Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

Umreti muški

Milovan Brkić

Vučićev režim je klinički mrtav. Još se kurobeca, uveren da se ceo svet vrti oko njega. Kada priča o ''istorijskim pregnućima svoje vladavine'' on se devojački osmehuje, ushićen svojom veličinom. A, ustvari, laže koliko je dugačak! Sustižu ga gresi koje svakodnevno čini. U Beču je 9. novembra Vučić bio u tajnoj poseti premijeru Kurcu, prijatelju svom. Odneo mu je navodna dokumenta koja optužuju jednog austrijskog pukovnika da je špijunirao za Rusiju. Pukovnik je stavljen pod istragu, a Kurc je, za svaki slučaj, napravio otklon, rekavši da su to saznanja jedne strane obaveštajne službe. Vučić je sada na crnoj listi ruske vojne obaveštajne službe, sa kojom se samo lud čovek može poigravati. Vučić želi da bude agent 001, a ostaće od toga samo 0! Nije ni čudo što je predsednik Putin sedeo pored Hašima Tačija na proslavi u Parizu, a Vučić bio skrajnut.

Vučić je u proleće 2017. napravio dogovor i s predstavnicima MOIS-a, iranske obaveštajne službe o uvođenju bezviznog režima, što je uvedeno prošlog avgusta. Pomoću iranskih pasoša, u Srbiju i dalje u EU, bez problema je stiglo i mnogo terorista ISIS-a. Amerika i EU su zbog toga zahtevale ukidanje bezviznog režima. Prvo je EU zapretila da će uvesti vize za građane Srbije, a onda je, 6. oktobra, Jens Stoltenberg, gensek NATO, došao u BG i naredio da se to prekine. Dva dana kasnije, 8. oktobra, Vlada Srbije je ukinula bezvizni režim. Za dil sa Irancima, Vučić je dobio podršku Soroša. Dobio je honorar za sebe, kao i priliku da zaradi prodajom srpskih i izradom nemačkih pasoša. Prema tim informacijama, Srbija je iranskim državljanima prodala 900 svojih i nemačkih pasoša, po ceni od 1.000 evra komad.

Predstavu za široke narodne mase, novi rijaliti, uživo praćen od RTS i bratske RTRS, tkz. vojna vežba je "uspešno" završena 10. novembra. Utrošeno je preko 100 miliona dinara, za ban badava. Jedini cilj je samozavaravanje u moć, snagu, odlučnost vojske i njenog oficirskog kadra, te slikanje i promocija generala i političara, kao branika i stožera nezavisne politike. Jedini rezultat su razorena i razvaljena brda oko Paraćina, na poligonu, zatrovan vazduh, zemlja i podzemni vodotokovi. Narodu je dato "igara i zabave".

Januara meseca ove 2018. godine, administracija predsednika Trampa izdala je crnu listu sa imenima 39 pojedinaca, državljana Srbije, među njima i neke od najvećih trgovaca oružjem na Balkanu, dve srpske kompanije, „Partizan Tek" i „Tehnoglobal Sistems", ali i dve kiparske kompanije „Gravit Limitid" i „Karso Limitid", preko kojih Vučićev trgovac oružjem vrši finansiranje njegovog režima i nekih stranih političara. Američka vladina Kancelarija za kontrolu inostrane imovine OFAC zamrznula je početkom 2018. imovinu pomenutih preduzeća u SAD, a Vučiću je stavljeno do znanja da je "istraga u toku" i da je on "dužan da sarađuje kad za to dođe trenutak".

Angela Merkel, odlazeća kancelarka, zamolila je Vučića da se sa njim sretne u Parizu. Obaveštena je da je i nju potkazivao. Ona ge je upozorila da, ako dođe do nečega, da se ne seća ničega. Njeno hapšenje se očekuje početkom sledeće godine, zbog korupcije u kojoj je i on karika bio. Mnogi evropski političari i komesari strahuju zbog Vučića. On jeste krao, jeste obećavao, ali je i sve lagao.

Izbori u SAD-u su prošli i predsednik Tramp se vraća na Balkan, da počisti smeće. Hapšenje će biti munjevito. Počev od ratnih zločinaca, do vođa narko kartela i čelnih ljudi u ovim državama.

Pre tri nedelje Nikola Petrović je u restoranu u Zemunu tražio od Gašića da pronađe ko Predragu Popoviću i meni dostavlja podatke o njemu. Nudi dva stana onome ko to otkrije, a direktor BIA je odredio grupu od 20 službenika da nas love!

Dragan Đilas nam je poručio da će ''da nam jebe majku'' zbog tekstova o njemu. A njemu je Soroš obećao da će posle Vučića on biti predsednik Srbije. Uspostaviće novo mafijaško bratstvo i jedinstvo. Đido ima stotine miliona, lako može a kupuje sve one koji su puki siromasi postali. Kupio je čak i Demokratsku stranku, NUNS...

Nama iz Magazina Tabloid, dakle, nema spasa. Moramo umreti muški. A, to znači da pre nas mora da odleprša Đilas i njegovih nekoliko konsiljera. Mi smo spremni. A, Đilas?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane