Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

POMIRENJE

Branko Dragaš

Dužnost mi je da javnosti ukažem na novu prevaru koju nam pripremaju, radeći usaglašeno i dogovorno, veleizdajnička vlast i njena podanička opozicija,prevaru koja se zove - pomirenje i koju je nedavno lansirao, nakon posete bankrotiranoj EU i potkupljivoj vašingtonskoj niskobudžetskoj administraciji, lider za ponovo vraćanje na vlast Dragan Đilas.

Pomirenje je podvala slobodarskom i naivnom srpskom narodu, koji je već naseo na te istorijske velike laži, nakon dva velika svetska klanja, kada su pomiritelji pobili preko tri miliona Srba i kada je srpski politički ološ, potkupljen i podržana od krstaša, brabonjao iste ovakve pokvarene, dosadne, ucveljene, idiotske i jalove propagandističke floskule o nekakvom pomirenju.

Srbi su pristali na to pomirenje dva puta. I šta su dobili? Nove mržnje, istrebljenje, iseljavanje i krvave zločine. Zar ćemo ponovo, treći put, da nasednemo na iste te glupave podmetačine o nekakvom pomirenju?

Kakvo pomirenje? Ko da se pomiri?

Postoji veliki deo naroda Balkana koji nije učestvovao u nikakvim zločinima, koji nije ratovao, koji nikoga nije ubijao, koji se nije svađao, koji nije krao, koji su i sami postali žrtve pogubne nacionalne politike njihove otuđene, bahate, primitivne i kriminalne političke oligarhije, povodljivog naroda koji su, moramo to da priznamo, glavni krivci za uspon i vladavinu tih ratnih huškača, ratnih profitera i tranzicionih razbojnika i bandita, porobljenih koji su dozvolili da ih nadmudre i prevare, da im se nametnu, da njima vladaju i da im drže predavanja najveći politički ološ, luzeri, šibicari, jajare, poltroni, secikese, srebroljubci i fukara svih nacionalnih i verskih boja.

Zašto je to tako? E, to suštinsko pitanje naše balkanske propasti danas gotovo da niko ne postavlja. Niko danas u politici ne govori o genocidu koji je učinjen u prošlom veku nad Slovenima i koga su učinili krstaši, koji nastavljaju da nas zavađaju,guraju u lične obračune i podstiču na međusobno istrebljavanje, jer krstaši falsifikuju drevnu istoriju kako bi sakrili istorijsku istinu da su svi Sloveni nastali iz istog lepenskog i vinčanskog semena, da imaju iste gene, običaje, religiju, navike i mentalitet, da su bliski jedni drugima, da su braća i da moraju da budu složni.

Herodot je za njih pisao ; „ da su posle Inda najveći narod na svetu, da su imali jednog poglavara i da su bili složni, oni bi bili nepobedivi i najjači narod na svetu. Ali oni su za to nesposobni i to se kod njih ne može da dogodi, pa su zato slabi.Imaju mnoga imena, prema različitim pokrajinama,a običaji su im skoro svima isti..."

Kako je moguće da su braća iz istog semena vekovima najveći krvnici?Zašto se ubijaju?Koji je smisao tolikog ubijanja? Kako je moguće da smo tako glupi i da uvek nasednemo na iste prevare?

Ništa se nije promenilo od 1918, 1939, 1945, 1990 do danas, imamo jedno te isto istorijsko stanje pomirenja u kome, kada pogledamo računovodsvenu analizu naših bratskih pokušaja da živimo zajedno, sve se, ipak, završava u krvavom bankrotu i pedantnom ubijanju Srba, uvek samo Srba, koji su proglašeni za remetilački faktor na Balkanu, za opasne divljake iz afričkih pustara, grozne ljudoždere, kraljoubice, varvare koji ne mogu da se civilizuju, koji su smeće, otpad od čovečanstva, koji su niža rasa i koje treba, prema Darvinovim zakonima prirodne selekcije, pobiti, istamaniti, istrebiti,na lomači zapaliti, na kolac nabiti,vešati,spaliti u plinskim pećima,noževima ustaškim zaklati i baciti u jame...

Treba Srbe iskoreniti i zatreti im seme kao nekakve zarazne kliconoše opasne kuge,izolovati te razbojnike u rezervate,pretvoriti ih u evropske Indijance,koji ne znaju da vladaju sa sobom, nego moraju uvek da imaju nadzornika, kolonizatora, inkvizitora i namesnika, koji će ih okupirati i pod stroge nadzore i kazne staviti da ne šire zarazne ideje o slobodi i suverenosti na ostale porobljene evropske narode.

Izjave evropskih političkih satrapa i američkih debilnih kongresmena devedesetih godina prošlog veka , prošlonedeljna izjava senatora Bele kuće, koji o Srbima govore na najkrvoločniji način, isto onako kako vekovima o Srbima govore i rade Vatikan i krstaši,samo su dokaz da nema nikakvog pomirenja dok se Srbi potpuno ne istrebe.

I da je sve kolonizatorima dozvoljeno da urade, bez obzira da li su to radili Germani 101.g.n.e u slivu Labe i Sale,Franci 806.g. kod mesta Gera, pokolj 922.g u Lomčinu nad 120.000 Srba ili pokolj 1168.godine u rušenju svetog hrama u Arkoni, koji su počinili Danci i Saksonci,pa sve do masakra austrougarskih krvnika u Mačvi, ustaša u Jasenovcu i Jadovnu...

Nacistička streljanja nevinog naroda i dece u Kragujevcu i Kraljevu, zločini handžar divizije u Bosni, ubistva sa leđa Srba od strane balista na našem Kosmetu, NATO zlikovačka odmazda „Milosrdni anđeo" sa bombama napunjenim osiromašenim uranijumom, bez obzira, dakle, koji zlikovci tamanili nepokorene Srbe, pod kojom ideologijom i zastavama, svima je bilo opraštano jer su to radili zbog viših civilizacijskih, evropskih vrednosti.

Kako da se pomirimo sa tim zločincima koji i danas rade na tome da sve Srbe nabiju pod jednu osušenu šljivu na Oplencu? Kakva su to politička baljezganja? Ko više da veruje u te propagandne laži eksponenata briselskih komesara i konkviskadora?

Braćo i sestre, ne verujemo više u propagandne laži o pomirenju. Šta imamo mi, ljudi iz naroda, koji se nikada nismo ni svađali sa našom balkanskom braćom i koji se međusobno decenijama družimo, uvažavamo i podržavamo, da mirimo kada nismo dozvolili da nas politički ološ posvađa.

Nismo dozvolili da se zločini među nama dogode. Prozreli smo namere vekovnih neprijatelja Slovena i odbili smo da budemo topovsko meso u njihovim krvavim balkanskim ratovima.Prozreli smo tu podlu i prljavu igru - zavadi, pa pljačkaj, ubijaj i vladaj!

Nismo naseli na te ratniče trube i krvničko udaranje u doboše, jer smo videli da je sve to jedna velika predstava u kojoj će sigurno stradati prevareni slovenski narodi.

O, naivni, nesložni i povodljivi Srbi!Ništa niste naučili od Herodota.Stradate i danas na isti način.Zašto stradate? Zato što ne razumete da nema ljubavi u politici, nego samo - interesi!

Koji je naš srpski nacionalni interes? Ko može danas to da nam kaže? Niko. Srpska palanačka inteligencija je zadivljena svojom malograđanskom beznačajnošću. Politički paraziti žive kljucajući jetru okovanog Prometeja.Razočarani Srbi beže od ludila veleizdajničkog režima.Strah je umrtvio politički život u Srbiji. Kurta i Murta su se dogovorili da zajebavaju Srbe u zdrav mozak i da na smenu vladaju.

Mala skupina prosvećenih Srba iz zemelje i rasejanja, podeljenja i posvađana, bez organizacionih sposobnosti, operativnog plana i istorijske vizije, nemaju iza sebe kritičnu masu naroda da spase Srbiju od dalje torture, nasilja, pljačkanja i prevara.

Istina je pogubna da nema danas ko da brani srpski nacionalni interes. Srbiju svakoga dana siluju, i Srbi to gledaju i ćute. Misle da će nasilnici sami da se povuku i pokaju. Neće!Oni razumeju samo jezik sile. Oni su spremi da idu do potpunog uništavanja Srbije i istrebljenja prokletih Srba.

Naša su vrata na kući širom otvorena i svako može da uđe i da nam otme šta hoće.Okupirani smo iznutra. Veleizdajnik prodaje državu našim vekovnim neprijateljima. Veleizdajnik je albanski lobista.To sada javno i pokazuje. Ne plaši se odmazde, jer je bahat i nadobudan.

Njegov govor u Skupštini spada u najsramnije govore u istoriji srpskog naroda.Uplašen da će ga krstaši surovo kazniti, jer nije ispunio preuzete obaveze, koje je dobrovoljno prihvatio kada su ga dovodili na vlast, pokušava svim prevarama, ponižavanjem, pretnjama, ucenama, lažima, falsifikatima, mahinacijama i podvalama da dokaže preplašenim građanima Srbije da je Kosmet izgubljen, da Srbi nestaju, da nemaju budućnosti, dok su Albanci narod u usponu, da će do kraja veka da brojčano nadjačaju Srbe i zato je danas važno da svi Srbi podrže plan veleizdajnika, plan koga niko nikada nije ni video ni čuo.

Plan koji se bazira na priznanju terorističke države UČK i izdaji preko 120.000 Srba koji žive na okupiranoj srpskoj teritoriji.Ne vidi srpski Kralj Ibi da se promenila geostrateška politička karta sveta. Ne vidi bednik da su počele da jačaju narodne snage porobljenih evropskih država i da budućnost Evrope pripada oslobođenim evropskim država, koje ne prihvataju da im korporativni briselski fašisti određuju kako treba da žive i kojim putem treba da idu u budućnost.

Izbori za evropski parlament su bili jedna mala bitka u velikom ratu koji se vodi protiv korporativnog-bankarskog fašizma u Briselu, bitka koja se završila uzimanjem jednog malog brežuljka, jedne važne kote za dobijanje evropskog javnog mnjenja,jedne važne pozicije koja, kasnije kada dođe do velikog sukoba, može preokrenuti ishod samoga rata.

Najvažnija politička činjenica je da jačaju narodne stranke i pokreti, koji mogu, već u sledećoj političkoj krizi koja stiže, da sruše briselske komesare sa vlasti i da promene političku kartu Evrope. Ako oni to ne urade, potpuno sam siguran da će EU da bankrotira i da će narodi Evrope da prođu kroz velike nevolje, jer će to biti kazna za sve ono što su činili Srbima na kraju prošlog veka.

Narodna srpska izreka - ko drugome jamu kopa, sam u nju pada, dobila je danas na značaju, jer je briselska komesarska politika korporativnog globalizma potpuno uništila evropske države.

Otvorio se veliki politički prostor za novu politiku Srbije, ali mi,nažalost, na političkoj sceni imamo političke pigmeje, dunstere, blente, fah idiote i zgubidane koji uopšte ne razumeju vreme u kome živimo i koji, svojom pogrešnom politikom,vode Srbiju u velike poraze.

Šizofreno ponašanje Kurte, sitne kalkulacije korumpiranog Murte i njegovog orkestra za šetanje i zamajavanje građana,prenemaganje i kukavičluk srpske provincijalne inteligencije i pohlepa preduzetnika da u raspadu države ćape još nešto samo za sebe, te, s druge strane, veliko siromaštvo, beznađe, nemaština i beda običnog naroda,većina građana Srbije živi ispod ili na granici egzistencijalnog minimuna, stvorila je u društvu takve socijalne antagonizme, takva raslojavanja i takvu mržnju, da postoji velika opasnost izbijanja sukoba između dve suprostavljene strane, sukoba koji će se završiti velikom osvetom poniženog i opljačkanog naroda, osvetom koja će akumulirati nezadovoljstvo još od onih upaljenih petooktobarskih vatri, koje nisu donele sledećeg jutra toliko očekivanu i željenu Slobodu i Pravdu.

Građani Srbije vape za Slobodom i Pravdom, tako da se neće više da zadovolje pukom promenom vlasti, da snalažljivi Murta ponovo zameni pohlepnog ludaka Kurtu, da narod ponovo bude prevaren, nego će narod da traži osvetu i tražiće da iznad tih upaljenih vatri na ulicama oslobođenih gradova vise svi akteri naše nacionalne nesreće.

Postoji velika opasnost da srpski sankiloti sami uzmu pravdu u svoje ruke i da naplate sva ponižavanja, vređanja i pljačkanja.Otuda je istorijski zadatak rodoljubive inteligencije da se udružimo, jer mi smo poslednja brana za odbranu Srbije i Srba od konačne propasti.

Nema niko drugi. Mi to moramo da uradimo.Priterani smo u zid. Nemamo više nikakvog izbora.Borba za ljudsko dostojanstvo, za biološki opstanak i za nacionalnu suverenost nam je jedino preostala.Obaveza rodoljuba je da brane srpske interese u novoj geostrateškoj podeli sveta.Rusi su nam poručili, posle zverskog prebijanja i zlostavljanja njihovog političkog predstavnika na Kosmetu od terorista UČK, da su spremni da pomognu odmah Srbima.

Traže da Beograd zvanično pozove Moskvu. Isto onako kako su , na poziv, preko tri hiljade ruske vojske ušle da pomognu pobunjenim Karađorđevim ustanicima. Isto onako kako su Sirijci pozvali Ruse da ih spase od NATO zlikovaca. Isto onako kako je Venecuela zatražila pomoć u obračunu sa bahatim i pijanim kaubojima.

Ruske snage dolaze samo na poziv i otuda moje nastojanje i moj javni rad idu u tom pravcu da srušimo veleizdajničku vlast, da odbacimo prevaru plaćenih opozicionara i da sami stvorimo Vladu narodnog spasa, koja će, sprovodeći novi politički i ekonomski Program za spas Srbije, pozvati Rusiju da otvori vojnu bazu na severu Kosmeta ili u Vranju, kako bi sprečili novi progon Srba sa Kosmeta.

Albanski teroristi se javno hvale da sve slušaju Vašington i da su oni sluge Imperije.Srbija ne može da se nosi sama sa snagom Bele kuće, Pentagona, Vol Strita i FED-a. Zato nam treba pomoć nove velesile. Rusi nam se sami nude, ali veleizdajnička vlast u Beogradu uporno ćuti.

Koji predsednik na svetu najavljuje u Skupštini da sledi intervencija terorista UČK protiv njegovog naroda?Predsednik koji neprekidno širi defetizam i paniku svojim propagandnim političkim lažima da Srba nema na Kosmetu i da Kosmet nije naša vekovna teritorija?

Treba nam predsednik Srbije koji će da štiti srpske nacionalne interese.Nema pomirenja, nego samo interesi.Srbi moraju da nauče dvojnoknjigovodstveni račun.Ustaničku Srbiju su vodili ratnici i trgovci.Nisu brabonjali o nikakvom pomirenju.Zato su uspeli da stvore svoju nezavisnu državu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane