Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zadnja

I mene će kume

......

Nikola Petrović, bivši dvostruki kum srpskog diktatora Aleksandra Vučića, preduzetnik je koji je sabrao milione evra, čistom korupcijom. Bez odgovarajuće školske spreme postavljen je bio za direktora Elektromreže Srbije (EMS-a) , a sa te pozicije je otvorio firme za proizvodnju i distribuciju električne energije.

Ekonomski analitičar Magazina Tabloid, Branko Dragaš je, na osnovu službenih dokumenata, opisao katastrofu koju je g. Petrović iza sebe ostavio. Tekst možete pročitati na ovom linku (http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=380&cl=09).

Prvo je Petrović za jedan dan razveo Vučića od žene Ksenije Vučić, majke dvoje dece i oženio ga sa izvesnom Tamarom Đukanović, majkom jednog deteta.

Onda je kum Aleksandar obljubio Nikolinu ženu Maju, od koje se potom Nikola razveo, mada i dalje žive u vili DIPOS-a, u Beogradskog bataljona 63, koju je Nikola prigrabio, mada je planirao da uzme još jednu.

Sa desetinom miliona evra koje zaradio čistom korupcijom i špekulacijom, g. Petrović je moćan čovek koji putuje po svetu. Blizak je još Andreju Vučiću i nekim predsednicima sudova.

Nemačke vlasti veruju da Andrej Vučić kontroliše jedan od najvećih narko-kartela na Balkanu. On je takođe više puta optužen i za kontrolu "crnog tržišta" nafte i cigareta.

Hafington post, SAD, 28. marta, 2017. godine objavio je tekst čiji je autor dugogodišnji politički analitičar Robert Krimer i autor knjige "Ostati uspravno: kako progresivci mogu da pobede", u kojem se navodi:

''...U jednom posebno drskom incidentu, objavljeno je da je Andrej iskoristio svoj službeni položaj u Zavodu za izradu novčanica i kovanog novca za štampanje akciznih markica koje su štampane u vrednosti od milijardu evra, i prodate za 600 miliona evra albanskim krijumčarima marihuane.

Vučić i njegov brat su povezani mrežom preduzeća koja im koriste kako bi zaradili novac, a ona zauzvrat dobila zaštitu od strane Vučićeve političke moći. Njegovi najbliži saradnici imaju koristi od privatizacije, trošenja javnog novca, odnosno kontrole u medijskoj industriji. Andrej je takođe optužen da je koristio njegov odnos sa bratom kako bi iznudio i razne druge poslovne operacije.

Braća Vučić su posebno bliska sa Nikolom Petrovićem, preduzetnikom koji je poznat po tome što je uključen u većinu velikih poslova u energetskom sektoru na Balkanu. Petrović i Andrej Vučić su bili uključeni gradi vetropark u Srbiji. Dozvola je navodno odbijena jer su vlasnici projekta vetroparka odbio da plate tu cenu.

U oktobru 2015. godine, grupa od pet članova američkog Kongresa, Edi Bernice Jonson, Karlos Curbelo, Skot Peri Adam Kinzinger i Zoe Lofgren, napisali su pismo tadašnjem potpredsedniku Džozefu Bajdenu, uoči Vučićeve posete Sjedinjenim Državama.

Prema visoko cenjenom novinskom internet portal Balkan Insight, oni su tvrdili da je grupa koju je predvodio Andrej Vučić, Nikola Petrović i Zoran Korać, "...koncentrisala svoj uticaj i interes u oblasti energetike, telekomunikacija, infrastrukture i svih većih preduzeća u Srbiji." Takođe stoji optužba i da su: "...Mediji stavljeni pod direktnu kontrolu predsednika Vlade, njegove porodice i njegovih bliskih poslovnih saradnika".

I sve to dok kvalitet života običnih Srba trpi.'' - zaključuje istraživač Robert Krimer.

Gospodin Petrović je, čekajući da po njega pravda dođe, čovek koji uživa u životu. Ima svog ''snabdevača'' lepim ženama, čije usluge koristi. Plaća pošteno. Podvodač je izvesni Duško Banjac, a devojke do korisnika dovodi Stefan Perić, peder koji devojke podvodi i Andreju Vučiću.

I dok je na udaru američkih medija i istražnih organa, konzulat američke ambasade u Beogradu bez ikakvih ograničenja izdaje vizu gospodinu Petroviću, koji nezakonito ima i diplomatski pasoš. Parajilje su zaštićene.

I dok se Vučić plaši da će završiti u zatvoru, bivši kum Nikola uživa u opljačkanim parama i poručuje mu - I mene će kume!

Magazin Tabloid je zvanično zatražio objašnjenje od Stejt Departmenta: ko čoveku čije privođenje pravdi traže mnogi kongresmeni i američki mediji, omogućuje da lažnim diplomatskim pasošem ulazi u Sjedinjene Države?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane