Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Koga osigurava Agencija za osiguranje depozita

Osiguravaju svoj džep

Kao dugogodišnji radnik Agencije za osiguranje depozita, primoran sam da vas obavestim o svim nezakonitostima koje su prisutne u radu Agencije za osiguranje depozita, piše jedan od preostalih starih radnika. Uzimajte, ne pitajte, deviza je s kojom je Aleksandar Vučić sa svojom mafijom opelješio Srbiju

***

Sastav organa upravljanja i zaposlenih već ukazuje na nazakonitosti, jer je veći deo bivših radnika ili nasilno proteran ili je sam napustio AOD pod pritiskom. Većina rukovodilaca i zaposlenih je iz Univerzal banke koja je u stečaju i čiji kadar se svakodnevno prevlači u AOD ili je jedan broj i dalje na spisku banaka u stečaju, a rade u AOD.

Upravni odbor Agencije je postavila Vlada Republike Srbije, a Agencija nije "državni organ"! Predsednik je Miloš Janković, bivši rukovodilac iz Univerzal banke.

U Odboru za reviziju je Ratko Banović - bivši direktor Univerzal banke, u Sektoru za stečaj, Jovana Radosavljević - iz Univerzal banke, Gordana Glišić - sekretarica člana Odbora direktora iz Univerzal banke, pola Sektora za stečaj su lica iz Univerzal banke.

Mnogi od navedenih rade u Agenciji, a na spisku su Univerzal banke ili drugih banaka u stečaju.

U Odboru derektora je Nebojša Anđelković, iz Univerzal banke, a jedno vreme je bio i zamenik direktora u Sektoru stečaja, a u isto vreme poverenik Univerzal banke u stečaju, što je čist primer sukoba interesa - sam sebi šef. Pomenuti ima veoma sumnjivu biografiju, znanje i iskustvo, sa perfidnim ucenjivačkim ponašanjem, uz primenu mobinga prema zaposlenima, a viđeni je član SNS-a, blizak sa Ratkom Banovićem i "tatom".

Miloš Lazarević, bivši zaposleni Univerzal banke, v.d. člana Odbora direktora Agencije, bez uslova za to radno mesto, zbog čega je i propao konkurs za trećeg člana Odbora direktora, kako je planirano za istog.

Važno: Univerzal banka je pre otvaranja stečaja nad istom,od AOD kao Stečajnog upravnika banaka, 13 miliona eura oročene stečajne mase uzela od Beogradske banke, Beobanke i Invest banke, a novac nikada nije vraćen, već su te banke izgubile sredstva, jer je Univerzal banka otišla u stečaj. Zaposleni iz Univerzal banke prešli su u AOD da sakriju sve navedeno i niko nikada ne pominje ovaj kriminal. Ni Odbori poverilaca nikada nisu razmatrali ovaj slučaj.

Univerzal banka je dugo pre stečaja bila pod merama NBS, a AOD i poverenici navedenih banaka nisu mrdnuli ni malim prstom da povuku 13 miliona eura. Sa liste poverenika AOD koji vode stečajne postupke banaka i društava za osiguranje, i za koji posao je po Pravilniku AOD potrebno položiti odgovarajući ispit, ne biraju se poverenici, već preko „veze".

Poverenici su i lica koja su zaposlena u AOD pa su sami sebi šefovi. Poverenik Invest banke i Jugobanke Kosovska Mitrovica je u isto vreme i šef Odelenja za nadzor u Sektoru stečaja, pa tako sam sebe nadzire. Poverenik Beogradske banke je zaposlen u AOD-u, bivši direktor Sektora za stečaj, a sada je saradnik u AOD, što je takođe sukob interesa. Sličnih primera ima bezbroj. Šta radi Agencija za borbu protiv korupcije, ako se ne bavi ovakvim slučajevima?

Ne treba se čuditi zašto je Srbija na jako lošem mestu po pitanju borbe protiv korupcije, kad u praksi vladaju ovakva postupanja.

Samo treba obratiti pažnju na poluge moći - otac predsednika Vučića, pa Ratko Banović i Vladimir Medan (bivši član Odbora direktora Agencije za osiguranje depozita, sada predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke, pa zatim Vladimir Sarić, sa minimalnim radnim stažom, a predsednik je Odbora direktora Agencije za osiguranje depozita, pa Nebojša Anđelković, nestručan i ne može rečenicu da sastavi, a član je Odbora direktora Agencije za osiguranje depozita.

Zar ovo nije dovoljno da se takvo stanje u Agenciji istraži i vidi šta se tu dešava.

(Jedan od preostalih starih radnika Agencije za osiguranje depozita)

podeli ovaj članak:

Natrag