Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Aranđelovac: Vučićev klovn, Zoran Babić, uništava Bukovičku Banju "da ne smeta" Vrnjačkoj Banji

Topla braća, u toploj vodi

Umesto da se pozabavi spašavanjem banjskog turizma u Srbiji, u kome leže stotine miliona evra potencijalnog profita, Vlada Srbije, tačnije Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić, pristupili su ovom poslu onako kako jedino znaju: uličarski i prostački. Preko svojih lokalnih bilmeza, u ovom slučaju SNS "kadra" Zorana Babića i njegovih pomagača iz Aranđelovca, Milosava Milojevića i Bojana Radovića, smislili su "strategiju da unište Bukovičku Banju, "da ne smeta" Vrnjačkoj Banji. Ovako plitkoumna ideja, došla iz glava neprosvećenih idiota, skoro je realizovana. Bukovička Banja propada, a sa njom i Aranđelovac.

M. Hadžić

Čuvena Bukovička Banja iz Aranđelovca poslednjih godina nalazi se u nemilosti SNS-a. Banjski turizam u Srbiji koji se sve vise razvija postaje jedna od ozbiljnih privrednih grana u Srbiji koja privlači na hiljade turista. Jedna od najstarijih banja u Srbiji, poznata kao Bukovička Banja iz Aranđelovca je jedna od retkih koja poseduje kompletnu infrastrukturu za goste kao i banjsko lečilište i banjski park na 23 hektara u srcu grada. Staro zdanje i Hotel Šumadija koji su bili ponos Aranđelovca i Bukovičke Banje sada su jedno ruglo. neko je i to isplanirao. Kako drukčije objasniti da opština ne da investitoru da na njima započne radove, tako da je došlo do raskida ugovora o privatizaciji.

Uprkos činjenici da bi ovaj kraj mogao dobro da živi od turizma, ali je naprednjački režim smislio "genijalnu ideju" da od Bukovičke Banje ne ostane ni kamen na kamenu, što svako ko ovde dođe može odmah i da vidi. Naime, turizam je u ovom gradu iz godine u godinu sve gori i gori. Očigledno da je su i Aranđelovac i Bukovička Banja van "interesne zone" SNS-a i da se pre njega na prvom mestu nalazi Vrnjačka Banja, kojom iz pozadine i dalje diriguje poznati klovn Vučićevog režima, Zoran Babić, bivši preprodavac grobnih mesta u ovoj opštini. koji je profit od ovog kriminalnog posla uložio u svoju "političku karijeru".

Taj i takav Zoran Babić, dogovorio se sa opštinskim rukovodstvom da se Aranđelovac stavi van mape naboljih banja u Srbiji i ovaj plan se detaljno sprovodi na sledeći način: u sred turističke sezone raskopavaju gradske vlasti glavnu ulicu, koja je žila kucavica grada i u kojoj se nalaze svi lokali, počevši od ugostiteljskih objekata (dakle, svih kafića, i restorana) pa do butika i prodavnica. Samo ove godine Aranđelovac je pretrpeo višemilionsku štetu zbog ''radova u gradu'' i nedolaska turista. Važno je ovde napomenuti i plansko uništavanje hotela u parku Bukovička Banja koji se na očigled građana i lokalnih vladara, doslovno urušavaju. Sve ovo, predsednik opštine Bojan Radović i narodni poslanik Milosav Milojević odobravaju.

Mada su se navodno zavetovali na ćutanje, Zoran Babić, Milosav Milojević i Bojan Radović, javno se hvale kako su uspeli iz Aranđelovca da oteraju investitora. Naravno, u ovoj igri niko i ništa ne radi za džabe. Predsednik opštine Bojan Radović i Milosav Milojević dobili su po apartman u Vrnjačkoj Banji, ali i više desetina hiljada evra kako bi sproveli svoje namere u uništavanju Aranđelovca.

Što je najgore, još se ne nazire kraj uništavanju Aranđelovca, kao što se ne nazire ni kraj radova na glavnoj ulici u Aranđelovcu koji traju već šest meseci. Turistička sezona u Aranđelovcu je propala, a Vrnjačka Banja beleži rekordne posete.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane