Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Još jedan derikoža pelješi građane Srbije

''Milosrdni'' zelenaš

Cenjene kolege i dragi prijatelji, Obaveštavamo vas da je već skoro dve decenije od kako je sa ostalim bankarskim i finansijskim usrećiteljima i dobročiniteljima na iscrpljeno i izmrcvareno srpsko tržište stigla ''humanitarna i hrišćanska'' organizacija pod nazivom World Vision International, koja u našoj otadžbini posluje pod nazivom Društvo za konsalting i menadžment Agroinvest Fond d.o.o. Beograd, stoji u pismu koje objavljujemo. Ova humanitarna i hrišćanska organizacija u suštini izdaje kredite kao posrednička agencija preko Societe General Banke sa prosečnom kamatnom stopom od 40%.

***

Neverovatno je da se pod plaštom humanizma i religije kriju ovako mračne aktivnosti, kojima se naši poljoprivrednici, zanatlije, obespravljeni i osiromašeni građani, koji su dovedeni na sam rub egzistencije 'spasavaju' povoljnim kreditima, pozajmicama kojima im se stavlja omča oko vrata, a koju više nikada ne mogu skinuti. Još neverovatnije zvuči činjenica da se ovaj prljavi posao obavlja preko jedne renomirane finansijske institucije kakva je Societe General Banka u Srbiji, a za rubriku verovali ili ne jeste tekst koji je ova ''humanitarna i hrišćanska organizacija'' objavila na svojoj internet stranici:

'Kao deo Vision Fund International-a, počeli smo sa radom u Srbiji 2005. godine. Naše usluge imaju za cilj da pomognu ekonomski razvoj nerazvijenih regiona. Radimo kao posrednici između komercijalnih banaka i preduzetnika koji, ili uopšte nemaju ili imaju ograničen pristup uslugama komercijalnih banaka.Nama je veoma važno da integrišemo finansijski i socijalni učinak.

Od samog početka smo usmereni na dugotrajni pozitivan uticaj na društvo u kom poslujemo. Naše Operacije su pre svega fokusirane na ljude u ruralnim oblastima, sa niskim prihodima, koji su siromašni, ali koji poseduju jak preduzetnički duh - koji teže da stvore i da pokrenu sopstveni mali biznis.Naš model poslovanja je podržan od strane Narodne banke Srbije. Preporuke za kredite se izdaju fizičkim licima (sa i bez redovnih primanja) i poljoprivrednim proizvodjačima (bez obzira da li imaju registrovano domaćinstvo ili ne).'

Da se čovek naježi. Međutim, želimo naglasiti da je Narodna Banka Srbije već pod svoju lupu stavila poslovanje ove evangelističke fondacije i njihov ugovor sa Societe Bankom, već je pod istraživačkim okom nadležnih institucija, te ovim putem želimo da ohrabrimo sve koje su uključeni u ovaj proces, da istraju do kraja i da odgovorna lica privedu k' pravdi.

Opet ponavljamo da van svih zakonskih okvira ova organizacija registrovana kao konsalting firma praktikuje poslove mikro-kreditiranja u Republici Srbiji, te da je tokom ove i prošle decenije vršila razne vrste pritisaka i koruptivnih radnji kako bi se, možemo slobodno reći, ovi finansijski lešinari ozakonili u našoj otadžbini i kako bi nesmetano vršili jedan vid finansijskog terorizma nad obespravljenim i osiromašenim gradjanima.

Na čelu te međunarodne grupacije bili su, a još se uvek nalaze na drugim funkcijama, -Scott Brown, Caroline Tsilikounas, Michael Collins, a uz pomoc domaćeg rukovodstva Ognjena Medića, Ljiljane Kondic Spasojević, Dragana Gojkovića i Milojka Trebinjca pokušali su da kroz razne institucije, lobiranjem uz pomoć određenih ambasada uspostave i legalizuju ovaj prljavi, reketaški posao, koji je već do sada koštao naše građane milione evra i koji je mnoge porodice zavio u crno.

Samo Božijom milošću možemo reći da ovaj bolesni naum nije realizovan u potpunosti, a od nedavno možemo konstatovati da su i nadležne institucije počele da rade svoj posao.

Zaista je u svakom smislu neverovatan ovaj združeni poduhvat multinacionalnih zelenaša, da posle sankcija, bombardovanja, izvrše i finansijski pomor presotalog stanovništva naše napaćene zemlje. Izdavati kredite najsiromašnijim i najugroženijim slojevima stanovništva sa prosečnom kamatom od 40% je zaista više nego drsko i bolesno i samo perverzni umovi odljuđenih kamataša mogu smisliti ovako nakaradne projekte ''pomoći ugroženim i obespravljenim'' ljudima u ekonomski nerazvijenim i siromašnim zemljama, kakva je Srbija.

Molimo sve nadležne institucije Republike Srbije da po hitnom postupku implementiraju sve zakonske propise koji regulišu finansijsko poslovanje, pre svega Narodnu Banku Srbije, Vladu Republike Srbije- Odeljenje za suzbijanje privrednog kriminala i to -Odsek za suzbijanje privrednog kriminala u oblasti finansija, ostalih novčanih tokova i falsifikovanja novca i Odsek za suzbijanje privrednog kriminala u oblasti prevara, privrednog poslovanja i intelektualne svojine, te da se odmah zabrani rad ovoj parafinansijskoj terorističkoj organizaciji i da se odgovorna lica privedu pred sudove za privredni kriminal.

Takođe, apelujemo na nadležne službe i Bord direktora Societe General Banke da odmah stavi ad akta bolesni ugovor koji je sklopila sa Društvom za konsalting i menadžment Agroinvest Fond d.o.o. Beograd (kojim se teško globilo naše stanovništvo), a u cilju transparentnog i profesionalnog poslovanja, kojim bi sa sebe i imena banke skinuli optužnice za kriminalno udruživanje i zelenašenje na teritoriji Republike Srbije.

Na kraju, želimo da vas obavestimo da se ove iste parafinansijske aktivnosti iza kojih stoji isti Osnivač World Vision International sprovode u Bosni, Kosovu i Crnoj Gori, te da su iz tih zemalja ovi opaki i bolesni umovi izneli desetine miliona evra. Pitanje koje se postavlja jeste: Da li Narodna Banka Srbije želi da se ovaj isti scenario ponovi i kod nas ??!!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane