Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Koliko su pojeli i popili odbornici u Gradskoj skupštini Pančeva , čuvajući je od ''građana-huligana''

Krkajte braćo, sve budžet plaća

Članovi SNS-a imaju neverovatan dar da u svakoj prilici uspeju da pokradu budžet. Nenaviknuti na to da svoje troškove plaćaju iz svog džepa, oni su kasu grada Pančeva olakšali za oko 900 evra i to samo za jelo i piće potrošeno u dva dana kada su Gradsku upravu „branili" od onih koji je nisu ni napadali. Koliko li je tek koštao dolazak naprednjaka i građana i koliko im je plaćeno za lanč pakete, a koliko na ruke, svakom koji je ušao u zakupljeni autobus, ili kombi:

A. Nađ

Kada je opozicija zakazala veliki miting u Beogradu za 13. april, naprednjaci su odmah povikali kako se sprema državni udar i nasilno zauzimanje institucija. Da bi sprečili napad koji niti je planiran, a još manje izveden, oni su okupirali zgrade skupština (od one republičke, pa sve do opštinskih) spremni, kako su govorili, i da svojim telima brane ono što niko ne napada.

Iako je na prvi pogled ovo izgledalo kao samo još jedno ludilo i onako umno poremećenog vrha SNS-a, pokazalo se i da to može da bude povod za banket o trošku izgladnelog naroda. Naprednjaci imaju neverovatnu sposobnost da u svakoj situaciji pokradu budžet.

Pančevo je grad u južnom Banatu sa oko 90.000 stanovnika u kome je SNS na vlasti. Gradonačelnik je Saša Pavlov, predsednik skupštine grada je Tigran Kiš, a predsednik Gradskog odbora SNS-a i šef odborničke grupe te stranke je Željko Sušec. Članovi Gradskog odbora i pojedini odbornici u Skupštini grada iz redova Srpske napredne stranke proglasili su u subotu 13. aprila sebe za branioce Gradske skupštine koju niko nije ugrožavao i u njoj zauzeli ''busije''.

Vreme je proticalo, a ništa se nije dešavalo, osim što su se znatiželjni građani skupljali ispred zgrade Gradske uprave da otkriju šta se to dešava. Kako „branioci" od dosade ne bi zaspali, morali su da popiju i po neku kafu. Tada je nastao problem, jer nije bilo kafe kuvarice, a gradskim odbornicima i junačkim „braniocima" ne priliči da se bave takvim trivijalnostima kao što je kuvanje kafe. Rešenje je nađeno tako što su topli napici naručeni iz obližnjeg restorana „Hedonist".

Uslužni kelneri su naručene kafe doneli u zgradu Gradske uprave. Ukupno su tog dana napredni „branioci" popili jedan mali espreso (cena 110 dinara), 20 velikih espresa (po pojedinačnoj ceni od 120 dinara, ukupno 2.400 dinara) i 20 turskih kafa (po 120 dinara, ukupno 2.400 dinara).

Da im ne bi pozlilo od tolikih kafa, „branioci" Gradske uprave koju niko nije napadao odlučili su da naruče i nešto za jelo. Težak je posao braniti gradsku vlast, pa su zato i porcije morale da budu odgovarajuće - teške. Tog dana je naručeno iz istog restorana i pojedeno: 10 šopskih salata (ukupna cena 7.000 dinara!?!), 15 porcija toplog posluženja, roštilja (cena po porciji 1.200 dinara, ukupno 18.000 dinara), 10 porcija medaljona u sosu od pečuraka (ukupno 8.900 dinara) i 30 porcija pomfrita (zbirno 4.500 dinara). Uz svako jelo ide i hleb, bar je kod nas takav običaj, pa je naručeno i 100 hlepčića koji su ukupno koštali 4.000 dinara!?!

Za taj dan „odbrane" gradske uprave, „napredni" kadrovi su iz restorana „Hedonist" dobili jela i pića u ukupnoj vrednosti od 47.310 dinara. Sve bi bilo u redu da su to oni platili iz svog džepa, kako i dolikuje, jer im ni plate nisu male, a nisu se nalazili ni na kakvom državnom, već partijskom poslu. Ali, naprednjaci ne bi bili naprednjaci kada bi plaćali svoje račune teškom mukom ukradenim parama, već je u ovom slučaju naručilac i dužnik - Gradska uprava Pančeva.

Ovo se jasno vidi iz računa izdatog 13. aprila 2019. u 14 časova i 33 minuta od strane lokala „Hedonist", a na ime Gradske uprave Pančevo. Rok plaćanja je sedam dana.

Na ovome se ne završava jedenje i pijenje o trošku izgladnelog naroda. Pošto im se ovakav vid „druženja" dopao, naprednjački kadrovi su se u zgradi Gradske uprave Pančeva okupili i narednog dana, 14. aprila. Tada su, umorni od jela i pića, napravili još veći ceh. Iz istog lokala, „Hedonist", naručili su: 10 velikih espreso kafa (ukupno 1.200 dinara), 5 espreso kafa sa mlekom (650 dinara), pet konzervi energetskog napitka „Red Bull" (ukupna cena 1.500 dinara), 15 šopskih salata (10.500 dinara), 15 toplih posluženja (zbirna cena 18.000 dinara), 10 porcija ramsteka (9.000 dinara), 100 hlepčića (4.000 dinara) i 30 porcija pomfrita (4.500 dinara). Tog dana je restoran „Hedonist" u 14 časova i 48 minuta ispostavio račun na ukupno 49.250 dinara. Dužnik je i ovog puta Gradska uprava Pančeva, a rok plaćanja sedam dana.

Tako je ovaj „radni vikend" naprednjaka poreske obveznike koštao ukupno 900 evra, samo ta hranu i piće.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane