Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

U strahu su pune gaće

Milovan Brkić

Nemački Bild je objavio snimak razgovora američkog državljanina, a predsednika Vlade Albanije Edi Rame sa jednim narko dilerom, od kojeg je socijalista Rama naručio da mu on, o svom trošku, kupuje glasove albanskih birača. Možda su to činili i drugi, već pohapšeni narko bosovi.

Oglasio se tim povodom javni tužilac Albanije, saopštenjem da će videti ''u čemu je stvar''. Ovog tužioca je, da podsetimo, ''u posed'' dovela američka kontraobaveštajna služba FBI-a, a on je, nakon toga, pohapsio svog predhodnika, ministra unutrašnjih poslova, šefa tajne albanske službe, puno policijskih funkcionera i narko bosova...

Edi Rama, dugogodišnji miljenik još uvek nemačke kancelarke Angele Merkel nije podneo ostavku. Niti o tome razmišlja! Ne zanimaju ga ni desetine hiljada demonstranata koji traže njegovu ostavku.

Zamenik Austrijskog kancelara podneo je ostavku zbog beznačajnog snimka, u kojem on navodi kako je teško poslovati sa srpskim kompanijama. Takva su pravila demokratskog društva.

Da li Edi Rama treba da pobije stotinak građana na ulici, pa da se centri moći, koji su stajali iza ovog kriminalca, oglase i privedu ga zakonu, ako to već građani Albanije ne mogu da učine. Diktator se ne ruši bez pomoći iz inostranstva.

Otuda i objava Bilda potvrđuje strahovanja da će hapšenje balkanskih zločinaca biti prepušteno nemačkim službama, što izaziva veliku zabrinutost kod građana na Balkanu.

Srpski diktator Aleksandar Vučić nije ništa manji mafijaš i zločinac od gospodina Rame. Lično mislim da je njegov kartel mnogo opasniji. Aleksandar, Andrej i njihov otac Anđelko opelješili su Srbiju za desetinu milijardi evra i dolara, unazadili nas za pola veka i oduzeli nadu budućim generacijama da na ovim prostorima mogu da žive kao ljudi.

Nema više dileme, pravda dolazi i po Vučićev kartel. Osigurani su i svi zakonski mehanizmi, po kojem oni mogu, zbog težine krivičnih dela, biti isporučeni federalnom sudu u Filadelfiji.

Prošle nedelje, na fejsbuk profilu jednog visokopozicioniranog službenika BIA pojavila se vest da je Vučić zvao Gašića i tražio da mu obezbedi tri helikoptera, kako bi mogao da ode u skrovište u Laktašima, pod zaštitom Dodika. Da se ne zna u kojem je on helikopteru. Na Gašićevo pitanje šta će sa Andrejom, Aleksandar je odgovorio da je on već tamo! Vest je uklonjena nakon pola sata.

Jedan od Vučićevih pratilaca priznao je rođaku iz Beograda , da ''ovaj baš teško hoda, samo što se ne sruši'', misleći na srpskog predsednika.

Bolesti Aleksandra, Andreja i Anđelka su sa lošom prognozom, a BIA nadgleda danonoćno sve lekare koji učestvuju u njihovom lečenju, samo što ih ne stave u kućni pritvor.

Srpski predsednik je u paničnom strahu i od hapšenja! Plaši se da ga letelice iz inostranstva ne pokupe i odvedu u nepoznatom pravcu. On može biti uhapšen u inostranstvu uvek ako nije dobio zvaničan državni poziv da poseti tu zemlju. Lako može biti uhapšen i u Banja Luci, jer je BiH suverena zemlja.

Lovci na glave balkanskih diktatora-mafijaša su svesni da se njima u Srbiji ne može suditi. Postavili su na ključna mesta sudije i tužioce, pseći odane, natrpali su im u džepove velike svote novca, naterali ih da okrvave ruke, donoseći teške presude, uspostavili su sitem nekažnjenog nasilja nad građanima, koje svaki viđeniji Vučićev saradnik može da naruči.

Srbija liči na Divlji zapad. Gde uhvate nesrećnika, tu ga i vešaju. Muče, čereče, pljačkaju, kleveću.

I njegovi zaštitnici su promenili retoriku. Evropski komesari su obustavili pregovore o ulasku u članstvo, optužbe za kršenje ljudskih prava i medijskih sloboda su sve teže i preteće su po režim.

Vučić se kurobeca i starim trikovima pokušava da se spasi. Kada bi se evropski komesari i mama Angela ljutnuli, on bi tutnuo neko javno preduzeće, džak para, pregršt obećanja. Izgrdio bi narod, optužio nas da smo neradnici, doveo strance da za njih radimo za dvesta evra, očekujući da preda Kosmet koji je prošle godine u Parizu prodao Hašimu Tačiju za 300 miliona evra.

Sada Vučić dželatima mame Merkel poručuje - ''Pa kažite gospođi Merkel da sam radio sve što je ona tražila. Ja ništa nisam kriv. Ona je za sve znala i ja sam joj odan''. Odgovaraju mu - ''da, ona to zna, ali mnogo se govori o Vama kao zločincu. Zato moramo da vam stavimo omču''

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane