Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

Da li je diktator pod zaštitom?

Milovan Brkić

Prestavnici zemalja Kvinte i Evropske unije pozvali su 8. maja, na iznenadnom sastanku u zgradi na Andrićevom vencu, predsednika Srbije na uzdržanost i nastavak ozbiljnog i odgovornog rešavanja problema u regionu u cilju pune stabilizacije političkih prilika.

Tokom sastanka razgovaralo se i o vladavini prava i medijskoj strategiji, saopštila je Pres služba predsednika Srbije.

Dva dana ranije, 6. maja, na Đurđevdan, bez najave, jake policijske snage omogućile su javnoj izvršiteljki Jeleni Aleksić da iz redakcije Magazina Tabloid otme personalne računare novinara, stolove, stolice, štampače, metle, telefonske aparate, a pod izgovorom da privredno društvo koje se nalazi u ulici Gavrila Prinicipa 59 duguje novac Nikoli Petroviću, kumu Aleksandra Vučića, zbog povrede časti i ugleda. Nakon što je policija konstatovala da izvršitelj ulazi u drugo privredno društvo, koje nije naznačeno u izvršenju, povukla se.Vratili su se sat kasnije, jer je naređenje da nas opljačkaju izdala Dijana Hrkalović, državni sektreta u MUP-u Srbije, po nalogu Aleksandra Vučića, kome je Petrović kum, a i ucenjuje ga, jer zna za njegve račune i za pljačku u kojoj su zajednički učestvovali.

Tekst o ovom događaju pod naslovom ''Hoće li nas pojesti mrak'' možete pročitati i u štampanom i u elektronskom izdanju, a snimak pljačke naše redakacije možete pogledati na jutjub kanalu televizije Srpski kolektiv (https://www.youtube.com/watch?v=rb57N3s6w-0). Preneli su ga još neki srpski portali, te zahvaljujemo kolegama na solidarnosti.

Nisu nas podržali ni NUNS, ni UNS, ali jesu neki poslanici i građani, čije komentare treba pročitati na Srpskom kolektivu, koji su nas pitali da dođu, da nam pomognu, da pomlatimo govna, pominjući šizofrenom diktatoru i oca i majku...

A 7. maja je američki ambasador gospodin Kajl Skot uručio nagrade NUNS-a novinarima za istraživačko novinarstvo, a koleginica Dina Đorđević je nagrađena za istraživanje poslovanja Nikole Petrovića u trgovini sa električnom energijom i gradnjom mini hidroelektrana!

Nije nam poznato da li su se gospoda ambasadori na tom sastanku setili da pitaju Vučića za napad na našu redakciju, ali nam je poznato da skoro svaka ambasada u Beogradu prevodi tekstove iz Magazina Tabloid, označavajući ih kao ''izvor apsolutno pouzdan'' i da ih komentarišu na sastancima i susretima, koktelima, opisujući Vučića kao bolesnika.To nije tajna.

Odlučili smo da ovog meseca organizujemo protest ispred američke ambasade, da javno pitamo ko to od njih podržava šizofrenog Vučića i njegov kartel. Pridužiće nam se petoro poslanika, a pozvaćemo i naše čitaoce da stanu uz nas.

Sledeće što možemo očekivati je da nas Vučićeva kamarila pobije, kao kuniće. Našu smrt bi prećutali i NUNS i UNS i jebena srpska opozicija. Ali, vredelo se boriti sve ove godine. Do sada smo imali 113 organizovanih napada na redakciju. Hiljade građana se javlja da stane u borbene redove sa nama. Više je nemoguće živeti u zemlji u kojoj svinja Sem Fabrici, izaslanik Evropske unije, svakog dana podržava zločinački režim i u Srbiji ostavlja svoje govno, kako ga po ramenu tapšu i ljube se sa njim Johanes Han, Federika Mogerini...

Sve je vidljivije i golim okom da se srpski tiranin teško kreće, da teško diše, da se znoji, prenemaže, da mu se gubi misao. Teško se oslanja na levu nogu. Šepa, vide se grčevi, zbog bolova na njegovom licu.

Ovako, smrtno bolesnog čoveka, bez imalo stida i srama, primaju u Briselu evropski komesari, sa njim ugovaraju poslove, od njega nešto očekuju.

Skoro sve organizacije i službe koje istražuju međunarodni kriminal znaju da su braća Vučić najbogatiji ljudi u Evropi.

Mihail Sakašvili je ojadio Gruziju. Za četiri milijarde evra. Posle izgubljenog mandata pobegao je iz Gruzije, a za njim je raspisana poternica. Nemačka kancelarka Angela Merkel mu je pružila utočište, pomogla mu da se skrasi u Ukrajini, odakle je proteran. U Gruziji su ga osudili na zatvorsku kaznu, ali nije deportovan. On je američki državljanin, ali nije mogao u SAD. Napunio je džepove gospođi Merkel i kupio slobodu. A reč je o čoveku koji je pobio mnogo svojih sunarodnika i opustošio zemlju.

Da li će Vučić zadnje dane provesti u Urugvaju? Ili u zatvoru?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane