Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Diktatoru ponestaje daha i snage, ali se ne predaje

Mrtav, a leti

Kada je Josip Broz organizovao lov, nije mogao da pogodi patke, pa su iza njegovih leđa pucali snajperisti. Jednom prilikom, kaže priča, tadašnja predsednica SIV-a Milka Planinc je prokomentarisla. Vidi bogati, mrtva a leti. Srpski diktator Aleksandar Vučić je teško bolestan, a bolest je sa lošom prognozom. Umesto da boljki traži leka, on leti po svetu, iznoseći pare i sklapajući ugovore koji će milione građana Srbijem oterati u pečalbu ili u grob.

Milovan Brkić

Na drugi dan pravoslavnog Uskrsa, koji se u Srbiji slavi i kao državni praznik, još uvek kancelarka Angela Merkel, održala je drugarski sastanak sa svojim učenicima i seizima Aleksandrom Vučićem, Ramušem Haradinajem i Hašimom Tačijem, ponovo ponizivši Srbe, ne poštujući njihova verska i nacionalna osećanja.Zar baš na taj dan je morala da sa njima razgovara?

Ova surova žena, koja je i građanima Nemačke stavila kamen oko vrata, sa svojim štićenicima je želela da raspravi ko će od njih prvi da je izda, kada oni budu pali u ruke pravde.

A u Kataru je 21 i 22. aprila boravila delegacija Srbije, da prebaci novac u ovu malu arapsku zemlju, jer su nesigurne u Ujedinjenim Arapskim Emiratima! Potera za parama porodice Vučić je odavno započela... Nigde više nisu sigurne. Poseta je proglašena državnom tajnom, kao da strane službe ne prate njegovo kretanje!

Ishod sastanka u Berlinu je unapred bio poznat. Mama će samo moliti svoju dečicu da misle i na nju.

Nemačka ima problem sa drastičnim padom dobiti u realnoj industriji, talas nemačke recesije će se raširiti po svim zavisnim ekonomijama, sve investicije van Nemačke su pod znakom pitanja. Ako pare budu i dolazile, to neće biti nemačke pare. Prognoze za drugu polovinu ove i sledeću godinu su jos pesimističnije. Procena je da bez direktnih investicija iz Kine, sledi ubrzani krah nemačke privrede.

Velika Britanija nema rešenje za razvod sa EU. Nezvanično, kompletna aktuelna elita pristala je da se "pomeri" i da rešenje donese već napravljeni "rezervni" ešalon. Britanija je zbog ishitrenih odluka izgubila i pravo pristupa razvojnim projektima EU u visokim tehnologijama, zbog čega će se, prema procenama britanskih stručnjaka, u mnogim oblastima vratiti u 20 vek. Novi budžeti EU za sledeću dekadu već su konfigurisani bez bilo kakve participacije Britanije.

Italija se "probudila" i njihova elita sada već otvoreno govori da Italija neće postati Nemačka kolonija (navodi se primer Grčke). Dobili su punu prekookeansku podršku. Iz najužih krugova lidera novog talasa u Evropi, sa kojima se sada već potpuno otvoreno komunicira, kažu da se mora vratiti vreme kada nije sramota reći da voliš svoju zemlju i narod i da nacionalista nije fašista (sličnost sa nekim dešavanjima na srpskoj političkoj sceni je vidljiva).

Novi ešalon (u okviru redefinisanja strateških prioriteta u Evropi) radi na uzdizanju Poljske i Rumunije (Nemačka bezuspešno pokušava da "minira" ovu platformu). Poljska je dobila neformalni "befel" iz Vašingtona da uđe u svet visokih tehnologija, forsiraju se startapovi i usmeravaju fondovi ka novim tehnologijama. Ulazi se u Univerzitete i razvojne centre. Poljaci na privremenom radu u Nemačkoj masovno se vraćaju u svoju zemlju. Manjak radne snage u Nemačkoj popunjava se radnicima s Balkana, ali i radnicima neutvrdjenog porekla. Zbog recesije, kriza se preliva i na socijalne fondove i institucije koji treba da obezbede egzistenciju ogromnog broja migranata, koji su još uvek neinkorporirani u Nemačko društvo i nesposobni za rad i privređivanje (bez tendencije da će se išta promeniti). U nekim delovima Nemačke (po pravilu razvijenijim), lokalne i regionalne vlasti, otvoreno se sukobljavaju sa centralnom Vadom.

Rumunija je, nakon uspešne akcije protiv korupcije i organizovanog kriminala, prešla u fazu stabilizacije i izgradnju institucija. U sledećoj fazi radiće se na podizanju rumunske industrije. Rumunski primer uspešne borobe protiv etabliranog kriminala i visoke korupcije za kratko vreme, biće predložen kao univerzalni model za brzo postizanje vladavine prava u kriminalizovanim državama, pa i Srbiji. Radi se na predlogu, odabiru i instruisanju novih kadrova. Vučićev kartel pokazuje veliko interesovanje za identitet pomenutih kadrova.

Upućeni u Vašingtonu, zaduženi za strateško planiranje, raspolažu sa preciznim podacima o strukturama "dubokih država", regiona, kapacitetima, načinima finansiranja i detaljnim procenama daljih aktivnosti. Razmatrju se i postojeći zakonski okviri u tim državama, pa i u Srbiji, radi započinjanja efikasne borbe protiv korupcije i etablirane mafije, koja se optužuje za pranje novca, trgovinu narkoticima, oružjem, akciznom robom i pasošima...

Zaključak je da u mnogim oblastima već postoje zakoni i podzakonski akti koji omogućavaju uspešni početak sveobuhvatne borbe protiv korupcije i kriminala. Po ubrzanom postupku potrebno je samo definisati konkretna ovlašenja novouspostavljnih izvršnih organa i skraćeni sudski postupak. Rumunski model je u tom smislu odličan.

U Africi pored tradicionalna "tri stuba Afrike" odredjen je i novi centar - Nigerija. Na hiljade kompanija tamo je koncetrisalo svoje centrale (led je probio "facebook" i dr). Nemačkoj je blokiran pristup projektu "Afrika", pa je frustracija velika.

Komandant Libijske naconalne vojske LNA general (maršal) Halifa Haftar pokrenuo je pošetkom aprila veliku ofanzivu sa ciljem da zauzme celu teritoriju Libije. Za svoju akciju dobio je direktno odobrenje nekoliko sila, među kojima je i Francuska. Dobro opremljena LNA brzo je došla do predragađa Tripolija. Međutim, u momentu dok su Haftarove snage ulazile u Tripoli, Francuska je obajvila da, ipak, podržava i vladu u Tripliju, koju predvodi premijer Fajazer Saraj.

Libija je žrtva "organizovanog ludila" u kojem zvaničnici nekih evropskih država pre podne podržavaju jedne, a popodne druge frakcije. Iza svega stoji ogroman kapital, jer se procenjuje da se preko Libije dnevno realizuje preko 100 miliona evra nelegalnog i nigde registrovanog prometa, od čega glavni deo uzimaju Francuzi. Oni nemaju nameru da se, samo zarad sudbine jedne Libije i njenog naroda, odreknu tolikog novca na dnevnom nivou.

Pored toga, jednom konsolidovana Vlada i država Libija, sa punim pravom otvorila bi pitanje gde su završile milijarde koje je prethodna Vlada sklonila u nekim Evropskim bankama.

Upućenih ljudi kažu da N-dam nije jedni objekt koji je napadnut. "Incidenti" tresu Evropu ali i neke važne centre van Evrope. "Neko" igra na zadnju kartu, destabilizacije Evrope i bele rase. Ali, problem je što "oni" znaju da nemaju podršku u narodima, već samo u korumpiranim birokratijama. Dakle, kraj sadašnjoj eliti u Evropi, koja je Staru damu dovela do nestajanja, bliži se kraj. Zameniće ih novi ljudi, koji vide dalje od uskih interesa kojima su vladari iz senke povlačili konce preko Merkelove, Makrona, briselskih komesara...

Velika propaganda laži počela je da ''brani'' Vučića i njgovu porodicu. Tako je Bilten Informer u broju od 25. aprila na naslovnoj strani ''najavio'' da je ''Na meti fašističke kampanje Aleksandar, Andrej i Danilo Vučić'' s naslovom LOME VUČIĆA teškim lažima o sinu i bratu'', ističuči da ''Đilasovci, bez ikakvih dokaza, optužuju predsednikovu porodicu za kriminal i veze sa mafijom. Procenjuju da će Vučić zbog toga ''pući'' i povući se sa vlasti. Na meti napada je i NIN, koji na naslovnoj stranici objavljuje sliku Andreja Vućića, najavljujući tekst pod naslovom Veliki brat. Kao da je odlazak s vlasti nešto neprirodno, strašno po ovu državu!

Magazin Tabloid je jedini medij koji je pisao, otvoreno, o kriminalu braće Aleksandra i Andreja Vučića. Nikakvog namigivanja od strane gospodina Đilsa nije bilo, niti je iko iz Magazina Tabloid sa njim u kontaktu! Bolest je svačija, kažu. Nama je žao što se posledice njihove bolesti vidi i na njima samim. Sina Danila nismo pominjali, jer je potpisnik ovih redova pet godina radio sa njegovom majkom Ksenijom u Srpskoj reči.

Žao nam je što se na Aleksandru vidi da je oronuo, da sarkoma male karlice nije laka boljka, izaziva teške, celodnevne bolove koje on trpi. Nešto čudno stoji iz upronosti srpskog predsednika Aleksandra Vučića da krije svoju bolest. On je na čelu balkanse države, bio je u kontaktima, rasprodajući državu i njene resurse, sa najznačajnim svetskim državnicima, koji su se, prirodno je, preko obaveštajnih službi svojih zemalja, obaveštavali i o njegovom zdravstvenom stanju, a ne samo kriminanim poduhvatima. Aleksandar Vučić se okružio strancima-savetnicima, a većina njegovih saradnika u kabinetu su strani agenti!

Bolest Aleksandra i njegovog brata Andreja je sa lošom prognozom. Andrej boluje od karcinoma pankresa, bio je na zračnoj terapiji, a od te boljke se brzo odlazi. To se videlo i na njegovom licu i telu, kada ga je brat doveo na miting u Novi Sad. Braća Vučić su omraženi kod građana, kod saradnika iz kartela.

Aleksnadar Vulin je na RTS-u, po povratku iz Brisela, kada je on potpisao taj Sporazum, legao na pod, valjao se na podu pred komesarkom Ketrin Ešton, što je bilo vrlo mučno. Oni koji ga znaju, koji su sa njim sarađivali, počev od Srpske radikalne stranke, sveočili su raznim povodima i u svojim knjigama, da je Vučić šizofrena ličnost.

Na drugi forum Pojas i put u Kini Vučić je 24. aprila otišao avionom, iz kojeg je izašao u famericama, a dočekao ga je postrojen gardijski vod! To je velika uvreda za domaćina, ali Vučićevo ludilo je poznato svima. Kinezima je važno da potpisuje sporazume, kojima će siromašna Srbija uzimati ''investicije'' od Kine, u vidu kredita, kojima će se graditi infrastruktura Puta svile kroz Srbiju. Gradiće je kineske kompanije, za svoje potrebe, a Srbi će im vraćati decenijama te kredite. Pašćemo u dužničko ropstvo.

Ulazk Kine sa tolikim investicijama je kamen o vratu šizofrenog Vučića.

Treba podsetiti da je Kina uložila u Sudan desetine milijardi dolara, podržavajući režim pre mesec dana svrgnutog predsednika. Vojne vlasti su oborile Bašara, a kineskim investicijama izgubiće se trag. Kako će prevoziti sirovine iz Sudana?

Iz istih razloga oboren je i predsednik Alžira!

Prema pisanju Blumberga, Srbija je na desetom mestu na spisku najslabijih ekonomija na svetu!

Jedna petina građana Srbije želi da u narednim mesecima zauvek napusti Srbiju.

Zločinački režim Aleksandra Vučića je stvorio takvu atmosveru u Srbiji, da se svaki građanin oseća nesigurnim, slušajući šizofrenog Aleksandra koji svakodnevno, po nekoliko sati, drži govore na svojim okupiranim te-ve stanicama i šalje poruke građanima, kojim im preti, ruži na pasja usta...

Izbori za Evropski paralment će uveliko promeniti piramidu uticaja u Briselu. Otuda će se ''probuđene zemlje'', poput Italije, Španije i članice Višegradske grupe, osećati snažnijim i suprostaviti se uticaju Nemačke, u kojoj se urušila demokratija, institucije demokratskog društva, nakon što su, drugi mandat zaredom, dve najjače partije, koje su bile garant demokratskog društva, ušle u koaliciju, proglasivši ostale partije i pokrete kao ekstrmne desničare i fašiste. Tu retoriku je preuzeo i šizofreni Vučić.

Maj je mesec u kome će se u Srbiji režim nastaviti da urušava. Slabašnog dikatora napustiće većina članova kartela, u želji da spasu glave i imovinu.

Miting, koji je održan u Beogradu 19. aprila uplašio je Vučića. Izveštaji su pokazali da građani ni pod prinudom nisu želeli da ga slušaju.

Opozicija bi morala nastaviti da širi kontakte sa građanima, da poziva na panel rasprave najuglednije ekonomiste, arhitekte, književnike, istoričare, oficire, da čuje njihove predloge oko rešavanja vitalnih problema, koji su Srbiju doveli do samog dna.

Kada je Mihail Gorbačov došao na vlast, dekretom je ukinuo kažnjeničke logore, amnestirao je sve disitente, počev od popa Avakuma do Andreja Saharova i Solženjicina.

Posle Vučića ostaće pustoš. Zastoj u formiranju programa oporavka Srbije, koštaće nas nestanka još milion građana. Ko će onda raditi u ovoj zemlji?

Deratizacija u medijima

Mediji su satrli građane Srbije. Veliku propagandu laži Vučić je finansirao iz budžeta. PINK je od banaka uzeo 200 miliona evra kredita, a nijedna ne sme da aktivira hipoteku.

Desetine miljenika SNS-a i Aleksandra Vučića su na platnom spisku PINK televizije.

Novinarka Gordana Uzelac, narkomanka i psihijatrijski slučaj, juršnica je Aleksandra Vučića. Pre mese dana kupila je stan, plativši cenu u kešu. Vozi mercedes, a policija je servisira kontigentom narkotika koje se ustupaju Željku Mitroviću.

RTS je posebna priča. Treći čovek u RTS-u je Olivera Kovačević. Nju je Aleksandar Tijanić podvodio svojim šefovima. Počev od Živorada Žike Minovića, generalnog direktora Politike, koji je ostavio i zapise o svom bludničenju sa Oliverom, pa do Janićija Karića, oca Bogoljuba Karića. Bila je i metresa Milorada Vučelića, dok je bio moćan.

Olivera je i na RTS-u služila Tijaniću da je podvodi važnim drugovima. I ako je vremešna za takvu ulogu, ona je zaradila tri stana, nakit i garderobu. Maltretira na najsuroviji način zaposlene u RTS-u, koji nisu po volji sadašnje vlasti. Sada je u srcu Borka Stefanovića, koji je promenio pet stranaka (Reformisti Vojvodine, Građanski savez Srbije, Demokratska stranka, Levica Srbije, a sada je funkcioner Strane slobode i pravde ! Gospođa tvrdi da je ona novi glavni urednik RTS-a. Magazin Tabloid je pripremio dokumentarni film o gospođi Kovačevič, koji ćemo pustiti na portal televiziji, na dan kada bude unapređena, ali se ipak nadamo da će biti uhapšena, bez obzira što joj je u stanu pomenuti Borko.

Siniša Mali ima svoje medije. Preko svog druga kupio je Alo i Studio B. Ne plaća zaposlene, ali je Alo, posle Infomera, najprljavija novina, kojom Vučić blati svoje protivnike, ili saradnike. Tako je Siniša Mali svoju metresu Suzanu Perić, bivšu dizajnerku postavio za glavnog i odgovornog urednika Bazara, revije koju izdaje Politika AD. Preduzeću su blokirani računi, ali Suzana prima po 3000 evra.

Kada nova vlast naseldi medije iz Velikme popagande laži, moraće da ih očissti tako da niko od sadašnjih lajavaca koji subogato bili nagrađivani, neće moći da se izvuče i oslobodi i krivične odgovornosti.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane