Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Veterani

U susret kraju najgoreg srpskog režima: kako su zaslužili, tako će im se i vratiti

Rat posle rata

Vučićev režim, gledano samo na osnovu njegovog odnosa prema ratnim veteranima, jedan je od najgorih u srpskoj istoriji. Uzgred, na sceni je opšte nezadovoljstvo svih građana, a tu je i tortura u svim sferama života i opšte bezakonje i nesigurnost od školstva, zdravstva, socijalne politike, kriminala koji buja a koji je zaštićen u ime partija na vlasti, pa sve do neprimerenog bogaćenja partijskih funkcionera a siromašenja celokupnog stanovništva.

Željko Vasiljević

Nekada (a, i danas) uspeh američkih predsednika meri se povećanjem standarda i zadovoljstva građana Amerike. Kada se ovaj kriterijum primeni na Srbiju i na 25.000 ljudi, a radi se o porodicama poginulih boraca i ratnim vojnim invalidima, koji u svakoj zemlji uživaju poseban status i brojne privilegije koje proističu iz vrednosti kao što su nacionalno priznanje i nadoknade štete, kao i oko 250.000 ratnih veterana, onda nema dileme Vučićev režim je najgora vlast koju je Srbija imala od kada mi pamtimo a mnogi od nas pamte dugo.

Bilo je pokušaja smanjenja prava ratnih veterana i od strane prethodnih vlasti nešto zbog uštede para za budžet odnosno za potrebe vladajućih a nešto i zbog dodvoravanja stranim gazdama protiv čijih vojski smo ratovali od 1990. godine a naročito onih koji su učestvovali u zločinačkoj agresiji nad našom zemljom 1999. godine. Naša nesreća je u tome što su sve te vlasti više uvažavale zahtev stranih moćnika koji su im pomagali da dođu na vlast pomoću nameštenih i pokradenih izbora nego zahteve svojih građana a naročito nas koji smo smeli i hteli da se suprotstavimo svim tim neprijateljima bez obzira odakle su dolazili i koliku su snagu imali.

Htela je i bivša ministarka Gordana Matković da nam smanji primanja i prava uvođenjem nekog švajcarskog modela ali je bila dovoljno pametna a danas bih rekao i dovoljno mudra da uvaži naše zahteve i odustane od svojih zahteva iako nas je tada bilo oko 70.000 korisnika i ušteda bi bila značajna.

Drugi pokušaj je bio od strane verovatno jednog od najgorih ministara koji su se bavili nama, Slobodana Lalovića i njegov nasrtaj na naša prava je bio žestok. Dva puta je lagao poslanike naročito SPS-a koji su tada pružali podršku koštuničinoj manjinskoj vladi. Kada zahvaljujući našoj odlučnosti da sačuvamo svoja prava nije uspeo da progura jako loš zakon osvetio nam se tako što je ukinuo nekoliko uredbi koje su donete 1992.-1993. godine i time nam uskratio neka prava i značajna primanja naročito lakšim invalidima. Tada smo imali sreću da Koštunica nije podržavao ove predloge i da je SPS podržao naše zahteve i uspeli smo da se spasemo od pogubnih ideja ovog iskompleksiranog ministra.

Vreme u kojem je Rasim Ljajić bio resorni ministar možemo smatrati vremenom mira i život bez pritiska na smanjenje naših prava već vreme u kojem su naša prava unapređivana na svim nivoima i u svim segmentima. Tada smo dobili unapređenje u oblasti stambene izgradnje, saobraćaja, popusti na komunalne usluge i potpuno razumevanje od strane vlasti za naše zahteve. Ovo vreme možemo smatrati kao bajku u odnosu na sve ono što nam se kasnije događalo.

Početak upravljanja našim sektorom od strane Aleksandra Vulina je okarakterisan lepim rečima i velikim obećanjima a kasnije se ispostavilo da je njegovo licemerje i mržnja prema nema verovatno inspirisana njegovom nesposobnošću za služenje vojske i njegovim kukavičlukom da se odazove u rat kada su država i narod to očekivali od svakog časnog srbina. Njegovo upravljanje ministarstvom će ući u anale svetske zloupotrebe funkcije i totalnog uništenja svega čega se dohvatio u sistemu socijalne zaštite i zaštite radničkih prava. Kakav nonsens da čovek koji se nalazi na čelu partije koja za sebe kaže da je levičarska uništi i unazadi prava onih za koje bi ideološki najžeće trebao da se bori. To je nesreća srpske politike. Aleksandar Vulin je još po nečemu zaslužio mesto u istoriji prevare i zloupotrebe a to je da jedan tekst zakona bude na javnoj raspravi i dat članovima radne grupe za izradu tog zakona kao konačni a sasvim drugi, neuporedivo gori po sve nas pusti u proceduru donošenja zakona. Samo zahvaljujući našoj snazi i našoj odlučnosti da se suprotstavimo Vulinu i njegovom timu hohštaplera ali i predstavnicima udruženja koji su za mrvice sa Vulinovog stola bili spremni da izdaju svoje saborce, uspeli smo da sprečimo donošenje ovog po svemu pogubnog zakona. Bogu hvala, ode Vulin u ministarstvo odbrane da njih usrećuje i njima donosi bolju budućnost.

Misleći da posle Vulina nema gore nadali smo se da će novi ministar Zoran Đorđević bar malo biti pametniji i malo više uvažavati žrtvu stradalnika za interese srbije i naroda. Na žalost posledice njegovog upravljanja našim sektorom su pogubne po celokupnu populaciju. Licemerje Vučićevog režima i njega samog se ogleda u tome da je na dan kada je sa svojim saradnicima primio predstavnike ratnih vojnih invalida i članova porodica poginulih boraca i kada im je obećao da će rešiti sve probleme istog dana Vlada Srbije usvojila izmene i dopune zakona u samo jednom članu i to onom koji se odnosi na način usklađivanja primanja koji je bio osnovna garancija očuvanja standarda svih pripadnika ove populacije. Skupština Srbije je ovaj zakon usvojila na Vidovdan, veliki srpski praznik i dan koji srpski ratnici smatraju svojim danom i svetinjom.

Očigledno, cilj naših neprijatelja ali i naše vlasti je da svim ratnicima pošalju poruku kako prolaze heroji i rodoljubi koji se usude da se suprotstave srpskim neprijateljima.

Izmenom zakona u jednom članu, onog koji reguliše princip usklađivanja primanja, koji je donet 28.06.2018. godine a koji važi od 01.01.2019. godine čije ste odredbe primenili retroaktivno od 01.01.2018. godine, što bi Vučić kao pravnik morao da zna da je protivustavno, oštetili ste nas za 207,9% ali to nije najstrašnije jer ćete primenom načina usklađivanja koji je propisan zakonom koji je u proceduri ali još nije usvojen i nadamo se da neće, sve nas u 2019. godini ošteti za više od 250%. Na TV Pink sa početka 2018. godine potpisnik ovog teksta je tačno predvideo obim pomenute pljačke. Ono što raduje je da ste se u vašim procenama preračunali i niste predvideli da ćete vašim kriminalom izazvati veliki revolt kod prevaranih veterana i probuditi njihovu spremnost za borbu protiv vašeg nepodnošljivog kriminala. Broj onih koji se svakodnevno javljaju spremni za proteste i radikalne mere je sve veći i ovim putem vas upozoravamo da smo pripreme za protest započeli.

Ovoreno pismo predsedniku Republike

Vučiću! Tvoje pitanje zašto naši sinovi neće da prime plave koverte sa pozivom ni za vežbu a kamoli za rat leži u tvojoj politici prema veteranima i onima koji su se žrtvovali i verovali svojoj državi a koja ih je, naročito pod tvojim upravljanjem ostavila na cedilu, ostavila bez lekova ali i bez hleba a ono što najviše boli je da ti radi svojih ličnih interesa izdaješ i prodaješ sve uspehe borbe i sve slavne pobede. Zato mlađe generacije koje bolje od nas razumeju tvoju prevaru neće da stradaju za tvoje ciljeve i tvoje laži kao mi koji smo verovali tebi i sličnima kao ti a koji su nas tada lagali a danas bi želeli da nestanemo i na tome zdušno radite.

Vučiću! Najodgovorniji si za situaciju u zemlji a naročito prema nama i pitamo da li ćeš otići na sahranu srpskom junaku Miodragu Marinkoviću iz Sente inače jednom od onih koji je ponovo poverovao u tvoje laži o boljem životu i učlanio se u tvoju sektu koju ti zoveš strankom. Njegova nesreća je još veća jer je bio izdat od svih a najviše od tebe u koga je verovao kada je išao u rat u Hrvatsku u koji si ga ti i tvoji radikali slali da ratuje, verovao ti je i kada si ga slao u rat za odbranu KiM, kao i mnoge od nas, dok ste se vi bogatili i lagodno živeli od naše krvi.

Da li te danas ta krv proganja i ne da ti da mirno spavaš ili te lelek i suze majki poginulih junaka peku a njihove kletve sustižu? Da li ikada pomisliš da ti se zlo koje preživljavaš ali i cela tvoja porodica vraćaju kao dug za to što si svesno žrtvovao 16 mladih života u RTS-u? Mi ti poručujemo da ti bog neće oprostiti laži koje si izgovarao sa mesta ministra informisanja i terora koji si sprovodio nad brojnim novinarima i medijima već će te mučiti teškom kaznom do poslednjeg dana koji budeš proveo na ovom svetu i u ovom životu a mi se nadamo da ćeš za svoje grehe i na onom večno goreti u paklu.

Miodrag Marinković nije mogao više da podnese poniženje koje mu ti i tvoja vlast svakodnevno priređujete, nije mogao da podnese izdaju onoga što je za njega bilo sveto i zašta je bio spreman da pogine, nije mogao više da trpi da mu porodica strada zbog njegovog verovanja da čini ispravnu stvar i bori se za svoju državu i za svoj narod a tvoja vlast ga svakodnevno kažnjava zbog njegovih bogougodnih dela ali tebi neprihvatljivih. U nemogućnosti da više gleda propast svog naroda i svoje države ali i svoje porodice odlučio se da sebi prekrati muke i izvrši samoubistvo.

Vučiću! Da li ćeš njegovoj porodici uputiti telegram saučešća ili ćeš kao i obično proceniti da ti taj gest neće doneti ni jedan politički poen pa nećeš gubiti vreme? Na njegovom grobu će se okupiti članovi njegove porodice, najbliži prijatelji i poneki saborac koji još ima hrabrosti da kaže da se borio za ovu zemlju ali neće biti vas koji ste naše stradanje unovčili i omogućili lagodan život i svojim unucima dok Miodrag i njemu slični ne mogu da obezbede ni minimum poštovanja jer su napravili grešku i verovali vama političarima. Večna slava i hvala junaku Miodragu Marinkoviću iz Sente za sve što je uradio za ovaj narod i državu a mi mu obećavamo da ćemo njegovu borbu nastaviti sve dok se u Srbiji na vlasti ne pojavi neko ko će uvažavati nas ali i poštovati sve plodove naše borbe. Nadamo se nećemo dugo čekati i da ćemo uskoro videti leđa ovim zlotvorima koji su uzurpirali sve što su mogli.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane