https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Bahati direktor Beogradskog vodovoda i kanalizacije teroriše zaposlene

Parama barata uz pomoć sindikata

***

Mi radnici Beogradskog Vodovoda Vam se obraćamo u nadi da ćete objaviti ovaj tekst da javnost sazna kako se bahato ponaša direktor javnog Preduzeća Vodovoda Dragan Đorđević: vređanje zaposlenih, diktatorsko ponašanje, arogantnost u razgovoru, ponižavanje, poremećeni međuljudski odnosi. Direktor treba da bude obrazovan, kulturan i da rešava probleme našeg preduzeća a ne da bude nepismen, egoista i bezobziran. Do njegovog dolaska imali smo plate da možemo da podmirimo životne troškove a sada radimo za učestala putovanja njega i njegovih švalerki iz naše firme.

I pored republičke zabrane zapošljavanja "gospodin direktor" zapošljava nove radnike u JKP BVK uz pomoć Nezavisnog sindikata na čijem čelu je Radule Ristić, koji vodi politiku ovog preduzeća umesto da štiti radnike.

Našu firmu su vodili uglavnom stručni ljudi za ove poslove, koji su sada sklonjeni i rade poslove sa daleko nižom školskom spremom od one koju poseduju. Na žalost prve žrtve diktature su pale 2017.godine kada su pojedini radnici dobili otkaz, da bi on zapošljavao svoje kandidate. Postalo je nesnošljivo posmatrati zloupotrebu njegovog položaja po pitanju nameštenih tendera i širenju partokratije. Navedeni direktor Đorđević je zbog ovog ponašanja i poslovnih običaja izbačen iz bivše firme.

Dok mi radnici mukotrpno radimo naše poslove,on se iživljava, radi šta i kako želi, kupio je o državnom trošku vozilo marke Nisan Kashkai. Po njegovom dolasku Vodovod pada u ponor. Ali zato gospodin direktor se provodi sa švalerkama po najlepšim turističkim destinacijama, kupuje im skupe torbe i bunde. Ne znamo dokle će da traje naše strpljenje, a u tom slučaju došlo bi do obustave rada. Zbog ovakve torture niko od nas ne ide sa zadovoljstvom na posao, jer nikada se ne zna ko će toga dana biti meta gospodina Đorđevića.

Zabrinuti za svoju bezbednost, nećemo se potpisati. Unapred zahvalni radnici Beogradskog vodovoda i kanalizacije.

podeli ovaj članak:

Natrag