Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Kome svira Elvira

Majdanpek: prilozi za biografiju potpredsednice opštine, koja je otela telefon lekaru dr Marku Raduloviću

***

Hoću da vam pomognem pošto sam jedan od opozicionih odbornika u Majdanpeku (DVERI) i čitalac sam vašeg magazina. Imam da vam dam bliže informacije povodom aktualne osobe potpresednice Elvire Toskić Jovanović, koja je otela telefon dr Marku Raduloviću anesteziologu i predsedniku SP DVERI u Majdanpeku. Imam:

1) Lošu biografiju Elvire i sve njene dosadašnje istupe u ovom gradu

2) I dva pisma koja su aktivisti opozicije "1 OD 5 MILIONA" uputili novom kineskom vlasniku Rudnika Bakra Majdanpek.

Elvira je u naš grad Majdanpek došla kao polupismena sa osnovnom školom iz Berana. Islamske je verispovesti. Udala se za meštana Slobodana Jovanovića zvanog Džudi. U tim vremenima je on bio u politici prestavnik partije Građanskog Saveza Gorana Svilanovića, gde je spletom srećnih okolnosti i svađom lokalne opozicije postao predsednik opštine. Preminuo je od raskošnog života i teških krađa zloupotreba i afera u gradu. Bez ikakvih mera je arčio društvene pare i jeo i pio masne brade i pijan po luksuznim restoranima i nakon naglog enormnog gojenja i naglog pokušaja da smrša UMRO TRČEĆI NA STADIONU.

Ovde počinje loša biografija njegove udovice. Elvira se učlanjuje kod Karića u partiju i prema pričama u gradu postaje konkubina Dragana Karića, tu ona arči novac Karića i ORGANIZUJE PUTUJUĆE CIRKUSE po Srbiji, propagirajući partiju Karića. Tada je počela sa sendvičarenjem i organizacijom, gde je svaki put ćarila novac. Njena intersna grupa su bili najbedniji prosti i nezaposleni ljudi iz Majdanpeka i okoline. U međuvremenu, kao majka troje dece, menjala partnere non stop, kao slobodna žena... Tada završava vanredne razne škole (gde je ostala upamćena u srednjoj školi da je imala čak 11 jedinica!), nakon čega joj Dragan Karić poklanja razne diplome Karićevih univerziteta. Nepismena 100% ,a ima razne diplome !

Kada je prošle godine, još jedan od lopova Dragan Popović Pop po drugi put došao na vlast u opštini, koji je prethodno bio u Demokratskoj vlasti, nju postavlja kao proverenog lopova, a po intervenciji svog dugogodišnjeg ljubavnika iz Beograda Dragana Karića.

Sadašnji predsednik čija je Elvira zamenik, je posebna priča i on je jedan od likova kao Vesić, gradonačalnik BG. On je nešto identično zaječarskom Bošku Ničiću, sve isto izašao kao grupa građana a nakon toga se priklonio Demokratskoj stranci i postao tada predsednik SO. Prošle godine na lokalnim izborima Pop se pojavljuje kao grom iz vedra neba na listi SNS a i postaje najveći jurišnik.. on sada nije tema.

Sa žrtvom od pre neki dan dr Markom Radulovićem, su se oboje nemilosrdno obračunavali u lokalnoj izbornoj kampanji, gde se na čelu DVERI nalazio doktor, došlo je do herojskog rezultata od 11% i drugog mesta na listi ( ispred SPS-a i dugih partija), Dovodili su sve batinaše i pretili. Tu su bili i Zelja i svi aktivisti SNS a. Marko je pošten lekar, poznati vernik u crkvi, otac četvoro dece i čovek za primer. Pored masne krađe na lokalu ipak na čelu sa njim imamo 4 odbornika opozicije. Na tim izborima je takođe Elvira pokušala da isprovocira Boška Obradovića, koji je bio gost na tribini u našem gradu. Htela je da pod izgovorom da "Boško bije žene" i optužila je opoziciju da je na njenom luksuznom BMW-u polupala stakla (ona je to sama sebi uradila).

Poznata je i KRAĐA GLASOVA gde smo dokazali javnom tužiocu, koji JOŠ ne preduzima ništa. Naime, u selu Leskovu od 256 glasača, navodno izašlo 255 glasača! A dokazala je opozicija "1 OD 5 MILIONA"da su mnogi građani u inostranstvu i da nisu bili u zemlji već godinama...

Nadam se da ste od svega dobili dosta informacija i da to upotrebite u vašem listu .

podeli ovaj članak:

Natrag