Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

Konačno rešenje

Milovan Brkić

Velika propaganda laži pompezno je saopštila da ''Putin, Tramp i Makron dolaze kod Vučića''. Baš dobra najava, kaže mi prijatelj, ako se zameni samo jedna reč. "Putin, Tramp i Makron dolaze po Vučića'', trebalo je da glasi naslov.

Slučaj ovog upišanog šizofrenika koji rovari zapadnim Balkanom, kao slabašna pesnica Angele Merkel, dobiće uskoro konačno rešenje.

Slutim da bi Aleksandar Vučić, za života, mogao da sa sabraćom Edi Ramom, Hašimom Tačijem i nekim drugim diktatorima sa Balkana bude priveden pravdi, da ga smeste u Gvantanamo.

Pomada koja je ostala iza njih, pogotovu Vučića, daleko se oseća.

U ovom broju opisujem nove zločinačke poduhvate Vučića i njegove porodice i kartela na urušavanju Srbije, na predaji Kosmeta i zakonskom rešenju da se svi zločinci OVK aboliraju od odgovornosti, što je suprotno međunarodnim rezolucijama

"...Prosto je neverovatna opsednutost Aleksandra Vučića Albancima. Kod predsednika Republike postoji čudna opsesija da Albancima čini preterane ustupke što je čak mnogo više i od onoga što je obećao onima koji su ga doveli na vlast. Od Prizrenske lige do današnjih dana za albansku stvar niko nije više uradio od Aleksandra Vučića. Krenuo je od teških i bolnih kompromisa, kako je govorio na početku pregovora, a završiće ga potpisivanjem mirovnog sporazuma sa Albancima, što u prevodu znači mirnu kapitulaciju..." saopštio je Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina".

Čučni Vučiću, u velikoj si nuždi, poručuju mu sa svih strana. A njemu ne pomažu ni pelene koje nosi, zbog male i velike nužde.

Malo koji diktator uživa da se igra sa svetskim liderima. Njegova Velika propaganda laži, po njegovom diktatu, mesecima veđa Trampa, pa onda navaljuje njegovu posetu ovom malom zlotvoru. Predsednik Tramp nema preča posla. Možda će Vučića posetiti u Gvantanamu, da vidi kako izgleda ovaj nakostrešeni ludak.

I predsednik Putin je za Vučića mačji kašalj. Kad mu se digne, on pozove Porošenka da sa njim zajedno pošalje poruku Kremlju da Srbija ne priznaje Krim kao deo Ruske Federacije. Da, Vučić očekuje od Putina avione, kamione, podršku, jer, zaboga, on je značajan čovek!

Prijatelj koji prati Vučićevo okruženje, za potrebe redakcije, kaže mi da je oko Vučića i u njegovom kartelu rasulo. Uspaničeni Vučić u sve saradnike sumnja. Lončara je optuživao da nam dostavlja podatke o njegovom zdravlju i bolesti, sada sumnja i u Batu Gašića. Gašić je odbio nešto protivzakonito da uradi protiv naših urednika, dovoljno da šizofreni predsednik umisli da nam direktor BIA svakodnevno dostavlja Bilten događaja.

Vučićevo šurovanje sa Erdoganom, koji svakodnevno hapsi novinare pod optužbom da su još 2016. godine učestvovali u neuspelom puču protiv njega, ne će mu doneti dobra. Erdogan je vernik, a reč data neverniku Vučiću, ne obavezuje ga. Valjda je to mogao da nauči od arapskog šeika koji su ga ostavili k'o govno na livadi.

Tone dokaza o Vučićevom ludilu izučavaju na stotine istražnih timova. On je unikatan diktator. Takav nije postojao do sada.

Nedavno je uhapšen maneken Darko Kostić, pod optužbom za pedofiliju. Ima uslikanog i Vučića, dok još nije počeo da nosi pelene. Upućeni tvrde da je Alek išao i na Tajland, tamo je industrija seksa svake vrste. Neko nam je dostavio podatak da je 12 dečaka, koji su bili zarobljeni, odveo njihov trener u pećinu radi seksa. To je u Tajlandu normalno, a i Vučić voli da ih proba. Moguće je da će sve te slike ubrzo videti svetlost dana, odmah nakon susreta predsednika Putina i Trampa.

Većina srpskih intelektualaca ravnodušno posmatra Vučićevo ludovanje i pirove. Od lopova i ubice gori je samo ravnodušan čovek, kaže stara izreka.

A, narod bez pouzdanih vesti je, pre ili kasnije, narod bez temelja slobode. Zato Vučić drži svoju Veliku propagandu laži, kao zaštitnika, a ne vojsku i policiju, koje su se već distancirale od ovog ludaka.

Konačno rešenje Vučićeve despotije je sve izvesnije.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane