Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Hoće li u Hrvatskoj ostati Hrvata, a u Srbiji Srba?

Rodoslovlje i karakter režima

U velikom povratku klerofašizma sa jedne i neoboljševizma sa druge strane, građanska Hrvatska se našla u dramatičnoj situaciji...Kako demografskoj (jer narod masovno odlazi van granica svoje domovine), tako i ekonomskoj, jer su sve dosadašnje vlade, završno sa vladom Andreja Plenkovića, radile na likvidaciji zdravih i funkcionalnih gospodarskih cjelina, zaključuje Vjekoslav Škreblin, dopisnik Magazina Tabloid iz Zagreba.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Sve se brže odmotava klupko čelične žice kojom su nas omotali "naprednjaci", "bogoslužitelji" i "veliki dobrotvori". Sve je očitije kako su laž i pohlepa postali sastavni dio zivota "na vrhu". Padaju ovih dana svi mitovi o njihovoj demokraciji, bogoštovlju i bogoslužju. Padaju na njih i zatrpavaju obmane kojima nas drže pod kontrolom. Jasenovac, 700 tisuća pobijenih. Fojbe koje nikada nisu prestale šutjeti o krvnicima koji ih napuniše. Jame koje nikada nisu otkopane a pune su nevinih. Nestali i stradali koji se nalaze na nekom popisu u Beogradu a koji zajednički kriju i u u Zagrebu. Da. Imaju, stvorili su oni svojega boga kojega su nasadili i osovili na ljudskoj krvi, bolu patnji i znoju. Njihov se bog zove novac a boginja ucijena i pohlepa. Međutim, ovih dana, točnije na samom početku Nove godine, sustigla ih je nesreća. Nesreća, jer se Amerika usudila odlčiti otvoriti lov na trgovce djecom. Do dana današnjega nitko se "globalistima" nije smio izravno suprotstaviti. Oni su putem svojih ljudi poput Georga Soroša primjerice, američke administracije nazivali terorističkom grupom...Kreirali su i dio takve američke politike da bi sada javno pozivali "napredni svijet" putem svojeg teklića iz Vatikana kako Ameriku treba preuzeti Svjetska vlada. Kakva bi to vlada trebala biti vidimo na primjeru Republike Hrvatske. Naime, ta je zemlja zemlja Etalon-parametar za način vladanja i ponašanja "globalista". Na tom se tlu ispisuje budućnost "naprednog" novoga svijeta.

Koincidencija ili ne...Međutim, koincidencije su za one koji nemaju prave i pravodobne obavijesti. Čim je Donald Trump via UN najavio rat trgovcima djecom nastao je metež i u samim vrhovima EU-a, Vatikana, te duhovnim i svjetovnim vrhovima Hrvatske, Srbije. Otkriva se kako su braća po pohlepi, obmani i rasklašnom životu i djelu osnovala bratstvo, dali si ime "globalisti" ili naprednjaci, lučonoše civilizacije kojoj su širom otvorili vrata na prostorima koje kontroliraju. Da, Trumpova odluka ih je doslovce mlatnula po glavi te se ponašaju poput grogiranog boksača...Trumpova je odluka došla malo prerano za globalno bratstvo. Zato i papine presvete poruke zvuče poput uplitanja Vatikana u unutarnje uređenje jedne države zvane SAD ali i šire. Uplitanje u "raspored" po cijelom svijetu. Neobično je kako je Amerika mirno pretrpjela izjave Vatikana po kojima bi SAD trebala preuzeti Svjetska vlada...Međutim, poznavajući Donalda Trumpa, uvjeren sam da je globalni gnjev sadašnjeg vatikanskog heretika samo posljedica udarca kojim je SAD globaliste mlatnuo po glavi. Kod nas u Hrvatskoj padaju svi zastori sa mnogih dosadašnjih tabu tema. Otkriva se rodoslovlje i karakter režima koji vlada ovim prostorima jos tamo od 1945. godine. Otkrivaju se laži o koljačkoj i genocidnoj hrvatskoj duši koja uvijek stremi uništiti i zaklati svesrpsko, svežidovsko, svecigansko. Titovi pioniri koji vladaju ovim prostorima šokirani su jer ne mogu zaustaviti niti kontrolirati činjenicu kako su nastavak režima čiji im je mentor bio Josip Broz Tito. Osoba svrstana među najveće zločince svijeta.

Tko im gasi svjetlo usred njihova bijela dana? Tko im remeti njihovu slatku idilu kojom žive od pada Berlinskog zida a mnogi "državnici" i mnogo mnogo ranije. Još iz vremena poslijeratnih rezanja noseva, oblikovanja ušiju. Od vremena kada su ljude bacali u istarske fojbe i nastavili nakon toga graditi komunizam pa socijalizam, pa samoupravljanje, pa na koncu i demokraciju u najnovije vrijeme. I to im je premalo pa sada žele i neki novi svjetski poredak izgraditi. Ironično - izgraditi novi poredak na starim idejama. Staru i pogubnu ideju žele umotati nekakvom religijom...Uz neke jinglove, vjerske im obrede. Čak i Bibliju novog doba upravo spremaju pokazati svijetu. Ne mare "naprednjaci" što su razotkrivene njihove općepogubne zamisli. Štoviše, oni sada i pred javnošću upražnjavaju svoje najniže porive i motive svojih poriva. Novac, moć, dominacija, oholost i razvrat...Taj novonastali njihov bog postao im je toliko ključan pa svoju vjeru u njega javno propovijedaju, avno upražnjavaju javno ispadaju čak i pomalo smiješni jer vidi se koliko su duboko ogrezli u svoju ispredvremensku i kozmicku vjeroispovijed. Toliko su pritisnuti ucijenama ali i "vlastitim potrebama" pa ne mogu shvatiti kako su njihovi postupci sasvim u suprotnosti od pozicija na kojima jesu i funkcijama koje obavljaju. Kao da su zaboravili da se ipak još nalaze u "starom svjetskom poretku".

Očito kako im je kreč spalio mozgovlje, kako su izgubili osjećaj za realnost. Važno i jedino je primarno da se dođe do novca. Ostalo ionako nije važno. Novi svjetski poredak je zapravo tu. Taj život je prebrz i prekratak a potrebe i nužda su prevelike. Stoga neki protagonisti i budući "odličnici" Novog Svjetskog Poretka više ne mare niti za minimum etike i morala pri javnim istupima. Primjerice, rezerviraju klupe i mjesta u ZG katedrali za "odabrane". Pa zatim na istoj katedrali izvjese krpu na kojoj hebrejskim jezikom upozorava Hrvate da više ne čine genocid nad Židovima. Lažljivci zaboravljaju kako je Nedićeva Srbija bila prva zemlja Hitlerovog rajha koja se hvalila kako je riješila "židovsko pitanje"...No, za "naprednjake" činjenice ionako nisu bitne. Bitno je što oni misle a drugo mišljenje ili istina ionako nije relevantno u nadolazećem "Novom dobu". Bitno je kako se po tko zna koji puta oživljava i podgrijava mit o Jasenovcu, ustaškoj guji u hrvatskum njedrima, sramoti koju nose i praunuci njihovi.

No, lakrdije koje je ovih dana sam izveo, kardinal Josip Bozanić je naplatio 900 milijuna kuna. Oko 115 milijuna eura. Naime, toliko će HR režim iz proračuna koji pune građani ove zemlje, ove godine odvojiti za Crkvu. Tako je kardinalski primač uspio naplatiti javnu izvedbu dobro isplaniranog scenarija...Ovoga puta još nećemo javno saznati tko je davač. A sljedeće godine će primač možda postati prvi prelat novoosnovane religije. Tko zna. Tada neće biti potrebno tražiti i kriti davača jer će oboje sretno i nježno i slobodno grliti se nasred sadašnjeg ZG Trga Bana Josipa Jelačića koji će vjerojatno promijeniti ime u Trg Joze Manolića ili Trg UDBAških mučenika, ili pak u ime nekoga tko je svojski bacao Talijane u FOJBE.

Možda u ime partizanske none ili nonica današnje Plavojke sa Pantovčaka inace Pionirke "novoga svijeta"? O da...Stenjanje Primača i Davača bio bi grozljiv prizor Vjere, Vjernosti, Ufanja i Ljubavi u novonastalom svjetskom poretku. I doista, "naprednjaci" naši izbora nemaju. Zemlju su ili prodali i dali je u zakup diljem svijeta. Dio zemlje ionako više nije pod njihovom kontrolom. Pisali smo o tome i na ovom mjestu. Savudrija pripada Sloveniji. Istra i Dalmacija ionako odvajkada pripadaju Talijanima te će biti vraćene matici zemlji.

Hrvatska se UDBAšija podrugivala srpskoj kada su naši bojovnici obranili našu zemlju a Srbija gubila teritorij po teritorij. Kada su Albanci uzeli Kosovo pod svoju kontrolu i tamo oformili samostalnu i međunarodno priznatu drzavu Kosovo. I Vojvođani žele imati svoje "parče" državice. Rugali su se naši UDBOsveznadari iako su vćc tada pola Hrvatske dali u najam a drugu polovicu u zakup..."Srbija će biti veličine beogradskog pašaluka"...Kako sada stvari izlaze na vidjelo, sve jasnije na površinu izranja kako je Republika Hrvatska zemlja i država još samo na razini zemljopisnog pojma. A što raja o tome svemu misli. Pa nije narod taj koji misli, misle novopečeni vjernici globalizma. Puk je tu samo kao privjesak kojega koji puta pomiluju kao neku amajliju ili neki talisman koji donosi nekom sreću. Osim toga, po čemu bi gazili naprednjaci kada ne bi postojao puk...Koga bi strizali i upozoravali na kreposti života?!

U nedavnoj globalnoj Vatikanskoj poslanici narode treba strpati u srednji vijek. Tretirati ih poput kmetova, poput nečega što je, eto, dio "napredne civilizacije" ali dio kojega svakako treba zajašiti, kontrolirati, te iz naroda crpiti svu preostalu zdravu instancu. Da, Republika Hrvatska na čelu sa svojom "garniturom naprednjaka" dobrano je na putu postati svojevrsna Sveta i obecana zemlja za naprednjake i globalnomisleće mozgove...Na njenom će tlu "znanstvenici" brusiti svoja "promišljanja" te ih testirati na Sirijcima, Turcima, Kurdima, Indijcima, Pakistancima...Jer u Hrvatskoj kako stvari stoje Hrvata više biti neće. A koliko će Srba ostati u Srbiji, pitajte tamošnjeg kneza-kralja-vojvodu Vučića ako ga prije toga narod ne "smjeni" po kratkom postupku..

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane