Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Smederevo: smrt koja nije zainteresovala policiju i tužilaštvo

Uzrok trovanja ne pominjati

M. Hadžić

Dana 17. juna Milena Stojanović iz Smedereva, rođena 1987. godine, spremala se na put u Crnu Goru, na letovanje sa svojim momkom Rajkom Stankovićem iz Vranova, kod Smedereva. Ali...

Oko pet sati popodne prijatelj pomenutog Rajka Stankovića Dragoslav Bosnić došao je u kuću Suzane Stojanović , kada je iz nje preuzeo njene putne torbe koje je Suzana spakovala da ponese, spakovao ih u gepek automobila kojim su zajedno trebali da krenu na put.

Negde oko 23,45 sati, istog dana, Suzana Stojanović, majka danas pokojne Milene, pozvana je od strane inspektora Policijske uprave Smederevo Željka Ilića, kada je obaveštena da se njena kćerka Milena otrovala i da se nalazi na lečenju na VMA, odeljenje toksikologije.

Na pitanje majke šta je njena kćerka popila, inspektor je saopštio da je popila tečnost za staklo, guaranu i da se ne zna šta još.

Odmah potom Suzana odlazi u u prostorije PU Smederevo kod inspektora Ilića gde na njegovom stolu u kancelariji nalazi kćerkinu tašnu, mobilni telefon i ključeve od njenog auta. Majka u njenoj tašni nalazi kesicu sa prahom, koju inspektor Ilić identifikjuje kao preparat DU PON LANATE 90, koju inspektor zadržava. Inspektor je obaveštava da je auto u policiju dovezao njen momak Rajko Stanković, kao i da je od njega uzeta izjava. Rajka zatim poziva Suzana, da ga pita šta se desilo njegovoj kćerki. On odgovara da je druga njegova devojka Mirjana, u drugom stanju i da mora sa njom da ide na more. Rekao je da je Mirjana popila tečnost za staklo guaranu i da je on, navodno, od doktora Kulića iz Smedereva dobio uveravanja da će sve biti u redu, mada je, kao hitan slučaj, Milena bez odlaganja prebačena na VMA. Potom na scenu stupa inspektor Željko Ilić koji uništava i zatire tragove, da istraga ne utvrdi stvarni razlog ubistva ili samoubistva Milene Stojanović.

Rajko Stanković je stražar u Okružnom zatvoru u Smederevu, poznat je kao ''oštar momak prema pritvorenim licima''. Njegova druga devojka, koja je, navodno, ostala u drugom stanju zaposlena je u računovodstvu Osnovnog suda u Smederevu, a brat od strica Rajka Stankovića, Aleksandar Stanković je pomoćnik komandira stanice policije u PU Smedereva.

Više od 45 dana Milena je bila u komi. Sa VMA je prebačna u Stari Slankamen, potom u bolnicu u Smederevu, gde je i preminula.

Roditelji opravdano sumnjaju da je Suzana nasilno progutala tečnost. Da je bila držana dok je istu popila i u pismenoj predstavci upućenoj načelniku Policijske uprave Smederevo Dejanu Popoviću opisuju svoje sumnje i pritužbe na rad policijskog inspektora Željka Ilića, koji je, preko veze doveden u službu iz jednog preduzeća koje je otišlo u stečaj. Pritužbu pišu i Službi generalnog inspektorata MUP-a Srbije, na čijem je čelu Dragan Kujundžić, ali ne dobijaju nikakav odgovor. Za Mileninu smrt nije zainteresovano ni Više javno tužilaštvo u Smederevu.

Načelniku PU Smederevo Dejan Popović obavestio je 7. septembra ove godine roditelje pokojne Milene da je njihova pritužna na rad policijsko službenika Željka Ilića osnovano podneta i obaveštava ih da je '' zbog učinjenih propusta u radu policijskog službenika Ilić Željka pokrenut disciplinski postupak zbog učinjene teške povrede službene dužnosti, koja predstavlja nezakonit, nesavestan, nemaran rad ili propuštanje radnje za koju je zaposleni ovlašćen...''

Smrt jedne mlade devojke ostaje misteriozna, mada učesnici u ovom događaju nisu u pravosuđu visokokotirane. Rajko je stražar u zatvoru, njegova, navodno trudna devojka je računovođa u sudu, a brat od strica pomoćnik komandira policije. Magazin Tabloid će nastojati da se uzrok smrti pokojne Milene utvrdi svim dokaznim sredstvima.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane