Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

GOTOV JE!!!

Branko Dragaš

Napisao sam novi ekonomski tekst. Ali, odustajem od njegovog objavljivanja.Zbog nasilnog upada u redakciju TABLOID.Ekonomske teme danas treba da sačekaju.Ponavljam, imamo ekonomski tim iz zemlje i rasejanja koji može da preporodi Srbiju. O ekonomskom programu sam mnogo pisao na ovim stranicama.Tu je, manje više, sve jasno.

Ekonomijom možemo brzo da preporodimo Srbiju.Glavni problem danas je sve veće nasilje uzdrmanog veleizdajničkog i kriminalnog režima prema neistomišljenicima i prema neposlušnim građanima koji ne podržavaju veleizdaju Vučića i njegovog kriminalnog kartela.Upad u redakciju ovih novina je divljački čin Vučićeve poslednje borbe da se nekako održi na vlasti. Ali, to više nije moguće.Vučić je politička prošlost.

Njegovo istorijsko vreme je isteklo. Zaslepljen vlašću, on to ne shvata. Srlja u svoju potpunu propast. Političku i ličnu.Ogromna većina građana, koji jedva preživljavaju od svog rada i koji ne mogu više da trpe iživljavanje perverznog veleizdajničkog režima, dobro znaju da je došao kraj vladavine odmetnutog Uzurpatora.Iz mojih poslovnih susreta po svetu sa ljudima iz biznisa i iz svetske politike, mogu da napišem da Zapad smatra Vučića patološkim lažovom i prevarantom, kome se ne može da veruje, dok ga na Istoku smatraju dvorskom ludom, pajacom i klovnom, koji je potpuno poludeo i koji Srbiju vodi u propast.

Pre nekoliko godina sam napisao i javno rekao da se političari iz sveta sprdaju sa poniznim licemerom i lakejom Vučićem, koji je pred njima servilan i snishodljiv do neprijatnosti. Nesrećnik se hvalio kako je u briselskim kancelarijama spavao na podu, sve sa odelom i mašnom, ne shvatajući da je tako ponizio sve nas, građane Srbije, da je ispao budala, primitivac i prostak, koji ne zna da drži do dostojanstva države i nacije koju predstavlja.Bruka nas na svakom koraku. Ne zna da se ljudski ponaša. Nije obučen da bude diplomata. Potpuni luzer i zgubidan.Nezgrapan, smotan, trapav,neugledan,ukočen u hodu,komičan u čitavoj svojoj pojavi, Dalmatinci takve nazivaju - slamota, Zemunci - diabola, večito crven u licu,nadut, uplašen,podbuo,zgrčen, prestravljen,lažno se, na silu cerekajući, pokušava da bude šarmantan, duhovit i opušten, dok poslušno šeni kao kuče pred svetskim liderima.

To pseće, ponizno mahanje repom pred svojim gospodarima najbolje se videlo kada ga je ona belosvetska budala i propalica Bil Klinton, kome se čitav svet smejao i sprdao se sa njegovim seksualnim avanturama po ovalnim i obalnim kabinetima, na tribini tapšao po ramenu, zbog onih dva milona evra koje je uplatio, iz bankrotiranog budžeta Srbije, za podršku predsedničkoj kampanji veštice Hilari Klinton, gde se znalo da je ona siguran gubitnik tih izbora, ali se Dramoser hvalio da je on vizionar i da je pametan, da zna šta radi i da vuče strateški važne diplomatske poteze za državu; to idiotsko, tupavo i ponižavajuće tapšanje po ramenu, kao da je preslikano iz Nušićevih komada, to javno ponižavanje i ismejavanje Srba i Srbije, dok žalosni naš predsednik, uzbuđen do suza, stiska otrembeljene, osušene gubice,oduševljen što je, eto, baš njemu pripala ta važna istorijska uloga da bude ulizica, poltron, veleizdajnik i bednik, koji ne vidi kako mu se tupavi blento Klinton otvoreno i podrugljivo cereka u izbezumljenu facu.

Srpski Kralj Ibi pokušava da bude sa svim svetskim političarima prisan, neposredan i drugarski srdačan.Njegova infantilnost, palanačka zatucanost i malograđanerska budalost ogleda se baš u tome što iskreno veruje da su mu svetski lideri zaista lični prijatelji, da sve rade zbog njega, da ga poštuju, da su oduševljeni njegovom pojavom i da visoko cene njegove političke vizije. Ne shvata, narcisoidni blejač, da u svetskoj politici nema osećanja i da na njega gledaju svetski lešinari i hijene kao na trulu političku lešinu.

Njegove šale su glupe,dosadne, neprilične,prostačke i on nema trunke talenta za duhovitost i vrcavost. Potpuni je antitalenat za opuštenu komunikaciju. Predlažem mladim ljudima, koji tek stupaju u život i počinju da uče kako se nastupa u javnosti, da pogledaju kako je Vučić nastupao u muzičkom rijalitiju „ Plesom do snova", kako je nastupao po svaku cenu, da ga javnost vidi i da bude bude prisutan u medijima, jer tu mogu da se uvere da dečko nema ni mrve talenta za muziku, pokret, za ritam i stil, da je promašen slučaj, nepopravljiv, nemoguće ga je doraditi i popraviti, ali da nema nikakvog blama, da nema stida, da je na sve spreman, da može da gazi preko mrtvih samo da bi se iskazao,dokazao i pokazao, da bude na televiziji prisutan, pred upaljenim kamerama, kako bi se dodvorio moćnima i ostvario svoje političke snove.

Možemo da vidimo da ga je Veliki Brat uveliko počeo da priprema za novu ulogu, koju mu je namenio,da je obrađen, jer je stručni tim stranih sluđžbi pravilno procenio da radikalni lajavi ratni huškač, bogati ratni profiter,ekstremista koji je kao poslanik pozivao da se za jednog ubijenog Srbina ubije 100 muslimana, proračunati šovinista i ministar cenzor, Veliki Inkvizitor za medije, može da bude, kao konvertit, EUropejac i autošovinista, idealan kolonijalni upravnik i veleizdajnik.

Način kako je hodao pokraj Putina i neuspeli pokušaji da ruskog cara nekako zabavi i nasmeje, bilo je toliko tragikomično da se nije moglo da gleda.Vrhunac propasti srpske politike u poslednjih sto godina, propadanje Srba od masona prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića do autošoviniste i veleizdajnika Aleksandra Vučića, samo je dokaz da smo sami krivi za sve naše promašaje, poraze i tragedije.

Ne smemo nikoga drugoga da krivimo što smo krenuli pogrešnim putem i što danas, u potpunom gubitku demokratskog i slobodarskog potencijala drevne ratničke nacije, nemamo snage da se odupremo tiraniji jednog političkog psihopate i pohlepnog kriminalnog tipa.Ni Zapad ni Istok nam ne mogu da pomognu, ako mi sami sebi danas ne pomognemo.

Istina je da ogromna većina naroda više ne želi da gleda televizijska Vučićeva kreveljenja i prenemaganja, ne želi da sluša njegove neprestalne laži i obećanja,gebelsovsko ponavljanje gomile gluposti koje vređaju zdravu, narodnu pamet, da je svima dosadio,da im je odvratan i nesnosan, da svi znaju da je patološki lažov i prevarant i da on vlada samo ucenama, pretnjama, nasiljem, korupcijom i permanentnim fabrikovanjem medijskih laži.

Naš problem je što smo dozvolili da Srbija bude okupirana od političkog ološa.Srbija nestaje.Razočarani građani Srbije masovno beže iz siromaštva, ludila i organizovanog kriminala.Bežanjem,braćo i sestre, gospodo drugovi, ne možemo da rešimo naš veliki, narasli nacionalni problem.To i sami dobro znate.

Samo borbom sa silama Zla možemo da spasimo Srbiju sigurne propasti, koju su nam režirali naši vekovni neprijatelji.Nemamo prava da bežimo.Moramo da se ugledamo na naše pretke i da borbom sačuvamo narod od biološkog nestanka i da sačuvamo nezavisnost države, koju su naši preci u stradanju i krvi stvorili.Zato je potrebno da svako od vas, koji čitate ove redove, bez obzira da li živeli u Srbiji ili rasejanju, svi mi u elektronskom dobu živimo u globalnom selu,počnete da se borite da spasimo našu otadžbinu od okupacije.

To nam je najvažniji istorijski zadatak. Nema važnijeg posla danas u Srbiji od te borbe koja nas čeka. Nemojte da se sakrivate iza banalnosti i gluposti komercijalne civilizacije u raspadu. Nemojte da se zamajavate nebitnim stvarima, koji vam odnose dragoceno vreme i koji vam skreće pažnju na banalne stvari.Usredsredite se na borbu za oslobođenje od okupacije.

Nema nam spasa bez rušenja okupatorskog režima.Živimo u unutrašnjoj okupaciji, koja je gora od strane okupacije.Gora je jer su nas okupirali domaći izdajnici, prema planu bolesnih upravljača sveta. Njihova namera je da unište Srbe kao remetilački faktor na Balkanu i kao svedoke postojanja drevne civilizacije.

Mrze nas je znaju da ne zaboravljamo i da pamtimo. Istrebljuju nas da bi sakrili pravu istinu o nastanku civilizacije u Evropi i da bi pokoreni narodi, ispranog mozga i promenjene svesti, učili falsifikovanu istoriju surovih kolonizatora i krvavih osvajača ubica i pljačkaša.

Moramo sami da se oslobodimo unutrašnje okupacije. Niko ne treba da nam pomogne. Svako ko nam bude nudio pomoć, tražiće da je dobro i naplati. To je sasvim sigurno. Tako svet funkcioniše od nastanka.Sami moramo da se izborimo za svoju slobodu. Imamo znanje, iskustvo i ljude. Moramo sami da se oslobodimo unutrašnje okupacije.Sve maske su danas pale.

Posle sedam godine vladavine Uzurpatora, sve izbore je dobio falsifikovanjem biračkih spiskova i nasiljem nad biračima, vreme je da se uspravimo. Branimo našu kuću. Mi nemao druge, rezervne kuće. Srbija je naše utočište.Najavio sam prošle godine da ove godine počinje rasplet.Danas sam u to sasvim ubeđen. Hoću sve vas koji se još uvek plašite i koji ste ucenjeni, da oslobodim od straha i pozovem da se pridružite pobunjenom narodu.

Nije više uopšte pitanje da li će ili neće Dramoserov kriminalni režim da se sruši, nego je glavno pitanje kako će se to dogoditi i ko će doći posle njih.To muči sve dobronamerne ljude. Svi su zabrinuti.Razgovarajući svakoga dana sa ljudima koje srećem, koji mi pišu, koji mi prilaze na svim javnim mestima i koji mi daju podršku, svi oni postavljaju jedno te isto, zabrinuto pitanje - ko će doći posle Vučića?Svi se plašimo nove prevare.

Prevareni smo Petog oktobra. Više nećemo da nasedamo na lažna obećana.Zato opozicija nema uporište u narodu. Jednom su nas već prevarili. Bili su na vlasti i oni su doveli Vučića.Vratili nas ponovo u devedesete godine.Sve ovo što danas radi režimska opozicija je samo zbog njihovih uskih ličnih i partijskih interesa.

Opozicioni lideri žele samo vlast za sebe. Vlast koja bi i dalje bila totalitarna.To Srbiji ne treba. Srbija danas traži novi politički sistem. Srbija danas traži rušenje totalitarnog političkog sistema iz temelja.

U skladu sa novim elektronskim dobom i duhom nove generacije, Srbija danas mora da uvede politički sistem direktne ili neposredne demokratije.Srbiji ne treba NI KURTA NI MURTA.

Srbiji trebaju potpuno novi ljudi, koji nisu ucenjeni, kupljeni i koji nemaju mrlje u svojim stručnim i radnim biografijama. POKERTI SVETLO su ponudili novu političku platformu.Koju niko na političkoj sceni nema.Novi politički i ekonomski program za spas Srbije. Novi Etički kodeks za sve javne ličnosti.I novu viziju Srbije do kraja XXI veka.Novu strategiju privrednog razvoja zasnovanu na domaćoj pameti i domaćim resursima.

Dvocifrene stope privrednog rasta za brzo bekstvo iz siromaštva i bede.Nudimo i nove ljude koji nikada nisu bili u politici. Ljude koji su radni, pošteni i stručni rodoljubi. Ljude koji znaju, jer samo znanjem možemo da se spasimo od sigurne propasti.Srbiju možemo da spasimo samo ako je budemo voleli kao sopstvenu porodicu. Kada je budemo branili kao sopstvenu decu.Tada više nasilnici neće upadati u redakciju jedinih slobodnih novina i neće pleniti sredstva za rad novinara.

Pristao sam od prvoga dana da pišem za TABLOID, bez ikakvog interesa, jer sam hteo da podržim Milovana Brkića. Poštujem njegovu hrabrost i odvažnost da prvi progovori o stvarima o kojima niko ne sme da pomisli.Poznajem ga skoro četri decenije.Nema novinara u svetu koji je prošao takav teror od političkih satrapa, njihovih tajkuna i kriminalaca.Na isti način su ga hapsili, optuživali,napadali, osuđivali, kažnjavali i upadali u redakciju i komunistički, nacionalsocijalistički, neoliberalni i sada veleizdajnički politički ološ.Milovan Brkić je sve to izdržao.Opstao je, uprkos svemu. I traje. Svi uzurpatori su propali. Bačeni su na smetište istorije.Otišli su u zaborav.

Veleizdajnički režim odlazi. Vučić je uznemiren. I šalje svoje kerbere na jedine slobodne novine u Srbiji. Ne može da podnese surovu istinu o njegovoj uzurpatorskoj vladavini.To je znak njegove slabosti. Njegovog političkog kraja.Milovan Brkić je svojim pisanjem minirao i uništio sve uzurpatore totalitarnog sistema. Milovan Brkič je postao novinarska legenda. Brate Milovane, želim ti dobro zdravlje.Uradio si sve što si mogao.Nemoj da se nerviraš.Srbija ti je zahvalna.Za sve nevolje kroz koje si prošao. Ti si ispunio svoje profesionalne obaveze i svoju rodoljubivu misiju.Sada na političku scenu stupaju pubunjeni građani Srbije.Koji moraju da sruše okupaciju.Moraju veleizdajnike da privedu zakonu. U ovoj godini.

Svi koji su služili Uzurpatora će odgovarati. Nikome neće biti oprošteno.Mora jednom da se podvuče crta u zaštiti nacionalnih interesa. Moraju da se izvedu na narodni sud pravde svi oni koji su krali, pljačkali i izdavali Srbiju.

Nema oprosta za te bandite.Moraju da plate visoku cenu svoje izdaje.Primer da budu svima koji se budu usudili da kradu i izdaju državu. Surovo moraju da budu kažnjeni.Svi.Rasplet je počeo. Srbija se umiriti ne može. GOTOV JE!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane