Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Zagreb: hoće li se suđenje Todoriću pretvoriti u suđenje hrvatskom režimu

Mafija na Ivici

Prvi biznismen ovih prostora zamjerio se državnoj mafiji u Zagrebu, ali i mnogo šire. Godinama je bio u tijesnoj suradnji sa svim dosadašnjim hrvatskim režimina. Naime, svaki je hrvatski režim bio istog karaktera. Svaki je hrvatski režim primarno lopovski. Svaki od njih je, kao i sadašnji hrvatski režim udružen u zločinački pothvat protiv države Hrvatske, njenog naroda i građana Republike Hrvatske. Tu dvojbe nema. Djelovanje hrvatskog režima toliko je očito da o tom razornom i toj destrukciji može tvrditi svaki blokirani građanin ove zemlje. Njih oko 400 tisuća! Svaki penzioner koji upravo želi čeprkati po kontejneru u nadi kako će pronaći hranu, može potvrditi kakav je režim zadesio Republiku Hrvatsku od njenog osamostaljenja...Ovako stanje u današnjoj Hrvatskoj opisuje Vjekoslav Škreblin, dopisnik Magazina Tabloid iz Zagreba, u trenutku kad je bivši vlasnik "Agrokora" Ivica Todorić, izručen hrvatskom pravosuđu.

Vjekoslav Škreblin (Dopisnik iz Zagreba)

O hrvataskom zločinačkom režimu može govoriti i svaki njen opljačkani građanin koji je zbog neimaštine i bijede morao napustiti Hrvatsku i ptići u neku EU zemlju ili još dalje, u potrazi za poštenim radom i životom dostojanim civiliziranog čovjeka. Tih građana je na stotine i stotine tisuća. Dakle, u Hrvatskoj se režim promijenio nije. Mijenjaju se takozvane političke elite, ali državna mafija ostaje i vlada. Korijeni joj sežu još tamo iz 1945. godine...Ne kriju to niti tadašnji protagonisti kako je UDBA stvorila Republiku Hrvatsku. Kako su oni zaslužni što je Hrvatska postala teoretski neovisna drzava.

U posljednje vrijeme, na vidjelo izlaze činjenice kako su i za vrijeme rata za hrvatsku neovisnost hrvatske i srbijanske službe tijesno surađivale. Postoje naznake kako su i sve bitke svi ishodi bitaka bili unaprijed dogovoreni.

Braniteljska populacija koja je Republici Hrvatskoj donijela slobodu od Miloševićeve velikosrpske okupacije, svedeni su na otpad hrvatskog društva. Neke režimske prokaze ih nazivaju i karcinomom hrvatskog društva. Da, branitelji i njihove obitelji su postali dio nečiste savjesti zločinačkog režima koji ne može podnijeti tko je stvorio i sačuvao hrvatsku državu. Svoje frustracije iznašaju i pred srbijansku javnost. U srbijanskim medijima poput Dalije Orešković, bivše čelnice saborskog odbora za sukob interesa. To je ona žena koja je novčano kažnjavala državne lopove sa nekoliko stotina eura jer su činili prekršaje za vrijeme pljački Republike Hrvatske. Odnosno za vrijeme svojeg "mandata".

Neki državnici, poput notornog kriminalca i gradonačelnika Zagreba, idu korak dalje. U goste zovu nekog "gospodina Palmu", "časnika" dobro nam znane srbijanske kukavice, nasilnika, "psa rata", pljačkaša, ubice i zlotvora čije su kriminalne horde satirale žene, djecu, starce...Ne krije niti Milan Bandić gdje ima svoje interese...Raširio je biznis poput Ivice Todorića. Ulaze u sigurnu i lopovsko-bratsko-režimsku oazu Srbiju. Kako u ratu tako i danas u mirnodopskom stanju.

Da, Ivica Todorić se vratio u takvu državu da mu pošteno sude njegovi bivši ortaci...On, Ivica Todorić ih je kadrovirao, postavljao i micao sa pozicija. Vedrio je i oblačio nad njima, te usput hranio i tovio svoj Agrokor. Todorić je postao toliko moćan pa je i svojeg vanbračnog sina instalirao u takozvanu hrvatsku vladu kojom predsjedava Andrej Plenković a predsjednik države je Kolinda Grabar Kitarović...Postao je Todorić opasan za režim, jer se ustanovilo da je njegov Agrokor uz državno-mafijaški potpis želio prevariti i Rusku Federaciju za neku "pišljivu" milijardu dolara...

Od tada su se stvari počele rasvjetljavati i došlo se do zaključka kako Republika Hrvatska krade i vara "vanjske faktore". E, to više nije unutarnja stvar jedne suverene zemlje. Politička elita je shvatila kako je do lakata zagnjurila u kriminal međunarodnih razmjera. Stoga svakako želi sa sebe skinuti takve optužbe. Također su shvatili kako jedino optužbom i osuđujućom presudom Todoriću, donekle mogu vratiti krdibilitet i dalje nesmetano stajati na celu Republike Hrvatske. Sama ta činjenica je unaprijed odredila glavnog i jedinog krivca te bezuvjetnu osuđujuću presudu. Trebaju žrtvenog jarca. Dovoljno velikog da zadovolji sve aspekte i apetite svih sudionika u ovoj aferi. No, taj žrtveni jarac je gotovo moćniji od kompletne hrbvatske državne mafije!

Polakomili su se "državnici" i Todoriću montirali koru od banane. Todorić se okliznuo i pao u nemilost hrvatskih državnih pohlepnika. Mafija iz hrvatske vlade je izravno preuzela Agrokor, opljačkala ga i razbucala tvrdeći kako spasava radna mjesta, Agrokorove tvrtke i ugled...Usput je takozvana vlada Hrvatske udruženo opljačkala i Agrokor i namirivala svoje interese kroz Agrokor.

U javnosti se želi stvoriti privid skrbi Plenkovićeve vlade za opstanak Agrokora, a u suštini se želi Ivicu Todorića privesti pred takozvano neovisno hrvatsko pravosuđe i naravno osuditi ga...No, kako Todorić ima mnogo argumenata, ali i ugleda i moći, postaje vrlo opasan za državnu mafiju. Ne samo hrvatsju državnu mafiju već i za srbijansku! Za ovaj su slucaj zainteresirani i u Bih. Ivica Todorić za sve pojedince iz državnog lopovskog miljea ima i dokaza i petlje da te dokaze prezentira pred sudom.

Zna Todorić kako je unaprijed osuđen i kako njegvi argumenti mogu u bajbokanu povući pripadnike sadašnje hrvatske vlade, pripadnike sadašnje vlade Republike Srbije, ali i hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović također. Naime, svi spomenuti znaju kako se radi o neoprostivom kriminalu ali šute i tim činom dokazuju kako su suučesnici u međunarodnom kriminalu u koji je umješana Republika Hrvatska također. I svi bi željeli da za ovaj kriminal isključivo odgovara i bude osuđen Ivica Todorić a da oni-pripadnici država ostanu čistih ruku izvan sudnice u kojoj će se odigravati ovaj montirani sudski proces. I što je Ivici Todoriću preostalo da barem pred javnošću zaštiti svoje interese i svoj integritet. Svi su protiv njega. Politika, korumpirani predstavnici javnosti, pravosuđe. Dakle, sve institucije kojima je na celu hrvatska zločinacka organizacija.

Po svojem značaju za "državu" ovaj slučaj na neki način podsjeća na slučaj suđenja zagrebačkom kardinalu Alojziju Stepincu. Tada su i "država i narod" bili protiv klasnog neprijatelja i Crkve. Danas je situacija ipak malo drugačija. Država sa sebe želi skinuti krimen udruženog zločinačkog pothvata i sve svoje krimene pripisati jednom čovjeku. Ako bi kojim slučajem stvari krenula neželjenim tokom onda bi tužitelji-država morala završiti pred sudom i biti osuđena. Međutim, također, niti je Ivica Todorić kardinal Stepinac niti je njegov advokat Čedo Prodanović Stepinčev branitelj Politeo...Niti će glavni tužitelj u ovom slučaju biti Jakov Blazević. Radi se o tipičnom slučaju izvršavanju kaznenih djela najviših državnika nekoliko zemalja. Primarno Hrvatske, Srbije ali i Bosne i Hercegovina. Ivica Todorić je sudionik tog kriminala i sada se nalazi samo on na optuženičkoj klupi. Ako ništa drugo, on na tu klupu želi kraj sebe posjesti i Plenkovića i Dalićku i svoje kopile ministra financija Marića, pa i cijelu vladu Repubike Hrvatske sa njezinim jatacima. Sabor, policiju, pravosuđe i ministarstvo financija te ostale sudionike uključene u ovaj zločinački pothvat. Milosti za Ivicu Todorića biti neće. Šutati će ga od Remetinca do sudnice i natrag. Nitko neće smjeti biti objektivan u ovom slučaju jer u protivnom pada cijela politička garnitura Republike Hrvatske. Prvo pred javnošću a zatim će se pojedincima i grupom baviti nadležne institucije.

Todorić zato na sebe treba preuzeti svojevrsnu ulogu pokajnika ili svjedoka. On može pokazati tko je osim njega sve bio upleten u kriminal. On može skupo prodati svoju kožu i na neki način izravno sudjelovati u preobrazbi Republike Hrvatske. Da, samo korijenitim promjenama na ovim prostorima dozvoljavamo ulazak kapitala, zdravog kapitala ali i ulazak demokracije. U tom procesu na jedan specifičan način može izravno biti uključen Ivica Todorić i Agrokor.

A 1. Kako da istina stigne do najšire javnosti

Kako Ivica Todorić nema izgleda niti prostora da se ikome neovisnom obrati za pomoć, Magazin Tabloid je odlučio ponuditi mu prostor, da javnosti u čitavom regionu ispriča i dokumentira činjenice o slučaju Agrokor. Neka javnost shvati kako se ovdje zapravo isključivo radi o montiranom procesu u režiji državne mafije a ne o montiranom političkom progonu i cijelom procesu. Vjerojatno su i zbog takvih činjenica Britanci odlučili Ivicu Todorića izručiti hrvatskoj državnoj mafiji na noge. Taj čin ima i dalekosežne posljedice i poruke. O njima u nekom drugom broju Magazina Tabloid. Ovoga puta javnosti predočavamo pismo-zamolbu Todorićevom advokatu da svojemu klijentu sugerira javno obraćanje putem Magazin Tabloid iz Beograda:

"...Štovani G. Čedo Prodanović!

Vaš klijent g. Ivica Todorić će odlukom Velike Britanije a na zahtijev R. Hrvatske biti vraćen u Zagreb da mu sudi hrvatsko pravosuđe. Pošto stoje neoborive činjenice kako su Predsjednici Vrhovnog, Ustavnog i Zagrebačkog kaznenog suda, kriminalci udruženi u zločinacku organizaciju, dovodi se u pitanje objektivnost cijelog najavljenog sudskog procesa. Također je očito kako je g. Ivica Todorić osoba koja ima mnogo argumenata o korumpiranosti i ove tzv. političke garniture na celu Republike Hrvatske. Stoga je logično kako će korumpirani suci korumpiranog hrvatskog pravosuđe cijeli ovaj tzv. sudski proces montirati na štetu Vašeg klijenta g. Ivice Todorića...Zato Vas molim i pozivam da sugerirate Vašem klijentu neka putem razgovora za list Magazin Tabloid iz Beograda, čiji sam zagrebački dopisnik, javnost upozna sa namjerama hrvatskog režima. Neka upozori javnost kako se ne radi niti o kakvom sudskom procesu, kako se njegovom osudom od strane korumpiranog hrvatsko pravosuđe želi sakriti pravi uzrok i posljedica krađe Agrokora i njega kao vlasnika Agrokora...te kako se želi opanjkati i javno diskreditirati cijela obitelj Todorić.

Bilo bi mi drago da Vaš klijent pristane i sudjeluje u ovom intervjuu i na način da predloži i neka pitanja čiji će odgovori javnosti predočiti činjenice. Jedna od posljedica tog intervjua je, nadam se, da javnosti prikažemo kako u Republici Hrvatskoj pravna država isključivo funkcionira u zaštiti organiziranog kriminala koji čine i najviši državni dužnosnici.

Očekujem Vaš odgovor na moj prijedlog i na prijedlog Redakcije Magazin Tabloid te svekolike javnost željne činjenica a ne političko-gospodarsko-režimske montaže u kojoj se unaprijed zna i presuda te ishod najavljenog sudskog procesa od strane "neovisnog" Hrvatskog pravosuđa...

Sa štovanjem,

Vjekoslav Škreblin

Dopisnik beogradskog Magazin Tabloid iz Zagreba..."

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane