Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Poslednji dani kriminalnog saveza srpske i albanske političke mafije

Oproštajni valcer Vučićevog kartela

U sred već viđene ratno huškačke propagandne koju je u Srbiji poludeli vlastodržac stvorio u vezi sa konačnim rešenjem za Kosovo i Metohiju (sa ciljem da na kraju trijumfuje kao "mirotvorac" i sebe proglasi istorijskom ličnošću), jedan telefonski poziv iz Vašigntona promenio je sve: vlada SAD neće više plaćati albansku separatističku paradržavnu tvorevinu, priznaje samo Rezoluciju UN 1244, poziva se na trupe KFOR-a i ne pristaje ni na kakva samostalna rešenja (krojenje granica, razmene teritorija i slično), koje su spremni da izvedu dve obične balkanske barabe, bivši OVK terorista i bivši radikalski ratnih huškač i Miloševićev ministar propagande.

Nikola Vlahović

Septembar je mesec kad će u Vučićevoj glavi biti razrešena mnoga pitanja, pa i ono koje ga najviše muči: kad će njemu, njegovom bratu Andrej i poočimu Anđelku, biti stavljene bukagije. A, sve govori da će taj prizor biti viđen brže nego što ga iko očekuje. U prilog tome govore i velike promene na međunarodnoj političkoj sceni, inicirane od strane SAD, tačnije od administracije predsednika Donalda Trampa.

Naime, nakon očekivanog razgovora američkog predsednika Donalda Trampa i nemačke kancelarke Angele Merkel, postalo je jasno da će razrešenje kosovsko-metohijske dileme biti ostavljeno po strani dok se ne pohapse kriminalizovane političke vođe na Balkanu, koje su, zbog trgovine oružjem, narkoticima, belim robljem, dogovorenim (i dobro naplaćenim) tranzitom migranata iz islamskih zemalja, ali i drugim poslovima koji su im doneli desetine milijardi evra koje su deponovane na računima takozvanih "poreskih rajeva" širom sveta. Obračun koji će ubrzano da usledi sa Tačijem, Ramom, Vučićem, pa i drugim krminalizovanim političkim vođama na Balkanu, promeniće geostratešku mapu ovog regiona. Tek tada, može se računati na nekakvo rešenje kosovsko metohijskog pitanja koje bi zadovoljilo i srpski i albanski narod (mada je nemoguće zamisliti da će to "zadovoljenje" biti i pravedno, posebno kad je Srbija u pitanju i njeno istorijsko pravo na svoju državnu teritoriju).

Ideju Aleksandra Vučića da "sam rešava" šta će i kako će dalje sa Kosovom i Metohijom, dopala se i Hašimu Tačiju, neosuđenom ratnom zločincu, teroristi pripremanom godinama ranije, od strane albanske emigracije u Švajcarskoj, da ruši srpsku državu. Naime, Tači je takođe spreman da samostalno, mimo volje albanskog naroda, krene u "krojenje" novih granica. Reč je, naravno, o sprovođenju ratno huškačke politike Velike Britanije, koja u ovoj dvojici samodržaca vidi odličan remetilački faktor, jer se, barem u novijoj istoriji, svaka vlada u Londonu bavila stvaranjem i održavanjem kriznih područja na Balkanu. Otvorena mržnja svih britanskih političkih oligarhija prema Srbiji, dovela je do toga da više od 35 godina, nijedan premijer ove posrnule, ali i dalje opake imperije, nije došao u Beograd.

Vučić i Tači su, dakle, spremni i na rat "ograničenog tipa", kako bi svoje narode što duže držali u pokornosti, ali, temeljnom promenom američke politike prema Balkanu koju sprovodi Trampova vlada, našli su se u "nemogućoj misiji".

Videlo se i na primeru ekspresnog zauzimanja jezera Gazivode od strane KFOR-a, ko je stvarni gospodar situacije u ovoj pokrajini. Komandant KFOR - a Salvatore Kuoči, tog dana (12. juna ove 2018. godine), doslovno je rekao: "...Rezolucija 1244 je naša Biblija, i mi smo ovde na osnovu 1244 i dok je ona na snazi ništa se u osnovi neće promeniti! Nema znakova ili dokaza o bilo kakvom riziku ili nekom nasilnom događaju za bilo kog građanina na Kosovu. Međutim, ako bude bilo kakvog upozorenja za narušavanje bezbednosne situacije, Kfor je spreman da preduzme sve mere..."

Ova izjava je bolno odjeknula u krugovima samouverenih vlastodržaca u Prištini, jer je i njima jasno da nemaju državu i da je neće biti na način kako su to zamislili. Političke prilike u svetu su se nepovratno promenile. Svi svetski mediji su početkom prošle godine pisali da su Albanci sa Kosova, srazmerno svom broju, dali više vojnika takozvanoj Islamskoj državi nego čitava Francuska (koja ima više od pet miliona muslimana). Davno je prošlo vreme Bernara Kušnera, Volfganga Petriča i sličnih EU "kuferaša", Evropa na Balkan gleda drugim očima, sa pozicije žrtve, koja polako shvata šta se desilo na ovom području devedesetih godina.

Ipak, Vučić za svoje mentore u Londonu, ali i za svoje stvarne gazde, Đerđa Soroša i sina mu Aleksandra, ozbiljno radi na pokušaju "razmene teritorija" između Srba i Albanaca, pa i na ideji "ograničenog sukoba" ako ne bude moglo drukčije, a sve sa ciljem da opravda poverenje i novac koji mu je poverio glavni finansijer globalističkog zla.

Koliko je kriminalna ideja da se Albancima ponude tri srpske opštine na jugu Srbije za srpske opštine na severu Kosova (koje nikada i nisu bile Kosovo, ni etnički ni istorijski ni geografski), govori i podatak da je Preševo je po popisu iz 2011. imalo 74,5% Srba, Albanaca 13,5% i Roma 8,8%. Takođe, po popisu iz 2011., Srbi su u Bujanovcu bili zastupljeni sa 71,89%, Romi 25,33% i Albanci 1,35%, a Medveđa po istom popisu iz 2011. godine pokazuje da je Srba bilo (i sad ih toliko ima!) 86,43%, Albanaca 7,08% i Roma 1,95%.

Izvori Magazina Tabloid iz krugova umerenih albanskih političara, naklonjenih razumnim rešenjima kosovsko - metohijskog pitanja, jedinstveni su u oceni da su i Vučić i Tači shvatili svoju ulogu kao privatni posao.

D.R. bivši jugoslovenski diplomata iz Prištine, Albanac, ali i kosmopolita (što posebno ističe, hvaleći i Beograd i bivšu SFRJ i njen sistem, kao primer uspešne zajednice) tvrdi da je Vučić napravio ozbiljnu mafijašku organizaciju na severu Kosova, da su mnogi pripadnici te organizacije istovremeno i članovi "Srpske liste", te da je Tači od iseljenih Albanaca i takozvane Preševske doline (koji danas žive u zagraničnim delovima Kosova, oko Podujeva), stvorio takođe svoju kriminalnu bazu i članove svoje stranke. Usled Tačijevog "otuđenja" od izvorne ideje albanskog separatizma, poslednjih dva meseca vođe radikalnog albanskog pokreta "Samoopredeljenje" sa Aljbinom Kurtijem, Visarom Imerijem i Špendeom Ahmetijem, pripremaju ove jeseni velike nemire na Kosovu, sa idejom konačnog svrgavanje sa vlasti Hašima Tačija i njegovih pristalica.

Po svemu sudeći, a to tvrde i izvori Magazina Tabloid, sadašnjem predsedniku vlade Kosova, Ramušu Haradinaju, ovo je životna prilika da se oslobodi jedinog ozbiljnog konkurenta (kako u politici, tako i u biznisu).

Haradinaj je javno potvrdio za albanske medije da neće zazirati ni od svedočenja protiv Hašima Tačija o njegovim zločinima nad civilima tokom rata devedesetih, organizovanom kriminalu i nestanku stotina miliona evra dobijenih od albanske dijaspore i zapadnih donatora. Haradinaj nije nikada bio u dobrim odnosima sa strankom Aljbina Kurtija "Samoopredjeljenje", čije rukovodstvo čine ljudi koji nisu učestvovali u ratnim sukobima 1999. godine, ali, Tači im je svojom politikom ponudio priliku da naprave savez, pa sada i jedni i drugi najavljuju da će obelodaniti sopstvene istrage o njegovim zločinima, kriminalu i korupciji, a posebno o zajedničkim planovima sa Aleksandrom Vučićem, koji idu, kako Kurti kaže, toliko daleko, da su čak razmatrali i zajedničke investicije u "trećim zemljama" (ne kaže se kojim), nakon rešenog pitanja "razgraničenja".

Već dve godine, opozicija (Kurti je tu bio najglasniji) tražila je da i Ramuš Haradinaj objasni kako je postao vlasnik stotina hektara zemlje i vila koje imaju površinu od nekoliko hiljada kvadrata u naselju Dragodan u Prištini, kao i da pojasni kojim novcem je izgradio zamak od nekoliko hiljada kvadrata u selu Glođane kod Dečana. Danas, kad imaju zajedničkog protivnika, Hašima Tačija, ova tema je sklonjena iz "arene", za neka druga vremena.

Španski list "El Pais", pre više od pola godine, objavio je priču o hvatanju narko - trgovaca na atlanskim obalama koje kontroliše policija ove države. Kako su pohapšeni i neki koji su im bili "logistika", ispostavilo se da neki od njih imaju srpski diplomatski pasoš! Vest je i u Srbiji, na jednom od informativnih portala preneta ali je i uklonjena posle samo dva sata "boravka" na mreži. Ako su u pravu albanski izvori sa Kosova, mnogi narko putevi od jadranskih obala preko Albanije i Kosova, prirodno vode prema Srbiji i dalje prema EU. Takozvane "zatvorene zajednice" kakve su opštine na severu Kosova koje kontroliše Aleksandar Vučić i njegova političko-kriminalna falanga, bile su i ostale idealan "magacin" za čuvanje i dalju distribuciju ovakve "robe u rasutom stanju".

Bivši ambasador Holandije na Kosovu i Metohiji, Robert Boš je još januara ove godine, povodom ubistva Olivera Ivanovića, dao izjavu za holandske medije, da su međunarodne policije spremne da uspostavi nova pravila i red na severu Kosova. Neposredno nakon toga, Boš je na svom Facebook profilu javno pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića "da ne lije krokodilske suze" zbog ubistva predsednika Građanske inicijative SDP-a Olivera Ivanovića u severnom dijelu Kosovske Mitrovice i posredno progovorio o uzrocima ovog užasnog smaknuća: "...Oliver je mrtav, jedini čovek koji je smeo da izazove jednopartijski sistem koji je Vučić instalirao putem Srpske liste". Boš se nije tu zaustavio pa je izrazio nadu da će američki FBI pomoći rasvetljavanje ubistva...

Sedam meseci kasnije, upravo ovih dana, Vučićeva Velika propaganda laži radi punim kapacitetom, pa su naslovne strane njegovih lažljivih, primitivnih i vulgarnih biltena, prepune poziva "na borbenu gotovost", na suočenje sa "zategnutom situacijom na Kosovu" i slično. Mesecima već, u svim redovnim informativnim terminima, na svim televizijama, paradira druga najomražnija javna ličnost u Srbiji, Vučićev klovn u ulozi ministar odbrane, Aleksandar Vulin, koji vrši svakodnevnu smotru grupe korumpiranih generala i nekoliko mizernih oficirčića, a sve zbog pokazivanja navodne "borbene gotovosti".

Evropske diplomate su zgrožene pojavom poludelog Vučića, ali vlada SAD ima drukčije mišljenje utemeljeno na čvrsto proverenim činjenicama. Naime, ma koliko da je psihički izopačena ličnost srpskog diktatora, u istrazi tokova Soroševog novca, koju FBI sprovodi širom sveta, Vučić, njegov brat Andrej, te njihov kumovi i razni "ortaci", igraju bitnu kariku u destabilizaciji Balkana. Soroševa finansijska "hobotnica" korumpirala je vlade u preko sto zemalja sveta, a među njima i Vučićevu diktaturu. Trampova vlada u saradnji sa Vladom Mađarske (koja je posebno zainteresovana da ocvalog mešetara, svog državljanina, strpa u zatvor), radi na prikupljanju svih dokaza koji će svetu pokazati o razmerama njegovog zločinačkog poduhvata. Ni tu se Vučić neće dobro provesti.

Ali, ovaj samodržac, kome ne treba ni vlada ni skupština, ni institucije sistema, pa čak ni narod, pravi grešku za greškom. Zbog njegove "neposredne vladavine", suspendovao je pravnu državu pa Srbija danas nema više nikakav kapacitet da procesuira bilo koga, ukoliko to samozvani "Vođa" ne odobri lično.

Problem njegovog autokratskog ludila, vodi Srbiju u još jedan građanski sukob, pa je utoliko hitnije njegovo uklanjanje. Radi se o bolesnoj i samoživoj ličnosti, koja će sebe, dok god bude na vrhu političke piramide, sebe predstavljati kao istorijski važnog čoveka koji "menja tokove istorije", prekraja granice, miri narode, ukida vize, otvara vrata, ruši staro i gradi novo, menja fizionomiju Srbije i regiona, sudbinski utiče na globalne političke tokove i slično.

Građani Srbije, suočeni sa opakim bolesnikom, sukob sa njim i njegovom lopovskom falangom ne mogu izbeći. Pitanje je samo, hoće li instrumenti velikih sila, staviti ovog ludaka u kavez, ili će sačekati da narodu prekipi pa da se još jednom organizuje "dan besa" u kome će sve biti rešeno.

Velike sile i veliki centri moći, poučeni lošim iskustvima, ne žele da vide novo otvaranje "Pandorine kutije", podele, razmene teritorija, rastakanje postojećih država, stvaranje novih i od pola sveta nepriznatih, te dalje kršenje ionako poljuljanog ugleda međunarodnog prava na Balkanu. Ovom stavu pridružila se, mala i uvek globalno moćna država Vatikan. Podsetimo da je u novembru prošle godine u Vatikanu boravio i Hašim Tači, gde je bio primljen na najvišem nivou. Ali, zašto je tako tretiran i šta mu je tamo rečeno? Jedan ozbiljan poznavalac Vatikana i politike Svete Stolice u Rimu, doslovno je rekao: "...Dosada Tačija nisu primali u privatnu posetu. Iako je dolazio u Vatikan, stalno je bio na marginama a ovaj put ga je primio i papa i čovek koji je, da tako kažem, predsednik vatikanske vlade, i to su znaci koji za njega nimalo ne slute na dobro..."

Naime, kao što je poznato, već godinama Vatikan drži vrlo jasno odstojanje od ideje priznavanja nezavisnosti Kosova. Vatikanska politika je bila orijentisana na odlaganje i izbegavanje priznanja upravo zato što Vatikan u čitavom albanskom kompleksu, čiji je Kosovo deo, vidi islamsku opasnost i zato nije hteo da antagonizuje hrišćanske crkve, među njima i pravoslavne. To je bio i ostao glavni razlog odbijanja priznanja i to se držalo sve do zaokreta u politici Vučićeve vlade. Prošle jeseni je vest o najavi takozvanog unutrašnjeg dijaloga u Srbiji o Kosovu dovela Vatikanu u situaciju da još pažljivije obrati pažnju na dešavanja na Balkanu, pre svega na ključno pitanje: šta ako Vučić, samostalno, pozivajući se nezakonito na građane Srbije, prizna Kosovo?

Vatikan i posle godinu dana od tog događaja, vidi da je priznanje Kosova kontraproduktivno jer kardinali ne znaju kako će se borbe za vlast na Kosovu i Metohiji, kod Albanaca odvijati. Pre svega, da li će pobediti islamska frakcija. Vatikan, posebno sada, u vreme dok se na Bliskom istoku vode borbe za očuvanje hrišćanske civilizacije, nikada neće pristati da prihvate jednu kvazidržavu koja je nastala na temelju uništavanja hrišćanske baštine.

Prošle godine, 9. septembra, papski nuncije u Srbiji, Lućano Surijani, tražio je i dobio prijem kod Vučića. Tom prilikom, Surijani mu je preneo ličnu poruku pape Franciska. U poruci je bio i zvanični poziv da Vučić poseti Vatikan. Do te posete ni do danas nije došlo, jer je Vučić izbegava. Jasno je i zašto. Vučić je spreman da preda Kosovo, a Vatikan nije spreman da ga prizna!

Vučić, dakle, u svojoj jadnoj, plitkoumnoj i kriminalizovanoj politici, koju pokušava da sprovede u delo sa neosuđenim ratnim zločincem Hašimom Tačijem, ne računa na činjenicu da se i Vatikan i Rusija i Kina i SAD i većina evropskih zemalja gde se budi svest o istorijskoj odbrani ovog kontinenta od demografske likvidacije čitavih nacija, spremne da "zalede" slučaj Kosova i Metohije i na sto godina ako treba. Ali, na progon kriminalizovanih balkanskih vlada i njenih "lidera", te oslobađanje država poput Srbije, gde caruju kriminal i korupcija, neće nimalo čekati.

A 1. Saša Radulović, Dosta je bilo (29. avgusta 2018.)

Predsednik Srbije podnosi izveštaj Sorošu

Dok javnost, narodne poslanike i Narodnu skupštinu Republike Srbije drži u potpunom neznanju o sadržaju razgovora između Beograda i Prištine, predsednik Vučić je smatrao prikladnim da o njima podnese izveštaj sinu Džordša Soroša i da o tome obavesti javnost Srbije.

Činjenica da predsednik Srbije izveštaj o sadržaju razgovora u Briselu podnosi Sorošu, a ne Narodnoj skupštini, narodnim poslanicima i građanima Srbije, duboko je zabrinjavajuća. Na ovaj način ne samo da je ponizio sve one čiji bi interes trebalo da zastupa i brani, već se na vrlo otvoren način sam ponizio. Potpuno je nejasno zašto je predsednik Srbije smatrao da je važno obavestiti građane Srbije da je podneo izveštaj Sorošu. Ko je to od njega tražio i zbog čega je predsednik Srbije morao da udovolji tom zahtevu?

Soroš i njegove nevladine organizacije su se značajno angažovale da podrže Briselske pregovore čiji je glavni sponzor Nemačka. Nemačka, pa samim tim i sve Soroševe nevladine organizacije, ozbiljno se protive svim inicijativama koje odstupaju od nemačkog plana da Srbija potpiše obavezujući sporazum sa Prištinom i prihvati stolicu Kosova u UN.

DJB izražava duboku zabrinutost ovakvim razvojem događaja. Kome predsednik Srbije polaže račune? Zašto obaveštava građane Srbije o tome da lično podnosi izveštaje sinu Džordša Soroša? Šta krije od Narodne skupštine Republike Srbije i građana Srbije?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane