Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Banat

Naprednjački funkcioneri Srednjeg Banata javno sramote region

Kad slava i alkohol udare u glavu

Ako su građani iz redova dobrovoljnih idiota sanjali „budućnost u koju veruju da dolazi autobusima", bilo je krajnje vreme (7 godina) da se probude. Zrenjaninskim funkcionerima, vanredno nesposobnima, al' upornima u vršenju najblentavijeg uterivanja nazadnjaštva u sugrađane, neko je, mrtav ozbiljan, zabranio i reinkarnaciju, a oni, održali poslednje vanredne sednice gradskog parlamenta u trajanju od rekordnih 3,57 i 3,58 minuta!?!

Zoltan Horvat

Javne sramote grada ponose se svojim kriminalno - korupcionaškim radnjama, što ne sprečava „dobro utrenirano" burazersko rukovodstvo JKP Pijace i parkinzi da protivzakonito upravlja poslovnim prostorom sa čak 22 lokala. Dr Milena Gvero, novopečena načelnica onkologije u Regionalnoj bolnici u večitoj izgradnji se za sve pita i u Domu zdravlja u Novoj Crnji, vodi privatnu ordinaciju Helios...

Aman, kako ovima i ovakvima zabraniti lagodno-neodgovorno putovanje kroz vreme?

JKP Pijace i parkinzi, u „vlasništvu" direktora Ilije Mandića i njegovog borda direktora, ima „idealan" sistem poslovanja: sve što rade, miriše na ofirani kriminal. Svojevremeno je neko nekom protivzakonitom skupštinskom odlukom koju neki u Javnoj (Gradskoj) Kući (namerno) nisu osporili, dozvolio da JKP Pijace i parkinzi nesmetano raspolaže poslovnim prostorom sa ukupno 22 lokala. Dugi niz godina se na ime zakupa, ubire lep profit (preko 500 hiljada dinara na mesečnom nivou), a gde novac završava, da l' uvek na žiro računu javnog preduzeća, to zna samo uhodani burazerski bord direktora. Raskrinkavanje ovog i ovakvog zločina protiv grada, počeo je nakon jednog sudskog slučaja, gde je predmet spora bio tek jedan od 22 poslovna prostora u kojem se trenutno nalazi privatnik „Plavi Iris".

Renomirana advokatica iz Zrenjanina je zastupala vlasnika „Plavog Irisa", gde je nakon kratke i efektne analize slučaja, raskrinkano poslovanje rukovodstva Pijace, koje je na kraju odustalo od tužbe protiv privatnika zbog bespravnog useljenja (advokat preduzeća, ko drugi, no gos'n Đulinac). Postojala je realna opasnost da se raskrinka rukovodstvo i da kancelarije zamene zatvorskim ćelijama, pa se odustalo od sukoba sa zakupcima tih lokala. Protivzakonit biznis sa ovim lokalima je počeo da „cveta", džepovi nekih u gradskoj SNS kancelariji i u Javnoj (Gradskoj) Kući su bili „namireni", kud ćeš lepše, i nesmetano gazdovati tuđom - gradskom imovinom...

Gde je tu policija? Naravno da se zainteresovala i za poslovanje JKP Pijace i parkinzi, pa je tim povodom, da sve bude po zakonu, ekspresno zaposlena supruga jednog policajca?!?

Bravo za junake burazerskog poslovanja na svim nivoima u Zrenjaninu, demonstracija sile pokazana je i u slučaju najizvikanijeg pijačara, koji najobičnijim kablom, direktno preko neba, sprovodi struju tridesetak metara od sopstvenog lokala do svojih frižidera iza pijačnih tezgi!?! Kada pitate gos'n Dankulova, iz redova rukovodstva Pijace zaduženog i za bezbednost pijace i svih na njoj (sa položenim kursom), što to dozvoljavaš, nesretniče, on kaže da je...doš'o biciklom! I, gle slučajnosti, od kraja prošle godine, baš u njegovoj službi radi supruga policajca!

Ovakvo krimogeno bahaćenje bivšeg službenika piramidalnih banaka (Dafine i Jezde), u ovom slučaju korektnog izvršioca radnih zadataka izazivanja opšte opasnosti, jača danas ugled funkcionera u Zrenjaninu. Pa šta ako ogromna većina pijačara, sem teško korumpiranih, jedini moraju da plate i isplate sve ofirane kriminalne radnje beskrupuloznog rukovodstva...Pa, ništa, dok recimo neki, u ogromnom broju normalni, a trajno zakinuti, ne uzmu motke u ruke...Toliko o zabrani zabrane zapošljavanja u zrenjaninskim javnim preduzećima.

Heroina zrenjaninskog javnog preduzeća je i blagajnica Anđelka Beba Tomić. Nova zvezda pijace, samohrana majka, bivša voljenica pokojnog Kamenka Trifunjagića, ne zna tačno koliko ima stranačkih knjižica (G sve u 16, DS, SNS...), ali zna kako sa Žikom Živadinovićem, pomoćnikom direktora, svojim šefom. Blagajnica, a nov auto, dete joj studira na visokoj nozi...Uloga ove blagajnice je sudbonosna za grad Zrenjanin: ona je čovek za vezu, uzbunjivačica, smešta nepodobnima, a sve uz nesebičnu Žikinu, Ilijinu i svaku drugu pomoć iz upravne zgrade JKP Pijace i parkinzi.

Još veća smejurija iz ovdašnjih funkcionerskih kuhinja, dolazi povodom gradskih odluka o odlukama vezanim za parking, gde naplata taksi ide - ne ide u gradski budžet. Genijalni funkcioneri dosetili se kako da pronevere budžetska sredstva, pa osporavaju sopstvene odluke, direktno na štetu gradske kase svih građana!?! Aman Čedo, je l' to smišljaš sam, il' ti neko suflira u nepreglednim vrhunskim zajebancijama sa sugrađanima?

Ne dirajte Čeda, veli Mister Ćapko, njegov pomoćnik, sprema se taj put Beograda, zapela mu za oko fotelja direktora AMS Srbije, možda zaista nema vremena da se meša u sopstveni posao gradonačelnika?!? Još ako na njegovo mesto zasedne Misje Farki, što bi ušlo u Ginisovu knjigu rekorda u vršenja posla o kojima nemam pojma, eto kompletnog, zagarantavog belaja.

Malo veći stručnjaci po zvanju, ugledni karijeristi u zrelim godinama, hoće baš sve u Srednjem Banatu, sad i odmah! Dr Mileni Gvero, novoj načelnici onkologije u Regionalnoj bolnici u večitoj izgradnji, ispunio se životni san. Postala je najzad i načelnica, eno je po ovdašnjim režimskim medijima, priča li priča o navodnim sopstvenim zaslugama za (zrenjaninski) narod. Eno nje i u Domu zdravlja u Novoj Crnji, promoviše IPA laserski projekat prekogranične saradnje Srbije i Rumunije, vredan 1,85 miliona evra. Ponosno pokazuje aparaturu za lasersku dijagnozu vida, koja, gle čuda, vredi baš 1,85 miliona evra. Koja prevara, reče jedan prosečan zrenjaninski onkolog nakon letimičnog pogleda na svetske cene, pa ta aparatura, nova novcijata, ne vredi više od par stotina hiljada evra!?!

Pitanje, šta je sa preostalim novcem, ugledna stručnjakinja dočekuje sa prezirom, jer ona je dokazani stručnjak i u zrenjaninskoj privatnoj očnoj bolnici Helios u Karadžićevoj ulici...Slatka sestro sa doktorskim zvanjem, a gde nisi, poput svojih uzor-kolega, uhlebila sebe na sve strane, pita je mlado medicinsko osoblje koje svoju poslovnu budućnost već gleda, ne u autobusima, no u inostranim renomiranim klinikama!!!

Mileeena, Mileeena, pevao je Arsen Dedić, al' ova zrenjaninska, ne bi da zaostaje za svojim kolegama, kolekcionarima debelo plaćenih funkcija. Ko tu „štrpne" i za kupovinu stanova po Novom Sadu i Beogradu (pisaćemo u jednom od sledećih brojeva), (ne) zna se, ali, funkcioner u oko kamere i mikrofone sme bezobrazno da kaže: vodimo računa o našoj deci...(koja studiraju ili rade u inostranstvu). Gotovo sva deca zrenjaninskih lekara veoma lagodno žive u inostranstvu!!! More...A tek kakvu torturu doživljavaju medicinske sestre u zrenjaninskoj bolnici, gde za 25 hiljada dinara mesečno, u neuslovima, od svojih šefova, šefića i preostalih veleumnih, svakodnevno dobijaju porcije uvreda i pretnji.

„Vetar u leđa" kadrovskoj politici SNS-a u Zrenjaninu je i Mister RDJ, Regionalni Dežurni Jebivetar, direktor i glodur lista Zrenjanin. Njegovi hvalospevi ovdašnjim nebuloznim funkcionerima su legendarni, pa kad uporedite njegove tekstove o istim ljudima sad i od pre nekoliko godina, pomislite da je reč o potpuno različitim osobama?!? Medijsko umivanje „Zlatnog doba" je za prosečnog Zrenjaninca, sramotno podsećanje na istinu, da mali broj ljudi lagodno i neodgovorno na njegov račun. Otuda, odlukom gradskih Guzonja, ovaj izvikani list mora biti prodat svim zaposlenima u javnim preduzećima, ustanovama...

Na kraju, najzad, jedna lepa, neobična vest. Sednice skupštine gradskog parlamenta donele su ogromnu glavobolju urednicima Ginisove knjige rekorda. Poslednje zasedanje trajalo je 3,57 sekundi, što je novi svetski rekord, jer je prethodna trajala sekund duže. I, ko će prepravljati zrenjaninske rekorde? Pitali smo nadležne u Javnoj (Gradskoj) Kući, da li znaju da su slavni u Ginisovoj knjizi, na šta nam je jedna od sekretarica ljubazno rekla da funkcioneri, trenutno, imaju važna posla. U prvoj kancelariji do barokne sale, ispijao se viski.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane