Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

Strašno buđenje

Milovan Brkić

Građani se dižu sve češće na noge, protestuju. U Poljskoj, u Rumuniji, Češkoj, u Mađarskoj, Slovačkoj, Maćedoniji...Tri miliona njih se diglo u Bugarskoj, stotine hiljada ih je na ulicama u Grčkoj, demonstriraju i u Erdoganovoj porobljenoj Turskoj, hiljade građana u Tirani traži ostavku i zatvor za Edi Ramu, u Prištini su na ulicama zbog Hašima Tačija. U najsrećnijoj zemlju, u Holandiji, buni se stotine hiljada građana, ulice Moskve su pune demonstranata koje policija surovo prebija, ali oni stoje postojano.

I Nemci sve češće izlaze masovno na ulice, ištu glavu kancelarke Merkel...Pobunjeni traže da im se vrate oduzeta prava i slobode koje su decenijama ranije osvojene, da mogu da žive kao ljudska bića, a ne kao ponizni građani. Sloboda se mora osvajati, i nikog od njih ne plaši mogućnost da bude ubijen, premlaćen, uhapšen, što se događa prilikom svakog protesta.

Demonstranti u Francuskoj postavili su u nedelju, 25 novembra, giljotinu na trgu, da podsete predsednika Makrona kako prolazi vladar koji zaboravi da je samo predstavnik naroda, a ne njegov gospodar.

Svuda grmi i zemlja se trese, al' se Srbi dići ne smedoše!

U Kruševcu je krvnički pretučen jedan od vođa pokreta Spas za Srbiju, po u unapred pripremljenom scenariju. Ucenjeni napadači su brzo privedeni sudiji, pa u zatvor, a tamo im je na dobrom obavljenom poslu, čestitao upravnik zatvora, bivši policajac, kum Bate Santosa.

U svakoj drugoj zemlji, opozicija bi pozvala građane na protest, izašlo bi stotine hiljada, da pošalju poruku vlasti. Ali, Dragan Đilas, ključni čovek ovog, navodno opozicionog pokreta, poslao je vođi poruku da mu je i dalje pokoran, da neće glasa pustiti! Samo je u ovoj zemlji moguće da opoziciju predvodi čovek svinjske psihologije, čovek najnižih moralnih svojstava, koji liči na kradljivca kokošaka. Šta vlast još treba da nam uredi,da bi on, vlasnik nekoliko stotina miliona opljačkanih evra, pozvao građane na štrajk, na proteste?

Šta se to dogodilo Srbiji i njenim građanima?

Za vreme Miloševićeve vladavine, koja je srušena pobunom građana, samo je u Beogradu bilo nekoliko stotina hiljada ustanika, građani su protestvovali u skoro svakom gradu. Policija je bila brutalna, padale su glave...

Kada je zapad instalirao DOS na vlasti, Srbi su utihnuli. Samo je zamenjena vlast.

Danas Zapad šalje poruku da će zameniti vlast u nekim balkanskim državama, da će uhapsiti ratne zločince, narko mafijaše.

Sneveselio se i srpski predsednik Vučić. Žorž Soroš, berzanski manipulant, uglavnom parama USAD-a instalirao je diktatore širom Evrope, u nameri da je trećesvetizuje i naseli islamskim migrantima, da svi postanemo goje.

Ruski predsednik Putin je uzdržan. Ništa ga ne zanima, što dokazuje i smrt načelnika vojnoobaveštajne službe u njegovom kabinetu, koji je tražio prisustvo njegove zemlje na Balkanu. I njegov prethodnik je isto završio.

Očigledno se nešto dešava, počev od povratka Todorića u Hrvatsku, pa do masovnih pobuna građana na Balkanu.

Predsednik Vučić hrabri saradnik samo da dočekaju da se krajem decembra ambasador Kajl Skot vrati u Vašington, ističe mu mandat! I biće sve u redu. Tako poručuje Soroš.

Srbija je opkoljena, na kolenima je. UNICEF tvrdi da je 30 odsto dece u Srbiji gladno, a beogradski gradonačelnik Vesić odvaja 3,5 miliona evra za novogodišnju rasvetu. Neka deca gladuju dok blješti svetlo da okićenih stubova! Srpska vlast je ogrezla u zlu, u nemoralu. Srpski predsednik razmišlja o ostavci, ali je sigurno ne sme dati. On je isturen od nekoliko desetina mafijaških porodica, da primi udarac, umesto njih. On će poginuti prvi, da oni uskliknu kako su bili primorani da ga slede, ili ode glava, što je čista laž.

Danas nikoga Vučić ni iz SNS-a ni iz vlasti ne može da smeni! Predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović je izabran za sudiju Vrhovnog kasacionog suda, ali niko da ga istera iz kabineta, koji mu se ne napušta. "Andrej, jebote, kaži Aci da ne kenja, potrebno mi je ovo mesto, puno sam vas sve zadužio!'', poručuje Stepanović. I na veliku sramoti srpskog pravosuđa, on ostaje da vlada!

Srpski predsednik očigledno nema mehanizme da se obračuna sa kartelima koje je iznedrila njegova vlast. Oni će ga držati na tom položaju, samo kao zaštitnika svojih pljački.

Da li će se i kod Srba dogoditi strašno beznađe?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane