Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

Sumnjiva lica

Milovan Brkić

Šizofreni srpski diktator Aleksandar Vučić je u subotu 3. avgusta saopštio da je zakazao vanrednu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost za sutrašnji dan u osam sati ujutru. Od kada je na vlasti, on je u vanrednom stanju. Neko je izračunao da će, uz pomoć njegove lude glave, uspeti da opelješi Srbiju, nacionalno je ponizi za sva vremena, otme joj banke, resurse i građane pretvori u najjeftiniju radnu snagu.

U ovom broju, Magazina Tabloid u većina tekstova najkvalifikovanijih ljudi, koji se pozivaju na zvanične statističke podatke, opisuje dokle nas je doveo ovaj šizofreni peder koji nosi pelene zbog teškog zdravstvenog stanja, kao i ko su oni koji su ga na to zlo naveli.

Televizija nam je sabajle prikazala gomilu buzdovana koji ulaze u zgradu Predsedništva na Andrićevom vencu. Bože, pitao sam se, kako ovaj ološ nema stida pred članovima svoje porodice, što snishodljivo služe ovom kurvinom sinu.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je posle sednice Saveta da su bezbednosne službe dobile svoje zadatke, posebno za sprečavanje "agenturnog delovanja" pojedinih političara i sveštenika.

On je rekao da su "pojedini" političari i verski velikodostojnici optuživali svoju zemlju (Srbiju) da planira zločine prema svom narodu i za "nekakve scenarije dogovorenih sukoba" i na taj način doveli Srbiju u situaciju da umesto o neispunjavanju dogovora o Zajednici srpskih opština govori o bezbednosti Srba na Kosovu.

Životinjska potreba diktatora da sam prizna nezavisnost Kosova, može se samo njegovim odlaskom sprečiti. Danas je on ozvaničio i borbu protiv ''agenturnog delovanja'' pojedinih političara i sveštenih lica. Tu pretnju je upišanko preneo istog dana češnjejšem Irineju, ali je patrijarh odbio da mu aminuje da Kosovo ''više nije naše''.

Već vidim Alekse Žuniće kako opkoljavaju preosvećene Teodosija i Amfilohija i igumana Savu, privode ih Bati Santosu koji ih propituje za koga to oni rade. Kada mu oni pomenu Isusa Hrista, kao svog vođu i učitelja, pokazujući mu ikonu, Bata Santos poskoči i kaže da su oni juče deset takvih uhapsili i da su sve priznali. Ako i oni to učine i ako optuže Jeremića, Momu Trajkovića i Obradovića, moći će da rade honorarno u njegovoj crkvi u Kruševcu!

Kada je imenovan za prvog potpredsednika Vlade Srbije Vučić je, bez obaveštavanja javnosti, imenovao bivšeg američkog ambasadora Montgomerija za savetnika, za mesečnu platu od 7.000 dolara. Hvalio se javno da su mu savetnici, koje plaća iz budžeta, niko drugi nego Toni Bler, bivši premijer države koja je želela da nas sravni sa lica zemlje. Bleru još plaća masne honorare, a Bilu Klintonu, koji je naredio bombardovanje Srbije, dao je dva miliona evra (najmanje) za predsedničku kampanju njegove žene Hilari. Preko londonske agencije je, po Blerovom savetu, platio je 20 miliona evra, hteo da izdejstvuje rezoluciju Saveta bezbednosti UN, kojom bi se Srbi proglasili, zbog Srebrenice, za genocidni narod! Prvi put u istoriji. Zaboravilo bi se na 70 miliona mrtvih koje je ostalo iza Hitlerovog pohoda, a genocidni bi postali Srbi! Vitalij Ćurkin je rekao - njet. I to nas je spaslo.

U Vučićevom kabinetu su kao savetnici nemački agenti, Izraelci, a sve ih plaćamo iz budžeta.

Diktator je 27. jula primio Aleksandra Soroša i upoznao ga sa situacijom na Kosovu i Metohiji i napretku dijaloga između Beograda i Prištine, a tema razgovora bila je i podrška Fondacije regionalnoj ekonomskoj zoni. Soroš je izrazio zahvalnost predsedniku Srbije na podršci koju Fond za otvoreno društvo ima u Srbiji.

Kina, Rusija i Mađarska su zabranile Sorošovu fondaciju, u SAD-u je on otvoreni neprijatelj sadašnje administracije i tamo se vodi istraga protiv njega. Ali, Vučić je njegov prijatelj! Istovremeno, 3. avgusta njegov bilten Informer na naslovnoj strani tvrdi - ''Amerikanci optužuju zloglasnog milijardera - Tramp: Soroš ruši vlade na Balkanu!" A, sedam dana ranije, njegovog naslednika Vučić prima u ''zvaničnu posetu''!

U autorskom tekstu koji su pre dva meseca objavili u Njujork Tajmsu, Džordž Soroš i njegov sin Aleksandar tvrde da su Edi Rama i Vučić su za njih pravi ljudi na Balkanu!

Smrad koji ostavlja ovaj šizofernik u pelenama davi Srbiju. Oterajmo ga! Smaknimo ga, pre nego što on satre nas.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane