Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Na čemu počivaju autokratski režimi

Kome služe bivše "službe"

Uprkos činjenici da Jugoslavije nema već skoro trideset godina, stoji činjenica da su sve njene tajne službe i dalje u dobroj kondiciji i da imaju svoje naslednike na čelu kriminalnih režima novostvorenih država. Dopisnik Magazina Tabloid iz Zagreba, Vjekoslav Škreblin, opisao je kako to izgleda u sadašnjem trenutku, ko su stari "udbaši" koji stoje iza novostvorenih režima i kako su se ratne "poglavice" zaraćenih strana, tokom devedesetih godina, međusobno pomagale, te kako su ratni profit nakon prestanka rata pretvorili u finansijske imperije.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Čuli smo za zloglasne tajne službe poput Štazija, KGB - a, Sekuritatea, čuli smo i osjetili snagu UDBE koja je također bila zaštitni znak komunističko - zločinačke Jugoslavije. UDBA je čuvala svoj zločinacki režim poput sličnih službi koje su čuvale sustave na čelu DDR-a ili Ruminjske ili pak Sovjetskog saveza...UDBA je harala i strahovladala za vrijeme Titove Jugoslavije. Ali, izlizali su se sustavi komunističkih aždaja. Pala je i takozvana željezna zavjesa, a komunizma kao sustava više nema. Osim u Kini ili Sjevernoj Koreji. Nestale su i zločinačke službe poput Štazija, KGB - a ili Securitatea. Nestala uje i raspala se i Jugoslavija. Na ovim prostorima osnovane su i međunarodno priznate države poput Hrvatske, Srbije na primjer. Jedino što je ostalo od bivše Jugoslavije zove se UDBA. Tako još danas ova zloglasna organizacija vedri i oblači nad prostorima novonastale Srbije ili Hrvatske. UDBA i dalje vrši službu čuvarima režima. Promijenila je naziv ali suština djelovanja je identična onoj iz bivše države. Zemlje komunističkog bloka načinile su i svojevrsnu lustraciju.

U Poljskoj, DDR - u koji se pripojio Njemačkoj. Znamo kako je prošao zlotvor iz Rumunjske Čaušesku. Dakle, lustracije je bilo u tim zemljama iako se i danas osjeća manjak demokracije i demokratskih promjena u državama koje su bile pod komunističkom čizmom. U Hrvatskoj kao i u Srbiji UDBA je bila snalažljiva, toliko moćna pa je sastavila režim čiji su pripadnici bivši komunisti, bivši udbaši i njihovi krvni ali i lopovski sljednici. UDBA je toliko razapela svoju mrežu nad Hrvatskom pa tako niti jedan događaj u ovoj zemlji ne može proteći bez UDBO-režimskog prisustva. Jasno. Danas se služba koja čuva režim u Hrvatskoj ne zove više UDBA. Jasno je također kako današnji pripadnici režimsko-sigurnosnih službi ne nose više petokraku na čelu. Zamijenili su je šahovnicom. Jasno je također kako se novokaputaši-udbaši isključivo bave opstankom takve lopovsko-zločinačke strukture na čelu Republike Hrvatske. Slikovito rečeno, hrvatska UDBA i udbaši na dlanu su od Hrvatskih ratnika i naroda dobili državu kojoj su udarili lopovsko-režimski temelj. Nema suca ili nekog direktora neke javne tvrtke koji nije čovjek hrvatskog lopovskog režima.

Zanimljiva je i činjenica kako su za vrijeme Miloševićeve velikosrpske okupacije Hrvatske, Hrvati udbaši surađivali sa srbijanskom stranom kao da rata nema...Dok se ginulo u Hrvatskoj naši udbaši njegovali su bratske odnose sa svojim srbijanskim kolegama. Razvijao se biznis, trrgovalo se za vrijeme rata sa neprijateljskom stranom.

Od jednog srbijanskog specijalca sam čuo kako se trgovalo između srpske i hrvatske strane dok je Vukovar bio pod žestokom vatrom srpskih agresora: "...Mi smo vama doturali municiju a vi ste nama zauzvrat slali cigarete, alkohol i benzin. Da, tako je bilo...Ja sam bio mnogo puta oružana pratnja takvim konvojima...", govorio mi je nekadasnji specijalac JNA gdin. Žarko iz Niša.

Za takozvanog generala hrvatske vojske Ivana Čermaka je općepoznato kako je trgovao sa srpskom stranom za vrijeme velikosrpske okupacije. I on je dokaz kako Hrvatskom vladaju bivši udbaši...

Poznato je kako je Vladimir Šeks bio doušnik UDB-e za vrijeme Jugoslavije. U neovisnoj Hrvatskoj je taj bivši udbaš glavni kadrovik hrvatskog zločinačkog režima. On je postavio kompletnu udbašku pravosudnu scenu u Republici Hrvatskoj. Zato nikome ne može pasti na pamet uhapsiti ratnog profitera poput Ivana Čermaka, primjerice. Zato do nedavno nitko nije smio krivo pogledati jednog od najvećih kriminalaca Ivicu Todorića. Nije Todorić pao u nemilost institucija Hrvatske zbog kriminala već je Todorić postao previše moćan pa je smetao državnoj Udbi i hrvatskim udbašima...

Zato su ga proglasili hrvatskim neprijateljem br. 1. Režim koji vlada Hrvatskom čuva služba koja se nekada zvala UDBA! Oni čuvaju taj zločinački režim kao zjenicu oka svoga. Ista je situacija U Srbiji. Čuvari tamošnjeg režima također su bivši udbaši članovi novonastalih sigurnosnih službi...

U posljednje vrijeme obje zemlje i Hrvatska i Srbija ne mogu sakriti kako tim prostorima i nad tim režimima stoje i bdiju čuvari takvih opasnih režima. Nekada je to bila Udba koja je stajala i čuvala jugoslavenski komunistički režim. Danas su to isti ljudi ili njihovi krvni ili "ideološki"-lopovski potomci. U Hrvatskoj je na primjer bivši udbaš Josip Perković bio dio hrvatskog režima. Sin Perkovićev je također u hrvatskom državnom sustavu. Po potrebi je bio i na poziciji savjetnika bivšeg predsjednika Republike Hrvatske, Ive Josipovića. Logično je kako je otac Ive Josipovića, Ante Josipović, bio komunistički zločinac odgovoran za neke likvidacije. Ne treba biti mnogo pametan pa također zaključiti kako je i otac Ivice Todorića također bio komunisticki apartčik. Ili otac sadašnjeg hrvatskog premijera Plenkovića koji je također bio pod zaštitom zloglasne Udbe! Udbaški očevi i djedovi ostavili su zemlju svojim sinovima, unucima, kćerima, "istomišljenicima", kako bi je dalje nastavili pljačkati. UDBA je toliko moćna da se uvukla i u crkve, sakristije, biskupske dvore...

Poznato je kako je i tajnik našeg blaženog Alojzija Stepinca također vrbovan od Udbe. Stepinac je morao završiti u kazamatu samo stoga jer nije želio kleknuti pred Vrhovnim komandantom Jugoslavije Maršalom Josipom Brozom Titom. Danas znamo kako ga je u Lepoglavi čajem trovao Josip Manolić, zloglasni pripadnik bivše OZNA - e i UDBA - e...Međutim, Josip Manolić je također bio među najuticajnijim ljudima u vrhu režima novonastale države Hrvatske! Zajedno sa udbašima poput Stjepana Mesića i Vladimira Šeksa. Sve udbaš do udbaša i danas stoji na čelu Republike Hrvatske. Služba koja čuva ovakav zločinački režim se zbog "praktičnih" stvari više ne zove UDBA, ali joj je karakter isti. Loše prolazi svaki pojedinac ili obitelj ali i cijeli narod ako se suprotstavi režimu kojega čuva UDBA. To su osjetili i takozavni hrvatski proljećari. Hrvatski komunisti i udbaši 1971. godine kada su se htjeli odvojiti iz Jugoslavije. Tada su hrvatski "domoljubi" bacili rukavicu čuvarima jugo-režima koji je čuvala UDBA!

Za vrijeme rata zbog Miloševićeva pohoda je hrvatska UDBA, likvidirala Blaža Kraljevića, hrvatskog generala. Likvidirali su i Ivanu, kćerku poznatog hrvatskog advokata Zvonimira Hodaka.

Nije Udba zazirala niti od činjenice kako je majka Ivanina bila i ministrica u Tuđmanovoj vladi. UDBA je također likvidirala i poznatog političara Antu Paradžika, Hrvata koji je svojom vizijom i karizmom prijetio rušenjem novonastalog hrvatskog režima na čijem je čelu bio bivši general JNA dr. Franjo Tuđman. Udba je također likvidirala i svojeg medijskog mezimca Ivu Pukanića.

Zar Pukanić nije uoči svoje likvidacije "privatno" i u kasnim večernjim satima razgovarao sa tadašnjim Glavnim državnim odvjetnikom Mladenom Bajićem.

Kakva nesmotrenost Ive Pukanića. "Privatno" je razgovarao sa osobom kojega je instalirala UDBA sa zadatkom cuvanja lopova i lopovskog poretka u Republici Hrvatskoj!? Da. Ivo Pukanić se "ispovijedao" Mladenu Bajiću pripadniko zloglasne UDBAe ili sestrinske službe zvane KOS. Mnogi se pitaju, zašto srbijansko pravosuđe još nije otkrilo "političku" pozadinu likvidacije premijera Zorana Đinđića. Da, zašto?

Dakle, srbijansko pravosuđe zna "političku" pozadinu ovog atentata ali se još ne usudi javno izreći činjenicu tko se u toj pozadini nalazi!

Udba i bivši udbaši iz Hrvatske i Srbije su uz svesrdnu logistiku Savezne Republike Njemačke organizirali i likvidirali srbijanskog premijera. Zašto? Zato jer je Đinđić stao na put režimima iz Hrvatske i Srbije. Postao je smetnja i realna opasnost njihovom opstanku na vlasti i na sceni u tim zemljama. Zato je uz suradnju, ortakluk i odobrenje iz Njemačke organizirana njegova likvidacija.

Kako ovaj tekst ne bi svrstali u kategoriju čula -rekla -kazala, govori činjenica kako je taj slučaj u obliku kaznene prijave proslijeđen Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske. Jasno, na čelu tog odvjetništva je tada bio kriminalac i udbaš Mladen Bajić pa kaznena prijava sakuplja prašinu u nekoj "fijoki". Dinko Cvitan, nasljednik udbaša i kriminalca Mladena Bajića također je čuvar hrvatskog zločinačkog režima i ne pada mu na pamet ovaj slučaj istraži. Njemačka također bježi od ovog slučaja kao vrag od tamjana. Otvaranje tog slučaja otkrilo bi dugogodišnju suradnju jugo-udbaše sa njemačkim režimom u likvidacijama oponenata tadašnjem jugo - režimu.

Na kraju se treba upitati: kako doskočiti režimima poput hrvatskog ili srbijanskog? Treba bez straha i argumentirano pisati o Udbi i udbašima, čuvarima ovih zločinačkih režima. Bez straha i sa argumentima za svaku zločinačku rabotu koju čuvari tih režima čine kako bi režim ostao ne čelu država poput Hrvatske ili Srbije. Udba se boji istine. Udba je svakim danom slabija i gubi svoje pozicije. Razotkrivanjem njihovih zločina i zločinaca primaran je zadatak svakog poštenog čovjeka koji ne želi živjeti pod čizmom bilo kojeg režima koji čuva Udba! Kako u Hrvatskoj tako i u Srbiji.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane