Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Da li nakon januarske posete ruskog predsednika Srbija ostaje bez jedinog saveznika

Prekrit će nas snegovi, ruzmarin i šaš

Predsednik Ruske Federacje dolazi u Beograd sa ponudom od 20 međudržavnih ugovora o ekonomskoj saradnji. Hrvatska državljanka a predsednica Vlade Srbije, sa gađenjem to odbacuje, tvrdeći da će to sve poništiti Evropska unija, koja nas se, već svima jasno, gadi. Vučić ruskog predsednika koristi samo u promotivne svrhe, smejući mu se iza leđa, dok se stvara Velika Albanija a Srbije, bez saveznika, nestaje zajedno sa njim, smrtno bolesnim

Milovan Brkić

U leto 2000. godine u Moskvi sam posetio kuma koji je bio dopisnik iz Beograda ruskog uticajnog lista. Omogućio mi je da u FSB-u (Federalna služba bezbednosti) razgovaram sa najuticajnijm ljudima i napravim intervju.

Na državnoj televiziji tog dana prikazivan je povratak predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina iz neke daleke zemlje, mislim da je bio u poseti Australiji. Avion je sleteo na aerodrom u gradiću Blagovesti, na reci Amur. Predsednik Putin je odlučio da sam prošeta gradom. Pratile su ga dve kamere, očigledno na pristojnoj udaljenosti. Vladimir je zaustavio jednu stariju ženu, rukovao se sa njom, predstavljajući se da je predsednik Rusije. Starica ga je prodorno pogledala, sevajući očima i upirući prst u njega. ''Nemoj Vladimire da i ti izdaš Rusiju, nemoj da izdaš Rusiju'', ponavljala je nekoliko puta. Predsednik je klimnuo glavom, obećavši: ''Kunem Vam se da neću izdati Rusiju''. Pozdravio se sa staricom i krenuo je dalje ulicom, a ona je ostala u čudu i još je mahala prstom, opominjući ga.

Predsednik Putin se potom zaustavio pored jednog stabla, pored koga je na hladnoj zemlji sedeo sredovečan muškarac, skoro da je bio zaleđen. "Ja sam Vladimir Putin, predsednik Rusije'', reko je. Beskućnik ga je hladno pogledao, rekavši. "Propao sam Vladimire. Tvoji su me uništili. Oteli su mi pre par dana stan. Izbacili su me bez ikakvog rešenja i odluke. Ovde život ne vredi ništa i ne znam kako mi možeš pomoći. Svi ste vi isti Vladimire''. Ruski predsednik mu je pružio ruku da ustane, rekavši da će se, koliko večeras, vratiti u svoj stan, upitavši ga da li u stanu ima i šta za jelo.

Dok sam ovo posmatrao, bio sam uzbuđen. I mog kuma su podišli žmarci. ''Dobro je da posle ovog ludog Jelcina dođe neko normalan'', prokomentarisao je, dodavši da se on družio sa njegovom kćerkom Tatjanom Djačenko.

U Beograd će 17. januara doputovati i prenoćiti Vladimir Putin, još uvek predsednik Ruske Federacije. Za vreme vladavine Aleksandra Vučića ruski predsednik je dolazio u posetu Srbiji, a on i Tomislav Nikolić su često primani u Kremlju!

Ovom posetom predsednik Putin će, saopšteno je iz Kremlja, doneti i 20 međudržavnih ugovora na potpisivanje. Oni bi pomogli Srbiji da se pridigne sa kolena, a Rusija bi tako postala jedini saveznik Srbije, kojih se odrekao pre tri decenije i Vučićev mentor Slobodan Milošević.

Nadu da ćemo prihvatiti ispruženu ruku ruskog predsednika odmah je raspršila premijer Srbije Ana Brnabić, ljutito saopštavajući da će sve te ugovore poništiti Evropska Unija!

Skoro svaki građanin danas zna da nas Evropska unija nikada neće primiti u članstvo, da nam veže omču oko vrata zbog zločinačke korupcije u pravosuđu i mraka i neslobode koji vlada u medijima u Srbiji. Ali, hrvatska državljanka Ana Brnabić se protivi, iz svog ćefa, svakoj saradnji sa Rusijom. Tako kažu sa Zapada! Možemo da pomremo od gladi i žeđi, ali nikako da poslujemo sa Rusijom!

Da će se Rusija i Srbija definitivno posle posete predsednika Putina razići, najavio je i ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin. On je rekao da će poseta predsednika Putina odrediti dalje odnose Srbije i Rusije, očigledno znajući da će šizofreni srpski predsednik da se samo osmehuje i poručuje građanima kako ima punu podršku Rusije, koju će, kao i do sada, odbiti punog srca. Ali, ljubav za ljubav, sir za pare, kažu Bugari. Svi poslovi sa Rusijom su za vreme Vučićeve despotije sabotirani, ruske kompanije jedino nisu tražile subvenciju, dok je nemačkim, farncuskim, turskim i arapskim firmama srpski predsednik, široke ruke, iz budžeta davao milione evra da započnu proizvodnju u Srbiji, poklanjao zemljište, infrastrukturu, oslobađajući ih obaveza da plaćaju doprinose za zaposlene i porez državi! A, radnici su dobijali plate nešto veće od 200 evra mesečno.

Dakle, Srbija je sama, na vetrometini, opljačkana, osiromašrna, bez vojske, slabo obučene i opremljene policije.

Šizofreni srpski predsednik pokrao je sa svojim kartelom nekoliko milijardi evra, rasprodao je najprofitabilnija državna preduzeća, učino nas zavisnim, satro je sela, poljoprivredu, zdravstvo. Otvorio je migrantima sva vrata da ulaze u naša sela, kuće, imanja. Čak je i priznao da je njegova politika propala.

Svaki dan kuka kako je Kosmet izgubljen, kako se stvara Velika Albanija, ne pominjući da je Srbija uzela kredit da izgradi auto put od Niša do Prištine, da se Velika Albanija još više uveća, srpskim parama.

Nema više grljenja sa Edi Ramom, Merkelovom, Makronom...

Postaje očigledno i da administracija Donalda Trampa, od koje se očekivalo da obnovi staro savezništvo Srbije i Sjedinjenih Država ne gleda blagonaklono na Srbiju. Srpski predsednik pokušava da preko klana Sorošovih obori predsednika Trampa! O američkom predsedniku Vučićeva Velika propaganda laži piše skandalozne tekstove, vređa ga i pokušava da ga predstavi kao klovna.

Jedan blizak saradnik Vučića tvrdi mi da Aleksandar likuje kada iz Vašingtona dođe loš glas po Srbiju. On ima samo jedan cilj - da lično potpiše priznanje Kosova, da opravda 300 miliona evra koje je u martu prošle godine na sa stanku sa Tačijem ugovorio u Parizu. Tom dogovoru ima svedoka, koje je Vučić, takođe, bezrazložno, učinio svojim neprijateljima.

Evropska unija, kojoj je Vučić pseći služio, potpuno se distancirala od njegove politike.

Albanski premijer Edi Rama, američki državljanin, kome su smenili nekoliko ministara, državnog tužioca i šefa tajne službe zbog organizovanja narko kartela, očigledno uz saglasnost nekih struktura u američkoj administraciji stvara Veliku Albaniju. Čišćenje Balkana prepušteno je od međunarodne zajednice Italiji, koja ima policijsko tužilački aparat koji je spreman da procesuira narko bosove, one koji peru novac, trguju belim robljem.

Aleksandar Vučić, poput papagaja, nedeljama nas uverava da smo propali, da nam se crno piše, da smo sve izgubili i da moramo potpisati sporazum o priznanju Kosova, da baš on to sam učini, bez Vlade, bez parlamenta...

Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković koristi parlament kao služinče Vučićevoj tiraniji. Zakazuje i otkazuje sednice kada joj Vođa naredi. Opoziciju tretira kao stoku. Teško je pretpostaviti da će predsednik SAD-a Tramp narediti novo bombardovanje Srbije, jer je pozicija Rusije drugačija, od one u Miloševićeve ere.

Nama i nije potreban napad stranih trupa, mi nemamo vojsku, ona gladuje, razbijena je, nenaoružana, bankrotirana, opljačkana je. Srbija je na izdisaju. Obećanje predsednika Trampa da će Ameriku vratiti hrišćanskim vrednostima i da će pomoći porobljenim narodima da se oslobode jarma koji su im stavile prethodne američke administracije pod znakom je pitanja.

Palmer ce preuzeti misiju mirenja Beograda i Prištine, vest je koja nam ledi krv.

Zamenik pomoćnka američkog državnog sekretara Metju Palmer trebalo bi da bude uključen u "misiju mirenja" Beograda i Prištine.

On bi takode trebalo i da zauzme jednu od ključnih uloga u budućim pregovorima dve strane, saznaje "Danas".

Ovaj dnevni list, pozivajuci se na diplomatske izvore na Zapadu, piše i da još nije odredeno ko će biti glavni pregovarač SAD u narednoj fazi pregovora, koja bi, kako se navodi, bila i završna kada je reč o rešavanju pitanja Kosova, ali da će jednu od najvažnijih uloga, svakako, imati Palmer, prisutan više od dve decenije na Zapadnom Balkanu.

"Danas" podseća i na izjavu ovog zvaničnika Stejt departmenta, kada je, gostujuci na RTS u oktobru, poručio da po pitanju Kosova "nema blanko čekova, niti crvenih linija", kao i da bi sporazum Beograda i Prištine trebalo što pre da bude postignut.

"Ono što bismo mi voleli da se postigne je potpuna normalizacija odnosa izmedu Beograda i Prištine, a to je složen izazov", kazao je tada Palmer.

Metju Palmer je bio zaposlen u Ambasadi SAD u Beogradu.

Da podsetimo da je ovaj korumpirani đak Džordža Soroša i Hilari Klinton osnovao Srpsku naprednu stranku, doveo na vlast Nikolića i Vučića. Njegova supruga Danica Damjanović je rođena Beograđanka, ali se sa mužem preselila u velelepnu kuću u Dobrim vodama kod Bara. Palmer huška Mila Đukanovića na Srbiju, pokrivajući ga kapom Stejt Departmenta.

Metju Palmer kaže da su Srbi velika govna. Bio je svojevremno izbačen iz službe u Stejt Departmentu jer je uhvaćen, dok je bio u službi u jednoj afričkoj državi, da se bavio švercom dijamanata i da je sarađivao sa jednom istično-evropskom službom. Vraćen je kasnije u službu, rukom baš te službe. Opsednut je pisanjem romana, koji su na nivo pismenosti srednjoškolca.

Dakle, predsednik Tramp nam je vratio milo za drago - ostavio je Palmera u igri, što je ravno pljuvanju po Srbima.

Da smo u teškom stanju, pokazuje i Sud za ratne zločine za pripadnikem OVK na Kosovu, čiji portparol je saopštio da će onima koji pred ovim sudom ne daju iskaz, biti određen pritvor. A, komadant OVK-a je već utekao. Da li se to portparol suda sprda sa žrtvama zločinaca iz OVK-a? Zar nemaju dokaza, već je važno da saslušaju zločince! Sud u Hagu je nudio nagrade onima koji odaju optužene Srbe i Hrvate, koji se kriju. Pretio je Srbiji izolacijom, sankcijama. A, nema sumnje da iza haškog suda za OVK stoji, uglavnom SAD-e.

Poznanik iz Sjedinjenih Država koji boravi u Beogradu ohrabruje me da nije tako crna situacija, da loše slažem kockice i da predsednik Tramp ima silne probleme sa demokratskim kongresmenima, sentatorima i onima sa Volt Strita i da predsednik odvaja vlastodršce iz Srbije od napaćenih građana ove zemlje.

Da li je ovo godina raspleta?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane