Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zadnja

Odgovor poverenici za ravnopravnije Brankici Janković

Ne okrećite im leđa

Poverenica za ravnopravnost Brankica Jankovic dostavila nam je Mišljenje povodom dojave dobijene od udruženja građana "Da se zna'', čije su nežne duše povređene tekstom koji je objavljen u Magazinu Tabloid pod naslovom "Kuda ide ovaj svet'' autora Nikole Vlahovića i sociologa Goranka Đapića.

Ova vanserijska analiza današnjih prilika nije promakla čuvarima dupeta, moralnoj policiji LGBT populacije, koje, kao i čuvari vere, traže bogohulnike koji ne veličaju travestite, pedere i lezbejke i ne okreću im leđa.

Svi smo ravnopravni, piše i u Bibliji i u Ustavu Srbije, ali, očigledno je, ima nas i ravnopravnijih. A, te čuva gospođa Brankica Janković, državni poverenik za ravnopravnost, odnosno ravnopravnije.

Odgovorili smo gospođi Janković, pozivajući se na pravo svakog građanina na posedovanje sopstvenog mišljenja, primanja i saopštavanja informacija, ideja, bez mešanja javne vlasti, bez obzira na granice, navodili smo odredbe Konvencije o zaštiti ljudskih prava i osnovnih sloboda, na odluke Evropskog suda za ljudska prava u Strazburu...

Sve je to pročitala gospođa Janković, pa nam je njena pomoćnica Mirjana Kecman dostavila, uz propratni akt, prošle nedelje i Mišljenje i Preporuku gospođe Janković odgovornom uredniku Magazina Tabloid "...da se objavi izvinjenje pripadnicima LBGT populacije, kao i da ubuduće ne objavljuje priloge kojima se stvara strah ili neprijateljsko, ponižavajuće ili uvredljivo okruženje za pripadnike LGBT populacije (peder, travestite i lezbejke)..."

Uplašeni pretnjom, odmah smo odgovorili Pomoćnici Poverenice za ravnopravnije.

"...Primili smo Vaše pismeno, uz koje sočinjenije je priloženo i Mišljenje poverenika za ravnopravnost. Sočinjenije je sročeno na finom papiru, gladkom, vrlo kvalitetnom. Mišljenje je, kako je rekao Bobi Fišer, kao dupe. Svako ga ima. Mana sočinjenija nazvanog Mišljenje je što je ispisano na obe strane papira, pa se sa njim ne može obrisati dupe.

Po ovlašćenju glavnog urednika,

Potpukovnik Goran Mitrović, Savetnik za ekološka pitanja"

Srbijom, nažalost, vlada grupa razularenih pedera i lezbejki. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je peder (mada on ima potvrdu da nije), predsednica Vlade Srbije je lezbejka, polovina članova njenog kabineta su pederi, o državnim sekretarima, direktorima javnih preduzeća, agencija i drugih nadleštava da i ne govorimo.

Zar onima koji vladaju ovom zemljom i jebu nas u zdrav mozak, zar njima da se izvinjavamo?!

Prisetili smo se odgovora Miloša Obrenovića, koje je saopštio svom sekretaru, a povodom pritužbi Selevčana i Doljevčana, iz Smederevske Palanke, koji su od knjaza tražili da presudu i njihovim sporovima koji su se ticali preljube.

"...Mi se u jebačine Selevčana i Doljevčana mešati nećemo nimalo govoreći. No, neka se jebu kao i dosad što su" - odgovorio im je knjaz Miloš. Mi ćemo se u jebačine LBGT populacije mešati, samo ako su na vlasti i nas jebu u zdrav mozak, kao što to danas rade.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane