Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Veterani

Veleizdajnikov kraj: niko više ne veruje Vučiću

Od deset izjava, devet laži

Sigurni u svoje tvrdnje o izdajničkom karakteru režima Aleksandra Vučića, sigurni u tvrdnje o kriminalu neograničenih razmera i dokazano najvećem manipulatorskom i lažovskom konglomeratu srpskih unutrašnjih neprijatelja, u ogromnom smo strahu da se pitanje Kosova i Metohije rešava u skladu sa našim saznanjima o predaji ili bolje reći prodaji srpskih nacionalnih interesa. Koristeći analize pouzdanih svetskih institucija, stručnih za takve analize i njihove konstatacije da je od deset Vučićevih izjava devet čista laž i manipulacija, moramo biti svesni da je sve što je rekao prilikom posete KiM suprotno od onoga što je izjavljivao, opominje u svom autorskom tekstu Željko Vasiljević, predsednik Pokreta veterana Srbije

Željko Vasiljević

Posetu Kosovu i Metohiji, Vučić je počeo na ključnom infrastrukturnom objektu za sudbinu celog KiM naročito severnog dela Hidrosistemom Gazivode. Značaj ovog objekta je u tome što se vodom iz ovog objekta napaja veći deo KiM, naročito sa albanskom većinom ali i za hlađenje termocentrale Obilić koja strujom snabdeva gotovo celo KiM. Svaki dobronamerni i iole pametni pregovarač bi ovu srpsku investiciju koristio za popravljanje pregovaračke pozicije i ostvarivanje što šireg spektra zahteva.

Naročito interesantno je to da srbija finansira sve radove, održavanje i investicije na brani i jezeru a profit od korišćenja koristi Priština. Da smo normalna zemlja i da imamo normalno rukovodstvo ovo bi bilo nemoguće ali sigurni smo da Vučić i njegovi sledbinici i na ovaj način pljačkaju i slabe Srbiju a pune sopstvene džepove i ostvaruju data obećanja o nezavisnom KiM. Slučaj Trepča nam liči na isti scenario: mi finansiramo obnovu i izgradnju novih postrojenja a albanske vlasti u Prištini prisvajaju profit i privatizuju ceo kombinat. Star je u narodu koji misli da je i ovo Vučićeva prevara na kojoj će se on i njegovi debelo obogatit.

S obzirom na činjenicu da je Vučić nepopravljivi lažov, a toliko se zalagao za opstanak ovih za Srbe ključnih resursa, strah nas je da je sve već prodao kao i narod na KiM.

Strašno zvuče i laži koje "naš" predsednik izgovara i kojima želi da uplaši ionako isprepadane Srbe o broju i snazi Albanaca na KiM, "Preševskoj dolini" i ostalim na silu otetima teritorijama. U prethodnom broju smo pisali o formalnom stanju u tri srpske opštine i koliko je mali broj Albanaca koji u njima živi.

Sada želimo da potpuno ogolimo laži našeg predsednika koje jedino za cilj imaju strah i ubeđivanje Srba da prihvate njegove izdajničke teze i njegovu izdajničku politiku. Sve njegove obmane se svode na enorman broj Albanaca i njihovu snagu da osvajaju prostore koje danas i uvek su pripadale Srbima, što je čista laž u kojoj učestvuju i strane institucije koje žele ostvarenje snova o nezavisnom KiM kako bi za svoje kompanije obezbedile uslove robovlasničke i kolonijalne pljačke prirodnih bogatstava i ljudi.

Krenimo od zvaničnih podataka o broju stanovnika KiM...

Po popisu iz 2011. godine, koje su Srbi bojkotovali zvanični podaci govore o 1.739.825 stanovnika ali u isto vreme CIA, iako ne znamo odakle njima podaci tvrdi da na KiM živi 1.895.250 Albanaca. Pitamo se kako se ovaj broj koji bi morao da bude u glavu isti razlikuje za 160.000 što je moramo priznati skoro 10%. Jedini zaključak je da svetske institucije lažu u korist svojih interesa i ciljeva. Zašto bi im onda verovali da su i te brojke tačne, naročito ako znamo metodologiju sprovedenog popisa gde se popisivalo i na časnu reč da u domaćinstvu ima 12 ili 13 osoba iako su na popisu zatečene 3 ili 4 osobe u domaćinstvu. Istorija albanske prevare sa brojem stanovnika seže više decenija unazad, sve do završetka drugog svetskog rata kad i počinje ekspanzija albanskog faktora na štetu Srba i Srbije.

Prema istraživanjima iz jula meseca 2016. godine svetske organizacije za telefoniju o broju pretplatnika mobilne telefonije dolazimo da jednog paradoksa da je KiM teritorija sa najmanjim brojem korisnika mobilnih telefona na celom svetu.

Podaci su tačni jer se nije moguće nelegalno priključiti na mobilnu mrežu već je svaki korisnik legalno evidentiran i uključen u sistem.

Na KiM je u julu 2016. bilo samo 562.000 korisnika mobilne mreže. Od ovog broja oko 100.000 su Srbi koji koriste te mreže što znači da albanci koriste samo oko 460.000 mobilnih telefona. Ukupno računajući i Srbe i Albance zvanični podatak je da se na KiM koristi samo 31 aparat na 100 stanovnika. Evo nekoliko poređenja, svetski prosek je 100,68 pretplatnika na 100 stanovnika a evropski n126 pretplatnika na 100 stanovnika. Svesni zaostalosti albanske nacije u odnosu na svetske i evropske standarde potrudili smo se da našim čitaocima pronađemo i najdrastičnije primere. Tako Somalija, verovatno najzaostalija zemlja sveta ima prosek od 46 pretplatnika na 100 stanovnika, Afganistan, zemlja satrvena višedecenijskim ratom sa Talibanima i Amerikancima ima 62 pretplatnika na 100 stanovnika kao i Sudan sa 70 pretplatnika na 100 stanovnika a KiM samo 31 pretplatnik na 100 stanovnika. Zaključak je samo jedan da je broj stanovnika Albanaca na KiM ber tri puta manji nego što se vodi u zvaničnim podacima.

Jasno nam je zašto ove zloupotrebe podataka o broju Albanaca koriste institucije koje žele nezavisnost srpske južne pokrajine a jasno nam je zašto ih koristi predsednik Vučić.

Hajde da još nekim podatkom o broju stanovnika KiM albanske narodnosti potkrepimo naše tvrdnje da ih je neuporedivo manje. Na izborima 2017. godine ukupan broj glasača je 777.093 glasača, znači manje od 30% što je nenormalno za narod koji želi da učvrsti svoju nezavisnost i da pokaže svoj demokratski potencijal kao i zainteresovanost da se pred svetom i međunarodnim institucijama pokaže želja jednog naroda za formiranje i učvršćivanje osnovnih institucija jedne države. Pored toga što znamo da je određeni broj glasača došao iz inostranstva po naređenju šefova određenih klanova koji ne žive na KiM a i podaci o prelasku administrativne linije tih dana jasno govore o dolasku stotine hiljada albanaca sa ciljem da glasaju za svoj klan.

Nama Srbima koji volimo svoju zemlju ovo bi bili ključni argumenti u odbrani naših nacionalnih interesa na svim pregovorima uz stalno ponavljanje Rezolucije 1244 i povratak 250.000 proteranih Srba sa njihovog ognjišta. Stalno se pitamo i ne možemo čudu da se načudimo, kako naši pregovarači nikada ne ističu te argumente! Možda je njihov cilj drugačiji od naših rodoljubivih?

Braćo Srbi, naročito Vi sa KiM dobro obratite pažnju na događaje u narednim danima jer posle ovoliko Vučićevih lagarija o odbrani vaših interesa i vašeg prava na opstanak na KiM i da će vas država Srbija pod rukovodstvom ovog lažova čuvati i braniti, da ovih dana ne krene završna faza njegovog podlog plana proterivanja Srba sa KiM kako bi se Albancima omogućila čista teritorija i proglašenje nezavisne države uz otimanje sve srpske ali i vaše privatne imovine.

Moramo primetiti da više nismo usamljeni u definisanju Vučićeve politike kao izdajničke. Ovih dana je i Srpska Pravoslavna Crkva, naročito sveštenstvo koje živi na KiM jasno i glasno izrekli istu procenu i strah da sve što Vučić radi vodi ka predaji naše pokrajine i svih crkvenih i kulturnih dobara u ruke Albanaca koji su se decenijama trudili da zatru svaki trag Srpstva i Pravoslavlja.

Proročanski ali i vrlo zastrašujuće, a mi se nadamo otrežnjujuće za ovaj narod, zvuče reči monaha Save Janjića o nespornim zlim namerama predsednika Vučića. Svako ko se suprotstavi njegovoj izdajničkoj politici a živi na teritoriji uže Srbije biva napadnut da mu priča o KiM a ne zna gde je ovo ili ono mesto a mi mu sada poručujemo da Sava Janjić zna svako mesto na KiM ali zna za svaku crkvu, svaki manastir, zna gde je svaki monah i sveštenik i sa tog aspekta ima pravo daleko veće od Vučića, a mi ostali i obavezu, da mu verujemo da su mu interesi opstanka Srba na KiM i opstanka KiM u Srbiji ispred svih ličnih interesa.

Građani Srbije slušajte šta vam pričaju članovi naše Crkve jer je Crkva bila stožer oko koga smo se vekovima i milenijumima okupljali i koja je doprinela opstanku i jačanju ovog naroda. Patrijarhova uloga je za sada skrivena i nije baš jasan njegov stav ali je napokon većina u crkvi zauzela poziciju odbrane nacionalnih interesa i opstanka naroda na svojim vekovnim teritorijama. Verovatno će i Patrijarh jasnije i glasnije izneti svoj stav kada bude procenio da se Vučićevoj vladavini bliži kraj i kada njegovi poslovni i lični interesi ne mogu biti ugroženi od strane Vučićevog režima. Nadamo se da će taj dan brzo doći.

Do sada ste izdaju i predaju pravdali neophodnim ulaskom u EU i da svaka žrtva na tom putu ima opravdanje u boljem životu koji donosi članstvo u ovoj organizaciji. Događanja u vezi sa migrantskom krizom i odnos EU prema Poljskoj a naročito prema Mađarskoj jasno pokazuje da je EU diktatorska organizacija koja ne dozvoljava slobodu izbora i odlučivanja, pogotovo za malobrojne narode. Vlade Poljske i Mađarske, inače obe izabrane voljom njihovih naroda, po logici stvari bi morale da brane interese svojih naroda i država a u ovom trenutku je to zaštita od migranata iz celog sveta. Druga stvar je sa vladama koje su izabrane na pokradenim izborima i voljom stranih(čitaj zapadnih) moćnika koji moraju da služe onima koji su im omogućili vladavinu i teror nad svojim narodom. Da li ste u ovim stavovima prepoznali Srbiju i srpsku vladu? Svaka slučajnost nije slučajna!

Svi mi evroskeptici svakim danom imamo sve više argumenata za svoje stavove i tvrdnje, u mnogim zemljama EU se teško i sve teže živi a narod se gotovo ne pita nizašta već mu sudbinu određuju oligarsi, vlasnici krupnog kapitala i medija, uglavnom su to pripadnici istih grupa. Da li vas čude brojni protesti širom Evrope iz više razloga, da li vas čudi jačanje krajnje desnih snaga na političkoj sceni, jačanje ideja koje se graniče sa fašizmom? Nas to ne čudi i ti procesi su samo prirodna reakcija na nemoguću situaciju nipodaštavanje svake razumne, moralne i humane ideje. Svako ko se zalaže za jednom rečju definisano, hrišćanske vrednosti biva od strane liberala proglašavan za nacionalistu, šovinistu pa čak i fašistu. Mi čvrsto stojima iza ideje slobodnog izbora i odbrane nacionalnih interesa, odbrane Srbije i prava Srba na život po sopstvenim moralnim vrednostima pa makar nas proglašavali desničarima, nacionalistima ili kako god hoće.

Jedno od merila naše uspešnosti je i snaga neargumentovanih napada sve manje uticajnih liberalnih ideja i organizacija, što su ti napadi jači to smo im više poraza zadali. Svesni činjenice da se antiliberalne snage u svetu udružuju, jačaju i da sve više ljudi shvata da liberalne ideje imaju za cilj stvaranje svetske diktature i podjarmljivanje celokupnog čovečanstva, naša borba će biti sve jača a naša odlučnost u odbrani naših nacionalnih interesa sve veća.

Vučiću tvoja politika je propala na svakom nivou, tvoji mentori se naziru još u tragovima i pokušavaju da sakriju sve tragove koji vode do onih koji nisu shvatili pogubnost i propast te politike. Vučiću ti si jedan od onih koji to još nije shvatio. Prijemi koji te se organizuju po svetu su posledica činjenice da si predsednik Srbije i da si predvodnik jednog hrabrog i časnog naroda, istina zalutalog u magli ludila svetskih procesa, srpskog naroda a ne tvoje harizme i umešne politike. Kad budeš sišao ili skinut sa trona bićeš bačen na đubrište istorije bez obzira što ti je neko zaludeo i to malo pameti pričom o Nobelovoj nagradi za mir. Nobelova nagrada ne dolazi do ruku takvih kao što si ti mada ni neki od prethodnih laureata nisu bolji od tebe.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane