

Žabokrečina je odlika mentalnog stanja Srbije! Kanalizacija je najpesničkiji izraz koji mogu da smislim za šiptarsko Kosovo i Metohiju i njegovu „državnost"! Da se svi Srbi u suze pretvore , ne bi srpske gluposti, pokvarenosti, neznanje, nevaspitavanje, autizam, autogenocid i samozaborav prema Kosovu i Metohiji oplakali!

Srpski intelektualci nisu to po svom znanju i obrazovanju, već po tome što znaju „da poslušaju"! Njih su pažljivo birali i njih pažljivo biraju uz prvi i najveći uslov: da na svaki njihov vrat budu nasađene dve ili više glava! Tuđe!!!

Gospodo srbska, iz komunističkog legla izlegla, svaki od vas ima ogledalo koje mu pokazuje prljavo lice, a svaki misli da mu pokazuje čist obraz! Bučni ste, a niko vas ne čuje! Blago gluvima, kad naiđu vremena bučnih! U ratu za Jugoslaviju, samo je srpska smrt pobedila! U svakom ratu srpsku smrt pobeđuje srpski život! Kao što nema Vaskrsenja bez smrti, nema srpskog Vaskrsenja bez „nove smrti „ na Kosovu i Metohiji! Na KiM nema srpskog života, umrli smo tamo! Alo, može li normalan čovek da poveruje u smrt naroda tamo gde su Visoki Dečani? Hram na KiM je Božja , Kancelarija za Kosovo i Metohiju!

Prostori starih srpskih država, Huma, Travunije, Zete, Hercegovine, Dalmacije, Duklje, Bosne, Maćedonije, Kosova i Metohije, doživeli su biblijska istrebljenja! Ne samo u vreme „turskog ropstva", već u dvadesetom i početkom ovog veka, Srbi su proterivani ili ubijani samo zato što su Srbi!

Nacionalna pitanja novostvorenih naroda na Balkanu rešavaju se genocidom nad srpskim narodom, izmišljanjem istorije okolnih naroda kojima su pripisivana kao dostignuća ono što su dostignuća srpskog naroda!

Gde god na Balkanu od srpskog dela naciona stvoriše neki narod, zapadnjaci pripomogoše i nestanku Srba na tom delu Balkana! Šta su "Oluja" i „Milosrdni anđeo", nego klasičan primer genocida? Svakom Srbčetu je jasno da su idejni tvorci tog genocida zapadnjaci! Država Vatikan i njene produžene ruke!

Nemam ja problem sa iznošenjem ovih činjenica ! Imam obaveštenja da mnogi „intelektualci" kažu za mene:"Postao invalid u nogama, pa svoj invaliditet hoće da presadi u srpske glave"! Budale! A, ja se samo brinem za njih, jer uzdrhtim svaki put za njihovom sudbinom, kad se setim da je Bog pravedan! Preko države Vatikan o politika SKJ zataškana je priča o genocidu nad Srbima u oba svetska rata ! Dokazi o tome se uništavaju i sve se više Srbima nameće osećaj krivice za izmišljene i nekad počinjene zločine nad drugim narodima, a nestaje iz srpske svesti i spoznaja da su Maćedonija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina bile srbske države u kojima su do dolaska Turaka isključivo živeli Srbi!

Stvarna priča o Kosovu i Metohiji tek dolazi na red; jer je sve jasnije da će ono biti posebna priča u kojoj će Srbi biti satanizovani, a oni koji ih vekovima odatle proteruju dobiti nagradu za to! Šta nam valja činiti? Svima koji su ikada čuli za srbski narod jasno je da je KiM simbol svega što označava srbski narod! Taj Hram Bogu sagradili su junaci i mučenici Svetog Lazara 1389.g. i isti takvi regenti Aleksandra Prvog Karađorđevića 1912.g. Na istom mestu! Na Gazimestanu! Ove dve činjenice moramo proučiti, protumačiti i razumeti!

Pa, ako smo Srbi....!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane