Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Reagovanje

Veterinar Milutin "lobira" za funkciju generalnog direktora JP "Srbijašume"

Lovac na jelene

Povodom pisma grupe inženjera iz direkcije JP "Srbijašume" ("Mrešćenje šarana", Magazin Tabloid, broj 419), a u vezi dosadašnjeg rada Milutina Đorđevića, Izvršnog direktora za lovstvo i ribarstvo i zamenika generalnog direktora u JP "Srbijašume", redakciji Magazina Tabloid stiglo je više desetina pisama i reagovanja iz JP "Srbijašume", pa jedno od njih i u ovom broju objavljujemo...

......

Cela Srbija čitala je poslednji broj Magazina Tabloid, u kome su opisane kriminalne radnje veterinara Milutina Đorđevića, čoveka sa velikim brojem funkcija i još većim brojem plata na više radnih mesta u javnim preduzećima. Zbog velikog kriminala koje Đorđević sprovodi na nedužnim divljim životinjama, kao i na organizovanju drugih lopovluka, kap je prelila čašu.

Kada je Milutin smenio direktora Murića, jer mu je smetao i nije dozvoljavao da radi kriminalne radnje, on odmah smenjuje vrsnog poštenog, dugogodišnjeg direktora za tendere gospodina Peru. Na njegovo mesto postavlja neiskusnu devojku, koja ne zna sa kime ima posla, niti sluti da će brzo biti zloupotrebljena i smenjena kada bude uradila kriminalne radnje u korist Milutina Đorđevića. Zbog toga ona će biti svedok pretresa rada tenderske dokumentacije. Pera direktor nije hteo da lažira dokumenta za tendere o izradi puteva, i zato je bio najuren od strane Milutina. Ovaj pošteni čovek, pridružio se grupi inženjera, koji će biti od velike koristi u dokaznom postupku protiv kriminalnog veterinara.

Raspisan je javni tender za izgradnju šumskih puteva u šumskim gazdinstvima kako bi omogućila planiranu proizvodnju. Radi se o velikim finansijskim sredstvima, koja Đorđević treba da rasporedi i namesti jednom čoveku. Ali, gle čuda, nije mu uspelo!

Žalili su se izvođači koji su godinama radili za ovu firmu i u dobrim i u teškim vremenima, koji imaju svu potrebnu dokumentaciju da bi mogli da rade po zakonu. Tako da posao neće dobiti izmišljeni Đorđevićev prijatelj. Trčao je Milutin na sve strane, krio papire, naređivao, podmetao, sve kako bi omogućio svom prijatelju ali, ništa od toga...

Lovstvo je zapostavio, u pojedinim lovištima odstrela nema, nema turist, a pojedina lovišta doživela su nezakonito izdavanje zakupa plana odstrela, koje nisu plaćena niti će biti realizovana, što je iskustvo i pokazalo.

U lovstvu vise para nema, Đorđević je izgubio sve pozicije jer ne može više dovoditi razne sumnjive osobe u lov. Divljači nema a lovišta su razgrađena. Da je to tačno potvrdiće i komisija, odnosno Agencija za zaštitu životinja koja je van Srbije, a dobila je svu potrebnu dokumentaciju o uništavanju divljih životinja u J.P. "Srbijašume". Veliki broj emisija o lovstvu koje se snimaju u "Vojvodina šumama", nacionalnim parkovima, lovačkim udruženjima, prikazuju se širom Srbije i reklamiraju se van Srbije. Ali, u JP "Srbijašume" od toga nema ništa. Uvideo je Milutin da u lovstvu para više nema, pa se zato valja obrušiti na tendere, seču šuma i lobiranje da ga unaprede za generalnog direktora. On je to dobro osmislio i ima veliku želju. Međutim, desilo se nepredviđeno: zakazan je bio kolegijim za 23. jul ove godine, gde su prisustvovali direktori gazdinstava, izvršni direktori i inkriminisani veterinar Milutin, kao zamenik generalnog direktora. Spremio je on i veliki govor da obrazloži svoje namere, da laže, preti, predlaže, naredi i obeća. Ipak, desilo se čudo, jer tu neko veći od njega, a raspolaže i sa većim informacijama. Održao je govor, zahvalio se svima na prisustvu i saradnji, ali nikome nije dozvolio da komentariše. On zna zašto je tako postupio.

Sa Milutinom i pojedinim, tu prisutnim osobama, razgovaraće neko drugi kome će Milutin položiti sve račune, a obruč se polako steže. Milutin neumorno radi na svim poljima gde se traže pare preduzeća. Primer toga jeste njegova organizacija Sajma lova u Kragujevcu, gde nije bilo ničega na štandu JP "Srbijašume".

Veliki broj inostranih lovaca tražio je prospekte, planove odstrela, a naročito ih je zanimao lov na jelena lopatara i muflona. Ali, ni na to nisu dobili dogovor, jer je pomenuta divljač pobijena i lovišta su razgrađena, pa je tako nema u ponudi. To mu ipak nije smetalo da organizuje jedenje i pijenje, koje je pomenuto preduzeće koštalo oko 400.000 dinara a osoba koju je gostio nije dovela nijednu grupu lovaca, niti je neko pomenuo lovni turizam.

Grupa inženjera iz direkcije JP "Srbijašume", pita se ko rastura ovo javno preduzeće i ko veterinaru Milutinu daje za pravo da se stavlja u ulogu šumarske struke, da uništava ono što se sticalo dugim i mukotrpnim radom sa svojim kolegama i radnicima. Mislimo da je krajnje vreme da se dovedemo pameti svi zajedno!

Grupa inženjera iz generalne direkcije JP "Srbijašume"

podeli ovaj članak:

Natrag