https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pomozite nam da ih se otarasimo

Obaveštavamo čitaoce da kum Aleksandra Vučića, biznismen Nikola Petrović, koga svetski mediji optužuju da je zajedno sa AndrejomVučićem vođa najjačeg narko kartela na Balkanu, umešan u teške kriminalne prestupe, u pranje novca, oružja, izgradnju hidroelektrana, pokušava da zabrani dalje izlaženje MAGAZINA TABLOID.

U ovom broju posvećen je tekst njegovom kriminalnom nastojanju da nam otme imovinu.

Kada je broj koji čitate odštampan u Podgorici, stiglo je i rešenje Prvog osnovnog suda u Beogradu koje je donela sudija Ivana Trkulja Veselinović, kojim je odredila privremenu meru, kojom Agenciji za privredne registre zabranjuje da omogući dalje zaključivanje ugovora o prenosu izdavačkih prava trećim licima.

Ne postoji tužbeni zahtev koji sudije u Beogradu ne usvajaju, kada ih traži Nikola Petrović. Organizovana kriminalna grupa koju čine Viši tužilac u Beogradu Nataša Krivokapić, predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović i predsednik Apelacionog suda u Beogradu Duško Milenković uništila je sudbinu desetine hiljada ljudi, štiteći mafiju iz Vučićevog kartela.

Pozivamo čitaoce i građane da nam pomognu da se rešimo ovih ljudi. Oni jedino nisu otporni na metal. Na sve drugo jesu.

Gospodin Petrović stanuje u vili koja je bila u vlasništvu DIPOS-a, u ulici Beogradskog bataljona broj 63.

......

!!! Pogledajte hitno obraćanje javnosti glavnog i odgovornog urednika Magazina Tabloid Milovana Brkića povodom gašenja magazina Tabloid !!!

https://www.youtube.com/watch?v=DLihO1GlRKQ

Redakcija se ovim putem srdačno zahvaljuje TV Srpski Kolektiv - prvoj srpskoj youtube televiziji na pomoći i podršci u ovim teškim trenucima.

......

Poziv čitaocima

"...Za razliku od većine medijskih kuća, mi nismo ni na čijem platnom spisku. Jasno je onda zbog čega tražimo vašu pomoć u okolnostima kad nezavisno, novinarsko istraživanje košta puno novca i napornog rada..."

Ovako je čuveni britanski list „Gardijan" pozvao svoje čitaoce da dobrovoljnim prilozima iz čitavog sveta, pomognu u spašavanju slobodnog, istraživačkog novinarstva kojim se ta velika medijska kuća sa pravom ponosi.

U okolnostima kad vlada medijski mrak u Srbiji, „Magazin Tabloid", kao jedina potpuno slobodna novina u ovom regionu, nalazi se u apsolutnoj izolaciji na tržištu oglašavanja.

Da bi sačuvali nezavisnost i slobodu u radu „Magazina Tabloid" i njegovog potpuno besplatnog Internet izdanja koji mesečno prati više od 200 hiljada ljudi, pozivamo sve naše čitaoce, kako u zemlji tako i u inostranstvu, da svojim donacijama i prilozima pomognu u očuvanju nezavisnog i prema svakom režimu kritički orjentisanog novinarstva.

Privredno društvo za izdavanje novina Slobodna Štampa doo

tekući račun: 285-2031000000588-89

........

Devizni račun eur:

285-2031209902149-06

Uputstvo za uplate iz inostranstva:

Redakcija se zahvaljuje citaocima koji su do sada uputili svoju pomoć

podeli ovaj članak:

Natrag