Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na licu mesta

Novi Sad: huligani, propali studenti i narkomani, udarna pesnica vladajućeg režima

Vođini heroji na heroinu

Divljanje režimskih narko dilera, batinaša i korumpiranih sudija i tužilaca, potpuno je promenilo društvenu sliku nekada mirnog, civilizovanog i evropskog Novog Sada. Svoji "pet minuta" koji traju punih osam godina, doživeo je sav šljam i talog nastao na radikalsko - naprednjačkom đubrištu. Da je to tako, govori i činjenica da su vodeći batinaši u Novom Sadu kumovi Vučićevog fudbalskog "Dona", koji su izvan i iznad svih zakona u Srbiji. Novac zarađuju, između ostalog, prodajom droge, ucenom profesora, prodajom ispita i širokim spektrom kriminalnih poslova.

Arpad Nađ

U oktobru prošle godine u dnevnim novinama izašao je snimak događaja u Subotici na kojem se vidi kako je grupa navijača "Crvene Zvezde" brutalno pretukla dvojicu navijača "Spartaka" iz Subotice, poznatih kao "Marinci", i nanela im teške telesne povrede opasne po život. Snimak je ubrzo skinut sa sajtova medija koji su ga objavili, a istraga je misteriozno obustavljena.

Ovo ne čudi, ako se zna ko su akteri. Osoba u crnom odelu je Milan Bijelić (23) - kum Zvezdana Terzića. Bijelić se lažno predstavio kao službeno lice. Pored njega je Nikola Stojanović, zvani Džoni, vlasnik diskoteke u Bačkoj Topoli. Da nije reč o slučajnom incidentu, pokazuje i činjenica da su Bijelić i Stojanović odgovarali i za druga krivična dela koja su zajednički izvršili.

Pre tri godine, Bijelić je pretukao mađarskog državljanina i to na nacionalnoj osovi u Bačkoj Topoli, a kažnjen je samo prekršajno kaznom od 10. 000 dinara, dok je Stojanović oslobođen odgovornosti. Za krivično delo nanošenja teških telesnih povreda trenutno se vodi u Subotici krivični postupak protiv Bijelića i Stojanovića, čiji epilog se ne nazire. Bijelić je 2014. godine uhapšen zbog nasilja u porodici. Određen mu je i pritvor. Posle dva dana iz istražnog zatvora premešten je u psihijatrijsko odeljenje Centralnog Zatvora. Posle pet dana, intervencijom Zvezdana Terzića, istraga je stopirana, a Bijelić pušten na slobodu.

Kada su izbori u Novom Sadu, Vrbasu, Subotici, Bačkoj Topoli, Bačkoj Palanci i ostalim gradovima u Vojvodini, organizatori Vučićevih batinaša su upravo Bijelić i Stojanović, uz pomoć narkomana i kriminalaca sa kojima raspolažu. Njih dvojica su studenti na Univerzitetu u Novom Sadu. Interesantno je da je Bijelić student pravnog fakulteta i da sa takvom biografijom pretenduje na mesto sudije, advokata...

Bijelić se i tamo proslavio svojom sposobnošću da bude podoban. Stojanović i Bijelić su "menadžeri" sive eminencije Univerziteta u Novom Sadu, profesora Dragana Milkova. Milkov preko Stojanovića reketira profesore na FTN-u, Poljoprivrednom fakultetu i drži ih u poslušnosti.

Stojanović je i "menadžer", odnosno posrednik i nekih profesora na poljoprivrednom fakultetu. Ozbiljne pare se tu okreću. Interesantno je da je jedan od članove kriminalne grupe koju predvode Bijelić i Stojanović izvesni Mirko Bašić iz Novog Sada, kod koga Marko Milkov, sin Dragana Milkova, kupuje heroin. Bijelić i Stojanović se hvale da imaju slike profesorovog sina kako se drogira i da na taj način SNS drži u šaci univerzitet.

Zvezdan Terzić sa tolikim puterom na glavi i svojom armijom huligana, palica je svakog režima u obračunu sa opozicijom, ali i glavni instrument u kontroli i uništavanju omladine. Zahvaljujući Terziću i Vučiću "Crvena Zvezda" i stadion Marakana, od nacionalnog ponosa postali su fabrika narkomana. Ta banda ima blisku spregu sa sudovima. Njihov sudija za obavljanje prljavih poslova do skoro u Novom Sadu bio je istražni sudija Rajko Popović, koji je reizborom premešten u Bačku Palanku na mesto sudije. Njegovi sinovi Miloš Popović i Slobodan Popović glavni su dileri droge u Bačkoj Palanci. Imaju mnogo prijava koje policija stavlja u fioku zahvaljujući tati sudiji. Kum Rajka Popovića je takođe izvesni "Miks", inače diler kokaina u Bačkoj Palanci.

Pre nego što je Razvojna banka Vojvodine otišla u stečaj Dragan Milkov podigao je kredit u visini od 200.000 evra. Kada je banka bankrotirala i našla se u stečaju, novac koji potražuje od Milkova nije unesen i nije se našao u stečajnoj masi, već su ga po običaju vratili građani.

Ko neće da uči može lagodno da kupi ispit preko nekog od profesora. Jedan od njih je i profesor Aleksandar Radovanov, koji je ispitivač na pravosudnom ispitu i koji naplaćuje polaganje 500 evra. Posrednik koji uzima novac je profesor Milorad Bejatović iz Novog Sada, čovek koji predaje na Više fakulteta. Protiv njega je podneta krivična prijava da je pretio zameniku Osnovnog javnog tužioca u Novom Sadu likvidacijom. Nikada nije procesuiran. Hvali se da može da sredi diplomu pravnika za 12.000 evra. U vezi je sa studentom prava i čelnikom studentske organizacije Univerziteta u Novom Sadu, Stefanom Ivetićem.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane