Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Godinu dana vladavine

Krupnim koracima napred...

Ovim rečima je dr Slobodan Milimetar Popović , v.d. direktora obnarodovao rezultate rukovodjenja Opštom bolnicom "Dr Laza K.Lazarević" Šabac, od strane bračnog para Popović. Kad ga čujete, sve med i mleko, projekti, novac, nova radna mesta...Očigledno je da mu beogradska medijska agencija, neka "RIGHT NOW", za onih nešto više od pola miliona godišnje, sa dobro oprobanim receptom vrlog nam Vođe, prodade PINK priču... pišu zaposleni u ovoj bolnici.

***

U našoj bolnici je sve ružičasto, i grabimo krupnim koracima napred!

Da ne bude da samo kritikujemo, jedan od velikih projekata koji je realizovan je projekat Centralne sterilizacije, ali gle čuda, samo što je za sve to zaslužan prethodni direktor dr Zora Nikolić.

Takođe, da nije bilo Ruže Popović i njene donacije u krevetima, sadašnji V.D. direktora ne bi mogao da se pohvali bilo čim drugim.

Doduše, reče 100 zaposlenih (valjda nisu medju njima i oni koji su zaposleni kao radnici u VP Sava - fiktivno zapošljavanje na javne radove, a lova poverenicima, Popovićima ili već nekom trećem.

Nešto sumnjamo da je to vrlo istinito, obzirom da je predsednik UO bolnice upravo Radivoj Mićić, direktor lokalne filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, isti onaj koji je sličnom "matricom" davao pare, kažu nekom Miletiću iz Desića, zatim probio budžet za ozbiljnu lovu (toliku da se generalni direktor bio nameračio da ga smeni), isti onaj koji dade i pare Marku Jančiću za "projekte" i koji ga proglasi da je Rom...

I tako dok dr Popović govori narodu da je sve baš pink i kul, dotle narod zna da su gužve za preglede u bolnici nikad veće, da mnoge ne možete ni dočekati, i da je jedino kešovina ulaz koji garantuje da ćete biti pristojno pregledani i primljeni.

Do skoro, NIJEDAN rentgen aparat nije radio!

Podsetili bismo gradjane, da je to osnovna dijagnostika, pa su doktori morali da koriste visak ili dnevni horoskop za pacijente, dok su oni koji su imali novca iste te preglede vršili kod privatnika.

Ako hoćete da dođete kod interniste na pregled, tu je tek žurka, garant pregleda je "ulaz" novopečenom naprednjaku i načelniku službe Dr Aleksanru Jovanovskom, koji odmah tu preko puta bolnice ima privatnu praksu, ili Dr Snežani Kovačević, jednom od Milimetrovih pomoćnika i najozbiljnijem kandidatu za direktora po vladimiračko-povereničkoj liniji (a kažu i da je neki dr Milika iz Beogarada gura kod Lončara), koja zgrće lovu na nekim silnim eksperimentalnim testiranjima lekova na pacijentima, i takođe ima svoju privatnu praksu.

Jedan od pomoćnika (nezadovoljan što nije za hirurgiju) i vrlih naprednjačkih kadrova, mladi hirurg dr Milan Grujić (i on se gurka za mesto direktora iz senke), ide ko bez glave i moljaka po bolnici da se prime pacijenti preko reda, i to gle - naprednjački aktivisti.

Znači, ako nemate lovu, ili niste skupljač kapilarnih glasova za Vodju - crknite!

Idemo malo do službe za Fizikalnu medicinu. Jedan naš prijatelj, imao ozbiljne probleme sa leđima, pokušao lekar opšte prakse koliko je mogao da ga leči, zatim da mu zakaže pregled preko čuvenog Lončarevog informacionog sistema, naravno termin nije našao, ali mu je dao uput koji je u Srbiji verovatno najčešći - uput bez termina. Čekao naš drug skoro mesec dana, kljukao se lekovima, i kad dočekao - bio pregledan, ali avaj...Sad treba da čeka na propisanu terapiju skoro još 2 meseca, da mu bude pružena u bolnici.

E tu nastupa, izvesni Joksa, glavni tehničar ove službe, koji je odmah mom prijatelju dao vizitku svoje privatne ambulante "Relaks", i još mu objasnio da je to tu blizu, Cerska ulica, preko puta Cara, odma iznad Transkoma. Tvoje je stanje teško, reče Joksa, ne smeš da čekaš, ja ću ti uključiti specijalne struje na pravim aparatima.

Na ovo bi pomislili, možda, kao na vapaj zdravstvenog radnika koji radi za siću u Srbiji, da taj izvesni Joksa Relaks, nije jedna od zvezda farse napada aktivista Srpske napredne stranke ispred Šabačkog pozorišta na učesnike skupa opozicije, kada su fingirane ozbiljne povrede potpredsednice SNS iz Vladimiraca, kada su i doktori sa šabačke ortopedije koji su rekli da joj nije ništa, podobijali opomene pred otkaz od strane dr Popovića..

Tada je vrli Joksa Relaks, sa sve kačketom na glavi, pritrčao da masira povredjenu drugaricu.

Znači opet, ako nemate lovu, ili niste skupljač kapilarnih glasova za Vođu - crknite!

I tako nam je u toj našoj, imaginarnoj bolnici...sve pink i kul, Lončarev IZIS na visini zadatka, moderna oprema, nema lista čekanja, nulta tolerancija na korupciju...

Sve je tako, ništa tako nije!

Podsećamo dr Slobodana Popovića, nekada Popa, od skora nadaleko čuvenog Milimetra, da se više ne z..... sa ljudima, i njihovim zdravljem!

Nemoj da ti umiru bebe, nemoj da ti umiru ljudi na urgentnom prijemu, zato što neko ne da novac, ili zato što nisu aktivisti...

Pa zar nije bračnom paru Popović dovoljno štelanje tendera, i preusmeravanje novca u privatne džepove....

Još podsećamo dr Popovića da smo tražili i mi, i naši sugradjani i čitaoci, odgovore na jako škakljiva pitanja, o umešanosti bračnog para Popović, u pelješenje zdravstvenog dinara svih naših sugrađana.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane