Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Srbijom nekažnjeno vlada Vučićev kartel, koji pljačka, ubija, prebija, zastrašuje

U očekivanju da nas pobiju

Na Đurđevdan, 6. maja, jake policijske snage upale su u prostorije redakcije Magazina Tabloid, čiji izdavač je privredno društvo ''Slobodna štampa'' d.o.o. iz Beograda, u ulici Savski trg broj 9, sa više nepoznatih lica, koja se nisu predstavili.Odneli su nam personalne računare, lične stvari, stolove, stolice, stavili u policijski kombi i odvezli na prelistavanje naših prepiski i tekstova. Direktor BIA poručuje da nam neće lomiti kičmu, ali oće vrat, ako nas uhvati u kriminalu. U očekivanju da nas pobiju, pravimo novine na tri poklonjena kompjutera

Milica Grabež

Predhodno su ta ista lica i policijski službenici, kada smo im predočili dokaze da ulaze u prostorije drugog pravnog lica, napustili našu redakciju, u koju su se vratili namazani ratničkim bojama nakon sat vremena, koje su proveli ispred zgrade u kojoj se nalazi redakcija.

Bez najave su nam odneli personalne računare, sa svim ličnim podacima i tekstovima koji su se u njima nalazili, koji su sa ostalim pokretnim stvarima, natrpali u policijski kombi i odvezli u policiju, jer im je Nikola Petrović, koji je tražio prinudnu plenidbu imovine drugog pravnog lica, iste poklonio.

Direktor BIA Bratislav Gašić poručio nam je da njegova firma nije učestvovala u toj razbojničkoj akciji, da on neće da nam lomi kičmu, ali će nam slomniti vrat, ako nas uhvati da kršimo zakon!

Bratislav Gašić je nerazdvojni prijatelj Nikole Petrovića, bivšeg Vučićevog kuma, sa kojim ga vežu zajednički poslovi, kao i obećanje koje je Nikoli dao da će angažovati 20 službenika Agencije da utvrde ko nam je o njegovom prijatelju dostavljao podatke.

Akciju upada u redakciju Magazina Tabloid naredila je državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović, koja je vođa policijske mafije, koja i mimo Vučićevog naređenja, teroriše građane, medije, institucije.

Redakcija se obratila i načelniku Policijske stanice Savski Venac Radovanu Gatariću, čija policija je upala, bez naloga, u prostorije lista, da nas, shodno odredbama Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja, obavesti koja lica su ušla u prostorije redakcije Magazina Tabloid, kao i da nam dostavi imena policijskih službenika koji su nas vređali i pretili nam ubistvom, kao i po čijem su nalogu to činila, radi pokretanja sudskog postupka.

Rok za dobijanje takvog obaveštenja je 15 dana, ali nam načelnik Gatarić nije odgovorio. Obratili smo se Povereniku za informacije od javnog značaja Rodoljubu Šabiću, verujemo da će on doneti rešenje kojim će naložiti policiji da nam dostavi te informacije. A možda i neće. Srbija je ovo.

Srećom, više poslanika Narodne skupštine nas je podržalo. Osim poslanika Socijalističke partije, javljali su se i radikali, a samostalni poslanik Srđan Nogo uptio je, preko Narodne skupštine Sbije, poslaničko pitanje ministru unutrašnjih poslova i ministarki prave, zahtevajući da mu se odgovori po čijem nalogu je policija 6. maja pružila nepoznatim ljudima asistenciju radi otimanja imovine redakcije.

Ni poslanik Srđan Nogo nije dobio odgovor na poslaničko pitanje, mada je istekao rok za dostavljanje odgovora.

Bivši kum Aleksandra Vučića, Nikola Petrović, koga mediji optužuju da je nakon što je četiri godine bio vršilac dužnosti direktora Elektromreže Srbije, nastavio posao sa mini hidroelektranama, a novinarka Dina Đorđević je 7. maja primila nagradu, koju joj je uručio američki ambasador Kajl Skot, za istraživačke tekstove o poslovanju Vučićevog kuma, gradnji njegove kuće od 1.880 kvadratnih metara na Dedinju.

Pored izvršitelja, koje Vučićev kartel koristi za potpuno nasilje nad građanima, u zločinačko udruženje se uključilo i pravosuđe.

Visoki savet sudstva, koji je centar koji rukovodi sudstvom, dugoročno je, izborom sudija po nalozima koji su mu dostavljani, ostavio Srbiju bez perspektive da sudije počlnu da primenjuju zakon, a ne da ga tumače.

Cenatr u kojem se određuje sudbina građana je kabinet predsednika Višeg suda u Beogradu Aleksandra Stepanovića, sudije koji nije doneo nijednu presudu u Višem sudu u Beogradu, a bio je sudija Apelacionog suda u Beogradu, u koji nikada nije ušao, s sada je sudija Vrhovnog kasacionog suda.

U kabinetu pomenutog Stepanovića svakodnevno sede advokati iz kancelarije Nemanje Vasiljevića, koji zastupa Nikolu Petrovića. Tu se ugovaraju poslovi, naručuju hapšenja, istrage, presude... U potpunoj pokornosti pomenutog Stepanovića je i prvi tužilac Višeg javnog tužilaštva Nataša Krivokapić, koju Nikola Petrović posebno servisira.

Stepanović, kao predsednik nadređenog suda, kontroliše rad osnovnih sudova u Beogradu, Obrenovcu, Mladenovcu i Lazarevcu. Osim predsednika Trećeg osnovnog suda, svi ostali predsednici sudova bespogorvorno izvršavaju njegove naloge. Tu je i tužiteljka Krivokapić koja podiže optužnice, stavlja zahteve za istragu, predlaže prisluškivanje građana, montira prosece.

Krajem novembra prošle godine Petrović je odlučio da upregne Krivokapićku i uhapsi glavnog urednika Magazina Tabloid, koji je blagovremeno bio obavešten o toj njenoj nameri. Naime, Petrović je lažno prijavio Brkića da mu je ugrozio sigurnost, ali je stigla intervencija sa najvišeg mesta da takvi ''podvizi'' tužiteljke mogu štetiti i državi. U tom postupku saslušan je i Petrović 31. januara, kao ''oštećeni'', ali zamenik tužioca Aleksandar Momčilović od tada nema vemena da odbaci prijavu, ili podigne optužni predlog i pokaže strašno lice srpskog tužilaštva.

Tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva je Ljubivoje Đorđević. On je kum Neše Rominga, odnosno Nenada Kovača, kod kojeg Nikola Petrović prima mesečno pet hiljada evra za savetničke usluge. Ovo tužilaštvo je odmah reagovalo na krivičnu prijavu koju je Petrović podneo protiv glavnog urednika Magazina Tabloid, zbog navodnog neizvršavanja sudske presude. Nakon uvida u spise predmeta zamenica tužioca Marija Dimitrijević nije odbacila prijavu, jer presuda nije pravnosnažna, a ovih dana je Apelacioni sud u Beogradu ukinuo rešenje Višeg suda u Beogradu u predmetu u kojem je Nikola Petrović već plenio personalne računare novinara našeg magazina. Ona, ustvari, nije ni nadležna, jer se presuda izvršava prinudnim puten, od strane suda.

Prvi osnovni sud u Beogradu doneo je rešenje, koje još nije pravnosnažno, kojim se Privrednom društvu Slobodna štampa zabranjuje da koristi i ime i izdaje Magazin Tabloid: Istine i zablude, zbog navodnog duga Nikoli Petroviću. Predsednica ovog suda Snežana Stevović na kolenima dočekuje Nikolu Petrovića i njegovih 9 advokata, koliko ih je angažovano do sada u napadu na našu redakciju i glavnog urednika.

Uvidevši da Apelacioni sud u Beogradu ukida presude Višeg suda u Beogradu, Petrović je upregao sudije Prvog osnovnog suda u Beogradu, da osude Milovana Brkića po njegovim privatnim krivičnim tužbama. Po revnosti se ističu sudije Branko Stanković i Tanja Koljenišić.

Teško je živeti pod prismotrom. Službenici BIA nam se izvinjavaju što moraju da nas prate, uhode, da prikupljaju o nama korisne informacije za Gašića i Nikolu Petrovića.

Opravdano očekujemo da će pokušati i da nas ubiju. Može im se. Nijedan građanin u Srbiji, ako nije članVučićevog kartela, ne uživa zaštitu.

Očekujući da po naše glave dođu, pravimo novine na tri kompjutera, koji su nam poklonili čitaoci.

Nekoliko diplomata iz evropskih zemalja saopštilo nam je da su šokirani odnosom Vučićeve vlasti, da su ambasadori to i preneli Vučiću, koji se u svom ludilu bavi samo sobom. Hvala im.

Uniformisani novinari

Zamolili smo za pomoć predsednika NUNS-a Željka Bodrožića i predsednika UNS-a Vladimira Radomirovića, da se oglase ovim povodom. Pisali smo predstavnicima diplomatskog kora.

Ni predsednik NUNS-a ni UNS-a nisu nas udostojili odgovora. Oba udruženja su leglo doušnika tajne službe, beznačajni novinari koji sebe smatraju društveno-političkim radnicima, a ne zaštitnicima socijalnih i profesionalnih interesa članova ovih udruženja.

Da podsetimo da je glavni urednik Magazina Tabloid Milovan Brkićbio osnivač NUNS-a, da ga je za vreme Miloševićevog režima održao u životu.

Član nadzornog odbora NUNS-a Stefan Cvetković se javio redakciji, zaprepašćen ćutanjem tog anonimnog novinara iz Kikinde Željka Bodrožića. Obećao je da će se i javno oglasiti, ali nije.

Doživotni generalni sekretar NUNS-a Svetozar Raković više puta je u ime NUNS-a oštro kritikovao pisanje Magazina Tabloid o predsedniku Vučiću, izmišlajući navode, koje smo, navodno, citirali u tekstu, zbog čega smo NUNS morali da tužimo sudu. Napominjemo da Više javno tužilaštvo u Beogradu nije utvrdilo da smo iznosili navode o Vučiću, za koje nas je, osim njega, optuživao NUNS u svom saopštenju. O Rakovićevom ''novinarstvu'' možete pročitati više na stranicama Magazina Tabloid. UNS nas, makar, nije napadao kao NUNS, za ono što nismo rekli. Nije ni čudo što su ovoj policijskoj kliki strani donatori uskartili sredstva, koja su predhodno stizala u izobilju

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane