Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Iz Vašingtona su poslali naloge za hapšenjem srpskih mafijaša

Diktator se pravi lud

Srpski predsednik je prošle nedelje najavio da će vlast krenuti ''u žestok obračun sa dilerima, sa korupcijom i organizovanim kriminalom''. Pohapsiće nekoliko stotina građana, da pokaže Vašingtonu da je ozbiljan i da sluša nihova uputstva. Na taj način će još više uterivati strah kod već uplašenih građana, koji će se ujutru pozdravljati sa - zdravo poranili, koliko vas je osvanulo. Ali, sve ukazuje da se iz Vašingtona nisu šalili, pa bi diktator mogao da se seti i aforizma - šala, šala, pa vešala

Milovan Brkić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nedavno da je iznenađen saopštenjem zemalja Kvinte u kom su naveli da su izbori na severu Kosova protekli mirno, ali da nedostaci u izbornom procesu koji se odnose na pritiske na glasače, neažurirane biračke spiskove i ograničenu političku participaciju pokreću pitanja o ukupnom demokratskom procesu.

"Želim da im čestitam na njihovoj inventivnosti. Ja ništa gluplje u svom životu nisam pročitao", rekao je Vučić.

On je negodovao zbog dela zajedničkog saopštenja ambasada zemalja Kvinte (Francuske, Nemačke, Italije, Velike Britanije i SAD) u kom podsećaju na preporuke posmatračke misije EU iz 2017. i pozivaju na hitnu primenu tih preporuka.

Srpski predsednik je sve nervozniji. Ulazi u sukobe sa opozicijom, crkvom, građanima, saveznicima, bivšim prijateljima iz Brisela, Berlina, Pariza...

Odlazak potpredsednika Vlade Srbije i ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića u Sjedinjene Države i nakon što mu je saopštio poruke sa sastanaka koje je imao, uplašile su srpskog diktatora.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je 15. maja u Vašingtonu, u okviru posete Sjedinjenim Američkim Državama, sa državnim sekretarom za unutrašnje poslove SAD Kevinom Mekalinenom o unapređenju policijske saradnje dveju zemalja. Reč je o prvom sastanku jednog srpskog ministra policije sa američkim državnim sekretarom zaduženim za unutrašnje poslove.

Nakon sastanka, Stefanović i Mekalinen potpisali su Memorandum o razumevanju između Vlade Sjedinjenih Američkih Država i Vlade Republike Srbije o unapređenju saradnje u cilju sprečavanja putovanja terorista i borbe protiv nezakonitih migracija. Ovaj Memorandum omogućiće bržu razmenu informacija o migrantima, ali i onima koji su povezani sa potencijalnim terorizmom ili kriminalnim aktivnostima, što će doprineti većoj bezbednosti dve države, saopštio je kabinet ministra Stefanovića.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sastao se u Vašingtonu i sa predstavnicima Uprave za borbu protiv droga (DEA). Stefanović se sastao i sa direktorom Federalnog istražnog biroa (FBI) Kristoferom Vrejom.

Stefanović i Vrej su se saglasili da je podizanje kapaciteta obe institucije od velikog značaja, a teme sastanka bile su i zajedničke obuke, kao i mogućnosti buduće saradnje Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Srbije i Tima za spasavanje FBI, navodi se u saopštenju MUP.Stefanović je ocenio da je saradnja MUP i FBI dobra i intenzivna, ali da postoji i volja i namera da se ona unapredi, posebno u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala, terorizma i visokotehnološkog kriminala.

On je razgovarao sa direktorom DEA Utamom Dilonom i njegovim saradnicima o unapređenju borbe protiv trgovine narkoticima, kao i saradnji srpske policije sa pripadnicima DEA.

Stefanović je naveo da su pripadnici MUP Srbije tokom 2018. godine zaplenili više od četiri tone droge, dok su u prva četiri meseca ove godine oduzeli više od dve tone droge.

Sagovornici su se saglasili da borba protiv narkotrafikinga predstavlja veliki izazov, ne samo za Srbiju i SAD, već i mnoge druge države. Zbog toga je, kako su istakli, važno utvrditi konkretne korake buduće saradnje obe službe, kako bi bili još efikasniji u hapšenju kriminalaca i zapleni narkotika, saopštila je informativna služba MUP-a Srbije.

Stefanović je pozvao Dilona i njegove saradnike da razmotre mogućnost unapređenja saradnje u oblasti edukacije i obuka..

Ministar Stefanović je 17. maja u Vašingtonu razgovarao i sa zvaničnicima o borbi protiv pranja novca i korupcije.On se sastao u Vašingtonu sa podsekretarkom za terorizam i finansijsko-obaveštajnu delatnost Ministarstva finansija SAD i sa zamenikom pomoćnika sekretara Međunarodnog biroa za narkotike i sprovođenje zakona, Sigal Mandelkerovom i Jorganom Endrjusom.

Stefanović je američkoj potsekretarki rekao da je Srbija usvojila više zakonskih i podzakonskih akata u oblasti u borbi protiv pranja novca i finansiranja terorizma, istakavši da su u potpunosti implementirane preporuke Međuvladine organizacije za borbu protiv pranja novca (FATF) kako bi naša država bila skinuta sa "sive liste" te organizacije, saopštio je MUP.

Pod naslovom ''Trampov čovek se sastao sa Stefanovićem'' opisan je susret ministra Stefanovića sa savetnikom za Nacionalnu bezbednost SAD!

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je u Vašingtonu, na odvojenim sastancima, sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja u Stejt departmentu Metjuom Palmerom i zamenikom glavnog direktora za evropske poslove u Nacionalnom savetu za bezbednost SAD Džonom Eratom.

Na sastancima je bilo reči i o saradnji Ministarstva unutrašnjih poslova sa agencijama za sprovođenje zakona SAD, kao i konkretnim rezultatima i prednostima te saradnje za obe zemlje.

Potpredsednik Vlade Srbije sastao se u Stejt departmentu u Vašingtonu s koordinatorom za antiterorizam u Birou protiv terorizma i nasilnog ekstremizma Nejtanom Sejlsom.

Kako je saopšteno iz MUP-a Srbije, Stefanović je u razgovoru sa Sejlsom istakao da je terorizam globalni problem s kojim se može izboriti jedino zajedničkom saradnjom.

U saopštenju se dodaje da je srpski ministar policije na sastanku sa ambasadorom Sejlsom rekao i da je Srbija posvećena borbi protiv pranja novca i finansiranja terorizma. Takođe, on je naglasio da je veoma važna razmena informacija u ovoj oblasti, kao i obuka u cilju podizanja kapaciteta srpske policije u borbi protiv potencijalnog terorizma i organizovanog kriminala.

Stefanović je u Njujorku razgovarao i sa šefom obaveštajnog biroa policije grada Tomasom Galatijem.

Stefanović i Galati razgovarali su o unapređenju saradnje njujorške policije i MUP-a Srbije, sa posebnim osvrtom na modele moguće saradnje u oblasti rada policije u zajednici i borbe protiv terorizma, saopštio je MUP.

Američki mediji nisu zabeležili posetu srpskog ministra sa čelnim ljudima obaveštajno-bezbedonosne zajednice Sjedinjenih Država!

Zaista je neobično što se ministar jedne balkanske države sreo sa direktorima DEA, FBI-a i Uprave za sprečavanje pranja novca, savetnicima za nacionalnu bezbednost...

U delegaciji uz ministra Stefanovića bio je i komadant Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ), koja bi trebalo da optužene privodi sudiji.

U izveštaju o ovoj poseti stidljivo je ministar izjavio da se razgovaralo i o implemetaciji zakonom potvrđenog Ugovora o izručenju optuženih između dve zemlje.

Skupština Srbije je, da posetimo, usvojila 14. februara ove godine i Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora o izručenju optuženih između Srbije i SAD, koji će imati retroaktivno dejstvo.

Ovaj ugovor, kojim se predviđa izručenje državljana bez obzira na nacionalnost, važiće retroaktivno u odnosu na sva krivična dela koja su u njemu pobrojana, osim sa jednim izuzetkom.

Naime, član 21 precizira da će izvršni organ zamoljene države imati diskreciono pravo da odbije izručenje za krivično delo izvršeno pre 1. januara 2005. godine, što znači da SAD ili Srbija, po sopstvenoj proceni, mogu da odluče da li će traženu osobu izručiti ili neće, čak i ako su ispunjeni svi zakonski uslovi za izručenje, koje utvrđuje sud.

Američke istražne službe prate rad srpske političke elite, trgovinu narkoticima, izvoz oružja, pranje novca ... Imaju zadokumentovane sve te aktivnosti, kao i svedoke saradnike.

Sasvim je sigurno da ministra Stefanovića nisu pozvali u Sjedinjene Države da bi se divili aktivnostima srpske policije, koja je samo servis za zaštitu političke mafije.

Aleksandar Vučić je, nakon što mu je ministar Stefanović opisao rezultate posete, najavio da će sledećih dana srpska policija krenuti u žestok obračun sa narko dilerima i u borbu protiv korupcije!

Američke bezbedonosne službe znaju kako se provela nemačka policija, verujući srpskoj.

Državni sekretar za Evropu u Ministarstvu spoljnih poslova Nemačke Mihael Rot došao je u Beograd 15. septembra 2016. godine.Rot je došao u Beograd da srpska policija sprovede hapšenje narkodilera pod kontrolom vlasti, koje je odugovlačila mesecima. Sa sobom je doneo i spisak nemačke kriminalističke policije lica za koje njegova zemlja ima dokaze da se bave teškim kriminalom - trgovinom narkoticima, oružjem, pranjem novca..

Gospodin Rot je bio šokiran, kada su te večeri srpske policijske snage uhapsile oko 120 ''narkodilera''. Svi sa spiska gospodina Rota ''nisu nađeni na adresi'', a u stanovima nije bilo ničeg sumnjivog, jer ih je policija obavestila o raciji! Samo troje privedenih zadržano je u sudskom pritvoru, ostali su nakon 48 sati zadržavanja pušteni na slobodu.

Izvori Magazina Tabloid tvrde da je iz Vašingtona Ministarstvu pravde Srbije stigao spisak lica čije se izručenje od Srbije traži, ali da se ministarka pravi luda. Zato je u Vašington pozvan ministar policije i komadant SAJ-a.

Na tom spisku je i Andrej Vučić, brat srpskog diktatora, sa njegovim saradnicima, koji se traže zbog terorizma, pranja novca, trgovinom narkoticima...

Sa Sjedinjenim Državama i njenim državnim službama nema šale.

Vučić se vara ako misli da će masovnim hapšenjima srpskih građana umilostiviti američke istražitelje. Oni traže, poimenično, one koji su opasni po bezbednost Sjedinjenih Država.

Ministar Stefanović je poučen od Vučića da sagovornicima u Vašingtonu ponudi sav novac u inostranstvu, koji je blokiran rešenjem federalnog sudije iz Filadelfije, samo da se ''ne talasa'', ali su SAD-e pravna država. Ne funkcionišu na način kako to srpski diktator zamišlja.

Da bi Vašingtonu poslao odgovor, na njihov predlog da Srbija krene u akciju obračuna sa mafijom, koja predstavlja opasnost za Evropu i SAD-e, Vučić je posalo poruku preko Narodne skupštine Srbije, koja je 21. maja potvrdila ponovno postavljanje za predsednika Višeg suda u Beogradu Aleksandra Stepanovića, sudije Vrhovnog kasacionog suda.

Aleksandar Stepanović i tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nataša Krivokapić imaju svu sudsku i javnotužilačku vlast u svojim rukama! Oni direktno postupaju po nalozima Aleksandra i Andreja Vučića, Nikole Petrovića i Bratislava Gašića.

Sa pomenutim licima koja rukovode srpskim pravosuđem, braća Vučić i njihov kartel mogu da budu spokojni. Osim ako Sjedinjene Države, uz prećutnu saglasnost Berlina i Brisela, ne primene sredstva prinude i ne pohapse ove balkanske zločince.

Prema izvorima Magazina Tabloid, srpskom ministarstvu pravde biće dostavljeni dokazi za podizanje nekoliko stotina optužnica protiv srpskih građana, zbog teških dela - pranja novca, korupcije, trgovine akciznim markicama, oružjem, belim robljem, terorizmom.

Srpska ministarka će se praviti luda. ""majke mi, ništa nismo dobili iz Vašingtona. Možda je čistačica taj paket bacila u kantu. Oštro ću je kazniti''

Aleksandar Vučić je naučio da nekažnjeno prlja ljude, sagovornike, građane.

On će američke zahteve za kažnjavanjem mafije iskoristiti za napad na građane Srbije, da uvede vanredno stanje...

Nebojša Stefanović će otići kad i ja!

Nebojša Stefanović će otići kad i ja, rekao je 16. decembra 2018. godine predsednik SNS Aleksandar Vučić, povodom saznanja da je ministar Nebojša Stefanović ponudio ostavku nakon što nije dobio odobrenje da uhapsi pripadnike opozicije koji su večeras upali u Policijsku stanicu u Lučanima.

Predsednik SNS je na pres konferenciji rekao da će o incidentu u Lučanima i ostavci sam Nebojša Stefanović govoriti sutra.

"Nebojša će o tome sutra, nije to bilo u takvoj formi. U Lučanima, u jednoj od tih nasilničkih akcija, nije učestvovao niko iz SNS, a onda se dogodilo da su upali u policijsku stanicu. Nebojša me uzmeniren zvao i rekao da niko nema pravo da tako uznemirava i preti. Rekao sam mu da dok nema nasilja da ih pusti. Njemu je to bilo teško, ali on će otići kad i ja", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje o informacijama da je Stefanović ponudio ostavku na mesto ministra policije.

Očigledno da su Stefanović i Vučić vezani zajedničkim zločinačkim aktivnostima. Zato Stefanovićeva poseta Vašingtonu na najvišem mogućem nivou, ostavlja prostor za opore zaključke.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane