Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Pismo stanara iz Slavujeve ulice

Divlji graditelj pod zaštitom

......

Poštovani,

Mi, legalni vlasnici stanova u zgradi na Slavujevom vencu br. 32 Opština Zvezdara, nas osmoro, od ukupno 10 stanova, obraćamo vam se sa molbom za pomoć. Naime, radi se o sledećem...

Da smo mi, u želji da pomognemo našem komšiji Dragoljubu Tasiću, koji nas je molio da mu potpišemo za nadziđivanje naše zgrade, jer nema od čega da živi sa nezaposlenom ženom i dvoje male dece, on takođe nigde ne radi. Mi smo to i uradili, s tim da on nadzida jednu povučenu etažu sa tri stana, a on za uzvrat sredi struju u zgradi, fasadu i sve popravi što uništi prilikom izvođenja radova, zgrada je iz 1939.godine.

On, ne samo da nije ispštovao naš dogovor i Ugovor koji smo potpisali sa njim i na osnovu koga je dobio Dozvolu od Opštine Zvezdara u kojoj jasno stoji 3 stana i tri parking mesta, već je nadzidao dva etaže sa potkrovljem i umesto tri stana, dobio sedam stanova.

Nije završio fasadu, nije okrečio hodnike koje je on uništio svojim nadziđivanjem, nije uradio struju, već nelegalne stanove priključuje na stari sanduk od strujomera i time je izazvao dva puta pozar 2013. godine u starom stanu br.9. Podneta je i krivična prijava zbog toga! Takođe je zagradio zajedničko dvorište koje pripada svim vlasnicima stanova i sazidao sebi veliku garažu. Takođe, falsifikovanjem potpisa stanara Đorđa Spasića koji težak psihički bolesnik je sebi prigrabio i naše zajedničke prostorije koje sada izdaje ) to smo saznali znatno kasnije, kada se izrekao da njegova žena Ljiljana Tasić ima "laku ruku za potpisivanje" Ko zna, šta je još na ovaj način potpisano?

Za sve ove nelegalne radove sa dve etaze i potkrovlje, kao i za garažu je podneo Zahtev za legalizaciju. Obraćali smo se Opštini Zvezdara, međutim, ništa od toga, oni nam savetuju da mi sredimo svoje komšijske odnose i ispoštijemo želju Dragoljuba Tasića i legalizujemo mu njegove nelegalne radove. Uložili smo Prigovore Sekretarijatu za legalizaciju 03.02.2015.godine i ponovo po istom predmetu br. 12-54775-11, 16.03.2016.godine. Oba naša Prigovora su prihvaćena i Sekretarijat je izdao nalog za dopunu D.Tasiću 0.02.2015.godine i 7.10.2016.godine u kome jasno stoji da D.Tasić je obavezan da Sekretarijatu dostavi Novi Ugovor,) ne Aneks Ugovora) nove potpise, novu Odluku Skupštine stanara u roku od 30 dana od dana prijema. Takođe, u nalogu Sekretarijata jasno piše, da ukoliko ne dostavi traženu dokumentaciju u tom roku da će njegov Zahtev za legalizaciju biti odbačen. D.Tasić do današnjeg dana nije dostavio traženu dokumentaciju, niti namerava da sa nama postigne bilo kakav dogovor, Sekretarijat, takođe, nije postupio po svojim Nalozima, već mu izdaje Uverenje o podnetoj legalizaciji 08.11.2017. godine u kome se uopšte ne pominju ni naši Prigovori, ni njihovi nalozi za dopunu. Sa ovim Uverenjem, D.Tasiću je sve dozvoljeno, da prodaje nelegalne stanove, priključuje se na našu struju i radi sve što mu padne na pamet! On je sa ovim Uverenjem većinski vlasnik zgrade, tako tvrdi i on, a tako tvrdi i Registratorka za upis u Registar stambenih zajednica Opštine Zvezdara.

Naime, u zakonskom roku smo podneli Zahtev Opštini Zvezdara za upis u Registar stambenih zajednica. Zahtev je potpisalo osam legalnih vlasnika stanova, od ukupno 10 )dva stana poseduje D.Tasić i njegov otac Miodrag Tasić). Naš Zahtev je odbijen 05.04.2018.godine Zaključkom Opštine Zvezdara u kome stoji da moramo da upišemo u Zahtev 17 stanova, a ne 10 koliko smo mi naveli, iako, smo joj pismeno obrazložili i dokumentovali, zašto stoji 10 stanova, a ne 17 kako ona zahteva, još nam je usmeno prenela da će D. Tasić protiv nas podneti krivičnu prijavu, jer on je vlasnik tih 7 nelegalnih stanova i ona ga u tome vrlo podržava. D.Tasić u toj opštini očigledno ima debele veze, ili zbog krštenog kuma Dušana T. Batakovića ili zbog svog šuraka Pušice Nenada, koji nisu makar ko! ) tako kaže D.Tasić).

Za nepostupanje oko upisa u Registar stambenih zgrada propisana je velika novčana kazna, šta mislite, ko će je platiti, naravno mi stari vlasnici, a ne nelegalni, tu postojim u očima Zakona!

Mi, stari vlasnici, već 9 godina se borimo svim legalnim sredstvima preko legalnog Sistema ove države, naivno verujući da i za ovakve poput D.Tasića postoji Zakon, međutim, kao što vidite ne postoji! D.Tasiću Sistem omogućava da preotme našu privatnu imovinu, za koju smo mislili da nam je Ustavom R.Srbije zagarantovana, ali za nas ne postoji Zakon, ni Ustav kao da je ovo 1945.godina, a ne 2018. i kao da živimo u nekoj "banana državi ", možda to i jeste!

Obraćali smo se Predsedniku države, u to vreme premijeru A Vučiću, gde je na zajedničkom sastanku sa državnom sekretarkom Aleksandrom Damjanović, 11.07.2016. rečeno da je ovo sve rešivo, kao što vidite nije! Obraćali smo se i lično gradskom sekretaru za legalizaciju Nemanji Stajiću i ništa! Svu dokumentaciju koju posedujemo vam prosleđujemo, kao što smo prosledili i svim Institucijama u ovoj državi:

- Ministarstvu građevine, A. Damjanović kao jednoj od kreatorki Zakona o stanovanja za zvanično tumačenje tog zakona, takođe, i da je podsetimo na obećanje da će se sve rešiti!

- Predsedniku države, da i njega podsetimo )od njegovog državnog generalnog sekretarijata smo dobili telefonsko obećanje da će sve proslediti Gradonačelniku Beograda, iako smo mi jasno naveli da smo se njemu obraćali bezbroj puta, ali bez odgovora.

- obraćali smo se beogradskoj hronici gde gostuje Gradonačelnik sa silnim obećanjima, ali i tu smo ostali bez odgovora!

podeli ovaj članak:

Natrag