Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

Nikad veće

Milovan Brkić

Ministar finansija Siniša Mali je izjavio da će oktobarske penzije biti ''nikad veće''. Pre četiri godine, one su smanjene za najmanje 10 odsto, sada će ih povećati za oko 9 procenata! I nikad veće u istoriji Srbije!

Šizofreni Aleksandar Vučić je ozakonio laži. Laž je postala moralna vrlina. Što više lažeš, značajniji si, poštovaniji, ugledniji!

Može li se njemu i njegovim ludim ministrima i kartelu stati na put?

Pred očima međunarodne zajednice, Aleksandar Vučić je namestio tender za prodaju RTB kineskoj kompaniji, da bi otišao u Kinu i zatražio proviziju u kešu, lekarsku pomoć i azil za njegovu porodicu. Kanadska kompanija najavljuje tužbu međunarodnom sudu, jer je dala bolju ponudu od kineske, kojom će RTB Bor biti surovo opljačkan.

Prošle nedelje, Vučić je sam sebi, preko kompanije Al Dahra iz Ujedinjenih Emirata, posredništvom Mlađana Dinkića, prodao Poljoprivredni kombinat Beograd, za samo 105 miliona evra. Opljačkanim novcem kupio je PKB koji se prostire na površini od 300 kvadratnih kilometara, a ceo Beograd je smešten na 360 kvadratnih kilometara! Ko će hraniti dvomilionski grad?

I ovaj tender je nezakonit. Jedini kandidat bio je Vučić sa ponudom preko Al Dahre. Prethodno je zapretio hapšenjem Miodragu Kostiću i Petru Matijeviću ako dostave ponude na tenderu. Kostić je širio ruke i molio pomahnitlog Vučića koji ga već šest godina pljačka, da mu ostavi makar ''ono što je njemu otac ostavio u nasledstvo''.

Prodajući kompanije i javna preduzeća čiju imovinu su stvarale decenijama vredne ruke građana Srbije, Vučić je kupovao podršku francuskog kolege Makro(n)a, narkomana i pedera, da ga primi na sporednom ulazu u Jelisejsku palatu, kako bi podanicima saopštio kako je i njegova poseta na ulazu za unošenje hrane bila ''istorijska''.

Pacovi napuštaju brod koji tone, zato je naprednjak Predrag Belić podržao Savez za Srbiju. Doskorašnji predsednik opštine Alibunar privukao je najviše pažnji na tribini u Vršcu, gde su Jeremić, Lutovac, Borko Stefanović i Janko Veselinović predstavili program Saveza.

- Novi početak, nova energija mi teče venama - poručio je Belić, čime je izazvao haos i u SNS-u i u Savezu za Srbiju.

Građani su zgroženi Belićevim likom i delom. Nekoliko puta je hapšen i osuđivan zbog dilovanja droge, iznude, ugrožavanja bezbednosti i drugih krivičnih dela. Krajem prošle godine pritvoren je zbog sumnje da je opštinski budžet oštetio za 247.295.928 dinara. Na teret mu je stavljeno to što opština nije raspisala javni oglas za davanje poljoprivrednog zemljišta u zakup.

Diktatura Slobodana Miloševića nije srušena udruživanjem Veselinova, Čovića, Perišića, lidera DOS-a. Milošević je pao kad su ga izdali Ivica Dačić, Branislav Ivković, Milorad Vučelić, Nebojša Pavković, Milorad Ulemek Legija...Na isti način urušiće se i Vučićev klan. Iz tog okruženja juče je pobegao Vučićev kum Goran Veselinović, danas Predrag Belić, sutra će Nebojša Stefanović i Zvonko Veselinović, pa onda svi ostali.

Vučić ima retku bolest kostiju (sarkom pelvis). Svaki sarkom kostiju je izuzetno bolan. Ne postoji lek koji bi taj bol eliminisao, ali mogu da ga ublaže. Bol se oseća, ali je podnošljiv. Međutim, može se zamisliti kako je kada trpiš 24 sata 7 dana u nedelji slabi bol. Bolesnik samo od toga postaje sumanut. Setimo se samo onog Vučićevog ispada kada je polomio bravu na vratima u zgradi Vlade.

Da bi se to eliminisalo, daju mu se lekovi za smirenje. To moraju da budu posebno izabrani lekovi, jer i oni koji mu se daju za smanjenje bolova dovode do umrtvljivanja. Ne daje mu se morfijum, jer on udara i na srce, već neki drugi koji su na bazi morfijuma.

Koristi koktel lekova koji kao jedan od efekata imaju vizije, odnosno on jeste ubeđen da je video, čuo i doživeo ono o čemu govori. To je veštački izazvana šizofrenija, kako lekari kažu.

U Srbiji bi moralo da se organizuje u istoriji nikad veće suđenje njegovom kartelu. U hali Arena, na javnom procesu, treba okupiti više od 1.000 njegovih bandita koji su nas satrli, a po svojoj prilici, zauvek uništili.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane