Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Afričko proleće ili narodno-oslobodilačka borba u Srbiji

PUT BEZ POVRATKA

Prolećna ofanziva građana Srbije protiv diktature šizofrenog Aleksandra Vučića započela je 13. aprila, okupljanjem građana ispred zgrade Narodne skupštine Srbije. Neprijatelj je bio u pozadini, poslanici vladajuće koalicije koja je iznjedrila diktaturu Aleksandra Vučića i njegov kartel, bili su u svojim klupama, da zajedno sa dva voda žandarmerije pod punom borbenom gotovošću ''spreče ulazak građana u parlament''. Savez za Srbiju u savezu sa slobodnim građanima krenuo je na put sa kojeg nema povratka. Osvajanje slobode nikada nije bilo lako, ali diktator zečjeg srca i u pelenama, nije protivnik od kojeg se više iko plaši.

Milovan Brkić

Taj 13. april 2019. bio je koban za srpskog diktatora Aleksandra Vučića. Kamere Televizije N1 prikazivale su kako se reka građana sliva na plato ispred Narodne skupštine Srbije. Žustrim korakom, sa državnim zastavama i duhovitim transparentima na kojima je diktator u više verzija, građani Srbije su pristizali da iskažu svoj bes i zahtev da diktator odstupi i da sunce slobode obasja Srbiju. Niko se nije plašio zbog pretnji koje je svakodnevno širilaVelika propaganda laži.

I dok je pet reportera TV N1 izveštavalo o ovom događaju Vučićeva propaganda laži je, preko TV Pink i drugih te-ve stanica sa nacionalnom frekfencijom, nemilosrdno pljuvala po građanima i njihovim vođama. Kilavi ministar policije je pobunjene građane čak i prebrojao. Tačno u glavu! Manje od 7.000 duša. Toliko ''boraca'' nije imala ni Prva proleterska brigada.

U nedelju 14. aprila sve novine Velike propagande laži su sa najvećom uvredom pisale o okupljanju građana. Njihov šizofreni i kilavi vođa bio je u Banja Luci, pod zaštitom Milorada Dodika, svog sabrata po dugim prstima. Prizori sa TV N1 su ga užasavali. Često je menjao pelene, koje, da ponovim, nosi zbog sarkoma male karlice, koji je u završnoj fazi.

Dnevnik RTS-a je u subotu, 13. aprila, počeo sa informacijama o okupljanju građana ispred parlamenta. Prikazivani su snimci sa N1, nije bilo prebrojavanja građana niti brojke ministra policije da ih je bilo ''samo'' 7.000! Pušteni su i delovi govora sa ovog skupa. Ovo je početak raskolništva u Velikoj propagandi laži. Predsednik Upravnog odbora RTS-a profesor Vladimir Vuletić najavio je da će 14. aprila podneti ostavku. Gostujući istog dana na TV PINK, kod Predraga Sarape, malog Gebelsa, Nebojša Krstić, član Upravnog odbora RTS-a je promenio retoriku. Nije blatio građane, govorio je o ''potrebi dijaloga''. Na PINK-u je ostao još na ''borbenom položaju'' stari sastav ''analitičara'' i Vučić branitelja.

Građani koji su na mitingu 13. aprila objavili rat srpskom diktatoru dobrovoljno su ''otišli u partizane''.

Aleksandar Vučić i njegov kartel odlučili su da 19. aprila organizuju ''odbranu''. O trošku države, u radni dan, nateraće sve one koji su zaposleni u javnim službama, pod pretnjom otkaza, da dođu na miting na kojem će umirući diktator izreći hvalospeve svojoj politici, o kojoj i oni, koji će doći, imaju najgore mišljenje, jer im je život, sa platom od 220 evra, nesnosan. Kada je imao podršku od milion građana okupljenih na mitingu u Bukureštu, Nikolaje Čaušesku i njegova supruga Elena su baš tog dana pogubljeni! Vučiću je ta slika stalno pred očima. Promenio je stotine telohranitelja, da ne svedoče o njegovom strahu i bolesti.

Oko Vučića ima dosta kontroverznih biznismena, koji su stekli veliki imetak. Krali su i za sebe, više za njega. Ali svaki od njih je Sali Tesio. (On je u filmu Kum prvi izdao Majkla Korleonea. "Recite kumu da nije bilo ništa lično. To je bio samo posao'', rekao je Tesio, član porodice, kada su otkrili da ih je izdao). Kilavi vođa mafije izaziva prezir ostalih članova porodice, koji većaju kako da ga uklone. I to zna Vučić, ali je preslab da se ponaša kao Majkl Korleone. On ne može da više kažnjava svog Salia Tesia.

Na Savezu za Srbiju sada je odgovornost da razvuče front protiv kilavog diktatora. Svakodnevno najistaknutije vođe SzS treba da organizuju razgovore sa uglednim ekonomistima, da ih pozovu na sastanke da formulišu ekonomsku politiku nove prelazne vlade, da sačine plan ekonomske reforme, delovanja Narodne banke Srbije. Da njihove diskusije budu javne, da u njima učestvuje što više ekonomista, profesora ekonomskih fakulteta, instituta, uglednih ekonomista, da sa tih skupova izveštavaju mediji, poput dnenika Danas, N1 i drugih portal televizija.

SzS mora da pozove Udruženje književnika, pesnike, filozofe, profesore, glumce, da zajedno formulišu strategiju kulture, njene prioritete, kako da se reorganizuje rad pozorišta, da se reši status umetnika u društvu.

Posebno javno SzS treba da razgovara sa predstavnicima policijskog, vojnog i drugih sindikata, pogotovo onih u štrajku, da se čuje njihovo mišljenje, da im se pruži puna podrška.

SzS treba da uputi poruku svim pripadnicima Vojske Srbije koji su u penziji, kako da se reformiše Vojska, stvori strategija nacionalne odbrane, da oni javno pozovu svoje bivše kolege oficire da ostanu na liniji nacionalnih interesa.

Odličan potez SzS će napraviti pozivom svim pripadnicima Vučićevog kartela, koji se javno od njega distanciraju, da će ih na završnom okupljanju građana, ako nisu okrvavili ruke, aklamacijom amnestirati da krivično ne odgovaraju.

Najveći broj pripadnika obaveštajne zajednice priželjkuje obaranje diktature. One koji su u rukovodnim strukturama, a u narednim danima se odreknu diktatora i pokažu spremnost da svedoče o njegovim nedelima, na završnom mitingu, poimenično, treba pohvaliti. Stotine penzionisanih oficira i službenika BIA spremno je da svojim iskustvom pomogne u stvaranju novog bezbedonosnog aparata. SzS treba da ih okupi, da ih javno pozove na sastanak, da se sa njima razgovara.

SzS treba da pozove vladike i mitropolite da se pridruže narodu svom, da ih pozovu da predvode okupljanja, da se obrate svojim vernicima. I članove Udruženja sveštenika, da na skupovima po unutrašnjosti predvode građane, svoje vernike.

Takođe, funkcioneri SzS treba da svakodnevno kontaktiraju sa predstavnicima diplomatskog kora, da im pruže uveravanje da Srbija želi da postane deo demokratske zajednice, da će nove vlasti poštovati sve međunarodne konvencije, da će otvoriti medije, stvoriti nezavisne institucije, tužilaštvo za borbu protiv korupcije i kriminala, nezavisno sudstvo i nezavisnu policijsku službu...

SzS treba da pozove studente i njihove profesore da donesu platformu o obrazovanju, visini studija, o studiranju na privatnim fakultetima, formiranju komsije koja će ispitati validnost 15.000 lažnih diploma koje je pribavio Vučićev kartel. Dakle, svakog građanina treba učiniti odgovornim za budućnost države.

Što se front više širi, vođa će brže u bolnicu.

A koliko je Vučić lud, svedoči njegova izjava da je navodio dron iz svog kabineta da prebrojava demonstrante, slavodobitno izjavljujući da je u Novom Sadu bilo mnogo više ljudi. To kaže čovek koji je po Ustavu Srbije predsenik svih građana!

Ako u Afričkim državama zbacuju dikatore, možemo to i mi, ma koliko on još imao tajnu podršku još uvek nemačke kancelarke i odlazećih mafijaša -briselskih komesara.

Nemamo pravo na povratak na stare grane.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane