Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Banat

Ko su banatski naprednjaci koji pljačkaju sredstva iz IPA projekata Evropske unije

Zetovi i snajke, očevi i majke

Ori se lopovska pesma, „para" uši nazadnjački SNS refren Srednjeg Banata: Sve što i-ma-mo, uk-ra-li smo, na-na-na-na-na, sa-mo smo dip-lo-me ku-pi-li, jeb'-se ra-jo, na-na-na-na-na...!!! Ako se ovakvo opasuljivanje blentavog naroda daleko čuje, nije čudo što ozakonjeni lopovi po foteljama pune privatne džepove „rekom" miliona na kub narodnih para. Sprega mafijaške (tepajući izraz) izvršne vlasti, mediko-farmako mafioza...i supervizora iz centrale vlasti je, monstruozna. Toliko se za tri života ne mogu napljačkati ni, bukvalno nevidljivi. Spodobe (nježan izrazčić) Gradske kuće u Zrenjaninu, opštine Srednjeg Banata, Načelništva Srednjobanatskog upravnog okruga, Regionalne bolnice u večitoj izgradnji, opštinskih Domova zdravlja...predstavljaju umreženu bandu za nemilosrdno marisanje pod direktnom komandom BG-dirigenta, da l' nekog Andreja...

Zoltan Horvat

Šta to prosečan stanovnik Srednjeg Banata ne zna, i šta se sve vešto (ne) krije od njega? Zrenjaninska akreditovana Regionalna bolnica u večitoj izgradnji, na papiru, ima razna odeljenja, pa i oftamologiju. Više od petine ovdašnjeg življa kuburi sa vidom i očima, više od 25 hiljada ljudi boluje od dijabetesa (!?!), medicinska pomoć je tu neophodna, pa je izbor nadležnih, po idealnoj, SNS meri. Za drugaricu, valjda lekarku, Ivanu Tešić, transfuziologa, kažu da je novo postavljeno lice u fotelju direktora bolnice. Suprug joj neki faktor među viđenijim nazadnjacima, ona se pre ničim izazvanog foteljašenja, bavila sakupljanjem tuđe krvi po laboratorijama. Za sve ostalo, počev od rukovođenja ustanovom koja vapi za, u inostranstvo odbeglim kadrovima, ne pita se, ne sme da se pita, jer se beli mantili sa oznakog Dr SNS, za sve pitaju.

Pa su tako i na oftamologiji, provereni kadrovi. Neki dr Žarko Petrović je načelnik, neko mu je pomogao da samog sebe postavi, tatu-matu za slabovide po celom Srednjem Banatu. On je zet svoje svastike dr Milene Gvero, dotična je takođe oftamolog, sa valjda 28-časovnim radnim danom u rasprodatoj nedelji. Kako, pa za njih je sve, tako lako. Zet je za razliku od svastike, ostao na privilegovanom radnom mestu u bolnici, čovek takođe može da „dobaci" do 30-ak radnih časova dnevno. U zrenjaninskoj privatnoj ambulanti Helios u Karadžićevoj ulici takođe radi, valjda je to njegovo, po opštinskim Domovima zdravlja je Žarko agilan, ugovori o delu mu omogućavaju rad, i bogaćenje preko svake mere. Zakon nakaradan kaže, dozvoljeno je „sposobnima" mlaćenje para i u zdravstvu. Svastika Milena ga prati u stopu, gde Žarko, tamo i ona, da l' mlati baš toliko, al' ima volju. U zrenjaninskoj bolnici valjda nema idiota, ali ima idiotizma, gde je odlučeno da skupocena laserska oprema za dijagnostiku bolesti oka nije potrebna. Potrebnije su možda flaše prepune aromatičnog pića, kojima se određeni organi svakodnevno nalivaju. Ne daj bože da se ponedeljkom, utorkom, sredom, četvrtkom i petkom vrše alko-testovi u zrenjaninskoj bolnici, ne bi imao ko da prima pacijente.

Evropa tu priskače u pomoć. IPA fondovi, projekti prekogranične saradnje (Rumunije i Srbije), gde u Zrenjaninu glavnu reč vodi gradonačelnikova miljenica i komšinica, glavnokomandujuća Irena Živković. Iskusna (još u DS-u) u plasiranju tuđih para, nešto kao bacanje kroz prozor, ali, tačno u džepove svojih miljenika, Regionalna bolnica u Zrenjaninu je, nakon konkursa i predloženog projekta, ostala bez najsavremenije opreme za dijagnostiku na odeljenju oftamologije u vrednosti od 1,9 miliona evra!?! Šta će regionalnoj moderna medicina, kada nivo usluge zadovoljava srednjovekovno medicinarenje, nema ni okvira za naočare, al' zato, brale, ima masonerije u belim Dr-SNS mantilima, koji tačno znaju gde plasirati tuđi novac. Pravo u Dom zdravlja u Srpsku Crnju, gde, sem bede, nema ničega, a kamo li, oftamologa.

Oprema, ili ti, deo opreme je prebačen u Srpsku Crnju, kao znak zahvalnosti svim umreženim (po mažnjavanju love) članova izvršno-mediko-farmako bande. Irena Živković pred mikrofonima podobnih medija pevuši na svoj način onaj refren sa početka teksta (...na-na-na...), jer je izvesni Pera Bizon Milankov, predsednik opštine Nova Crnja (?!?) tata-mata za osuđujuće sudske presude, za podelu predizbornih robno-novčanih bonova, za sve moguće dogovore oko nemilosrdnog čerečenja opštinske kase, preuzeo stvar u svoje, sigurne ruke.

Pa su tako nosioci petogodišnjeg projekta prekogranične saradnje opština Nova Crnja i Žombolj iz Rumunije vrednog 1,9 miliona evra za opremanje odeljenja oftamologije u Domu zdravlja u Srpskoj Crnji, dva „brata", dva jarana, dva ničim izazvana predsednika opština. Poznaju se iz vremena neumornog dilovanja i šverca nafte Žombolj via Srpska Crnja, nakon čega su razvili unosne biznise, zemljoradnje, uterivanja narodnih para u sopstvene džepove, džipove i preostala pokretna i nepokretna dobra u danonoćnom sticanju. Lice direktno zaduženo za sprovođenje ovog projekta je Vladislava Milankov, Bizonova ćerka, koja kao izvršni producent, iz svog džipa, a platu i još nekoliko plata po raznim radnim mestima uzima koliko joj (ne) treba, nadgleda operaciju pajanja narodnih para. Ima tu neke edukacije, sastanči se uz obavezujući krkanluk, nekako se (bezuspešno) „pokriva" projekat pred građanima. „U pomoć" su pozvani „provereni" igrači, svastika i zet, stigao i laser i još neki delovi, al' brate, od 1,9 miliona osta', brdo para. Obavljaju se i neki pregledi u opštini gde ima registrovanih pedeset pacijenata, naspram 25.000 obolelih od dijabetesa u Zrenjaninu, kod kojih se dijagnosticira oštećenje očiju.

Ni 1,9 miliona evra ne zadovoljava apetite uigrane mediko-farmako bande, pa opština Nova Crnja dodaje iz kase 8 miliona dinara godišnje, navodno za vanredne troškove!?! „Umrežena" mora biti i knjigovođa ovog projekta, izvesna gđa Milošević, inače svastika Andreja Vučića. Gđa je supruga izvesnog g-dina Cvijana, takođe Miloševića, koji se, kao umrežen i, takođe dobro umazan narodnim parama, ističe u sijaset opštinskih akcija. Cvijan, rodi ga majka tako sposobnog izvršioca, rukovodi radovima i na Ciklomotelu u Srpskoj Crnji, čija je izgradnja koštala 538 hiljada evra. Cvijan, kao izuzetno sposoban da se koprca u pravoj mreži umreženih, dobio je kao izvođač radova i 6 miliona iz opštinske kase, da mu se nađe, a nije odbio ni sopstvenu izglasanu odluku JKP „8. avgust" o dodatnih 6 miliončića, da mu se, ako zaturi prvih 6, nadoknadi (oteto-prokleto). Ciklo je biciklo, al' u Crnji nit ima biciklističke staze, nit namenskih gostiju, biciklista iz Rumunije, zbog koji je ovaj (zaludan) projekat i pokrenut. Zaludan nije, jer od ovih i ovakvih projekti a la Pantić, neki mažnjavaju ogromne narodne pare. Otuda meštani Srpske Crnje, mahom laloši, prišivaju nadimke poznatim ličnostima Srednjeg Banata, pa je tako Čedo Janjić prozvan Godoom, jer se i pored sijaset obećanja o izgradnji biciklističke staze, granica - Zrenjanin, nije na biciklu svečano dovezao na bogato ručkanje u Ciklomotelu (umreženi obožavaju baš tu ručkanja).

Umreženost se nastavlja Danicom Vučurević, direktorkom Doma zdravlja u Srpskoj Crnji, sestrom od strica Mitra Vučurevića Mićure, predsednika opštine Žitište. Za overu ovakvih projekata neophodan je pečat opštine i pečat Načelništva Srednjobanatskog upravnog okruga, gde je načelnica, gle slučajnosti, Snežana Vučurević, Mićurina supruga. Ovakvi realizovani planovi prekogranične saradnje predstavljaju najslađu paru, tačnije brdo para za svakog umreženog. Projekti traju po pet godina, a račun se polaže u Beogradu Svetom Andreju.

U ovu i ovakvu mrežu se „upecala" i Branka Bulatović, inspektor u Načelništvu Srednjobanatskog upravnog okruga pri Ministarstvu zdravlja. Branku bije...glas da je vredna, sposobna i da sve zadatke pedantno izvršava. Dozvolu za istovremeno obavljanje 2-3-4 ili više poslova na osnovu ugovora o delu, uz privatan biznis i rad u državnoj bolnici, Branka umreženima izdaje za tili čas, pa je i ova, izuzetno sposobna žena, zasluženo u mreži „upecanih".

Šta reći, i koju poslugu porati na kraju balade o mreži i upecanim „štukama" koje nemilosrdno, kažu, legalno pljačkaju novac naroda? Iz Zrenjanina se za dijagnozu zaputiš u Srpsku Crnju, pa odande eventualno na operaciju (koja se čeka više od godinu dana) nazad u Zrenjanin u Regionalnu bolnicu...Troškovi ubijaju pacijente, mahom penzionere, što je na kraju i cilj EU satiranja Srbije, pomor slabih, bednih, nepotrebnih, odmah precrtanih.

Pacijenti iz redova penzionera, vreme je da se na vreme, sad i odmah, oprostite od života, jer, ko umre do jeseni, ne boji se (nastupajuće) zime.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane