Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

Da li postojimo?

Milovan Brkić

Prijatelj mi priča da ima stovarište uglja i da građani kupuju uglavnom po jednu tonu, što je dovoljno za samo jedan mesec. Nemaština je, kaže. Velika besparica. Molimo se Bogu da ova zima ne bude duga i hladna. Penzioneri su opljačkani, sela su staračka, varoši su opustele, ko da poseče šumu i da se zgreje.

Jesenja suša je i teško će se posejati. Tvrda i bez vlage zemlja, neće biti rodna godina. U oborima sve manje svinja, goveda, a na pašnjacima ovaca, koza...Krompir, kukuruz, suncokret, soja, jabuke, kruške, dunje...sve džaba. Šizofreni peder Vučić doveo je i Lidl, nemački trgovinski lanac, da podavi seljake, da im uništi proizvodnju mleka, mesa, svih poljoprivrednih proizvoda, koje država ne subvencioniše. Važna mu je samo provizija od prokletih Nemaca i podrška kancelarke Merkel (kojoj puni džepove), i njihovih kompanija koje nam uvaljuju smeće, robu kojoj je istekao rok.

O svemu u ovom broju precizno se možete obavestiti.

Nestajemo kao narod, kao država. Za dve decenije zvaćemo se Islamska republika Srbistan. U mekom trbuhu Evrope frau Merkel, novi firer Nemaca, smešta državu migranata. Bolesni Vučić trlja ruke, drpiće i tu dve milijarde evra.

Glad u Srbiji je kao u Bijafri. Prosečnom platom nemoguće je platiti samo komunalne usluge, a minimalne penzije sa slašću plene privatni izvršitelji, da napune račune javnih preduzeća, iz kojih šizofreni Vučić finansira svoju stranačku armiju.

Njegova Velika propaganda laži je nemilosrdna. Najavljuje da će se u Parizu, na poziv predsednika Makrona, narkomana, pedera i edipovca, 11. novembra u ovom gradu sresti i pregovarati Vučić i Hašim Tači. Kosovo nije članica Saveta bezbednosti, te bi srpski predsednik morao odbiti svaki razgovor sa njim, jer je Tači pozvan kao državnik nepriznate države. Vučiću to ne smeta, jer se u martu u Parizu, dogovorio sa istim da mu proda Kosovo za 300 miliona evra!

Dan ranije gospodin Tači je obznanio da mu je Makron obećao podršku da se Bujanovac, Preševo i Medveđa pripoje Kosovu. Vučiću ni to ne smeta, eto nove šanse da pazari, da uveća cenu. On će se sa njim sresti uprkos činjenici što tog dana se i u Beogradu proslavlja Dan primirja. Možda će se zagrliti sa Makronom, poljubiti u usta, jer Francuzi sada objavljuju fotografije svog predsednika narkomana i pedera, a u ovom broju i mi ih prenosimo.

Bela kuća čeka da prođu novembarski izbori za Senat, pa će se vratiti Balkanu. Velika propagnada laži najavljuje posetu ruskog predsednika Putina Beogradu za 13. januar. Dolazi nam čovek praznih šaka, a vratiće se sa punim koferom. Šta nam to donosi čovek koji Rusiju baca na kolena, pljačkajući i razarajući njenu ekonomiju, surovo eksploatišući njene resurse, a sav novac iznosi na račune u Londonu i drugim poreskim rajevima. Čega god se gospodin Putin dohvatio, sve se osušilo. Ovaj tiranin, za koga Rusi tvrde da je takođe peder, poslao je bivšu ženu da živi u Londonu, kupivši joj posede i vile, a smatra se da je on jedan od najbogatijih ljudi na planeti! Prodao nam je krntije od aviona za skupe pare. Dočekivali smo ga kao spasitelja, kao Isusa Hrista, dok se on potuljeno smešio, prezirući nas kao i Ruse. Dočekajmo ga parolom, koju Rusi nose.

Glasa od sebe daje i srpska opozicija koja se, kobajagi, ujedinjuje, tražeći fer izbore i slobodu medija. Vučić poručuje da će izbora biti 2020. godine i da će ih ovakva opozicija sigurno, kao i sledeće, izgubiti. On je upravu, jer se diktatura obara samo na ulici i metkom. Opozicija ne poziva građane na proteste, na bojkote, na neplaćanje poreza, komunalija, na puni otpor njegovoj zločinačkoj vlasti koja vodi nestanku Srbije.

Režim se može promeniti u Srbiji samo ustankom, otvorenom pobunom, podržanom od saveznika, a Vučićevi saveznici su kineski, turski, iranski, ruski, kazahstanski predsednici, koji poredak održavaju samo golom silom.

Saradnik mi je poslao tekst, uz obaveštenje da je bio kod lekara i da je dobio informaciju da može da živi još dve godine. Pišem dalje, kaže on, koji ulazi u devetu deceniju života. Da li će slobodu ovom narodu doneti starci koji pišu za ovaj magazin, ili mladi i zdravi? Da li je Srbija već nestala, ne ispalivši ni taj jedan metak?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane