Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na licu mesta

Vođin brat ubira reket i od švercera drveta

Hajduci ogolili i Goliju

Planina Golija nije bila gola. Njene vrleti pokrivali su borovi, jele, bukve, hrastovi. Vrlo kvalitetno drvo. Sve dok i Golija nije pala za oko Andreju Vučiću.

M.G.

Na Goliji, u selu Odvarćenica, u vili-restoranu koji drži Dole kafedžija, uplati se po 20 evra za kubik šume koju seku oni koji se švercom drveta bave. Šume su u restituciji vraćene starim vlasnicima, dosta je ostalo i državne šume, ali ''ajduci'' sa Golije su samo za godinu dana posekli preko 20.000 kubika najkvalitetnije drveta, za dalju preradu u građevinskoj industriji. Dole blagajnik ubira reket i prosleđuje ga Vođinom bratu Andreju za Beograd. Teški kamioni su razlokali seoske puteve, njima se teško može proći kolima. Koliko zarade oni koji nikada ne privire na Goliju, ali zato telefonom diriguju satiranju šume na ovoj planini, teško je sabrati. Za poslednjih šest godina izvučeno je nekoliko stotina hiljada kubika drveta. Planina će ostati potpuno gola, što će satrti plodne njive podno Golije. U ovom delu Golije, u selu Odvraćenica, vikendicu ima bivši direktor policije Milorad Veljović, koju i danas čuvaju žandrami, mada je ona pokrivena kamerama. Ne samo njegova vila, već je i Golija pod kamerama! Na planinske visove sleću helikopteri sa tovarima heroina iz Crne Gore i Kosmeta, gde se neometano vrši pretovar, a kamere čuvaju da ne dođu uljezi.

Izvesni Gruja, sin mesara iz Ivanjice, vozi džip bez tablica, jer mu je doživotno oduzeta vozačka dozvola. I on je uhvaćen sa heroinom, priveden je u policiju, ali je odmah pušten, jer je intervencija odmah stigla iz Beograda. Tako krupne zverke se ne hapse. Ni kamione koji razvaljuju seoske puteve policija iz Ivanjice i saobraćajna policija ne sme da zaustavi. Hajduci su ogolili Goliju. Nekažnjeno.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane