Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Koliko ministar zdravlja zarađuje na vakcinama

Lonac pun evra

Do sada se pogrešno verovalo kako je svetska farmaceutska industrija desetinama miliona evra godišnje finansira rad ovdašnjeg farmaceutskog lobija. Taj novac, međutim, završava u džepovima ministra Zlatibora Lončara i članova najuže klike oko Aleksandra Vučića, dok se ostali namiruju iz budžetskih sredstava. Država, umesto da štiti svoje stanovništvo, isto za ogromne sume podvodi farmako-mafiji kao zamorčiće.

Igor Milanović

Ovaj narod je oduvek bio na meti farmaceutske mafije kao izuzetno jeftini zamorčići na kojima se ispituje moguća štetnost nekog medicinskog preparata, ali od kako je dr Zlatibor Lončar 27. aprila 2014. preuzeo funkciju ministra zdravlja, ovi eksperimenti su postali deo državnog projekta Srpske napredne stranke i način da se zarade desetine miliona evra. Celokupni vrh vlasti je u to umešan.

Zbog poodmaklih godina dr Zoran Radovanović je postao senilan, pa u javnim nastupima često zaboravi šta ne sme da saopšti. Tako je u jednoj televizijskoj emisiji 2016. rekao: „...Ministarstvo zdravlja je čak pokušalo jedan eksperiment... To je donacija... Oni su zamolili da se nama besplatno daju te vakcine da se vidi kako će stanovištvo reagovati."

Ovaj poznati epidemiolog i perjanica pokreta za obaveznu vakcinaciju protiv malih boginja (po potrebi i protiv drugih bolesti) tako je odao kako je naše Ministarstvo zdravlja zamolilo da dobije besplatne vakcine protiv humanih papiloma virursa (HPV) koje bi se u eksperimentalne svrhe delile da bi se videla reakcija javnosti. Ministarstvo je sopstvene građane svetskim farma koncernima preporučilo kao zamorčiće!?!

Očigledno je da vlast, ali i deo struke, uopšte ne zaziru od korišćenja sopstvenog, neobaveštenog naroda da bi preko njegovog zdravlja zaradili milione evra. Rezultate ovakvih ispitivanja farmako-industrija obilato nagrađuje, a taj novac završava isključivo u džepovima ljudi sa vrha vlasti.

Iako je vakcinaški lobi u žižu interesovanja javnosti dospeo tek nedavno, kada je krenula kampanja za uvođenje obavezne MMR vakcine, on u Srbiji deluje već duže vremena, a od dolaska naprednjaka na vlast i pod direktnom zaštitom samog državnog vrha. Nije više neophodno da dobijaju donacije i honorare od svetske farmako-mafije (to sada inkasira državni vrh), njih će finansijski obezbediti država i to iz budžetskih sredstava. Građani Srbije su tako postali jedini narod na svetu koji plaća sopstvene ubice.

Rudarski basen „Kolubara" doo je bio u stoprocentnom vlasništvu državnog preduzeća „Elektroprivreda Srbije" ad u okviru koga i dalje posluje, ali od 1. jula 2015. kao ogranak. Država u ovom slučaju, kao i svaki drugi osnivač, ima pravo da dobija deo zarade. Svaki trošak ovih preduzeća je indirektno uzeti novac iz republičkog budžeta.

Dana 22. januara 2015. godine u „Kolubari" su potpisana dva radna ugovora i to jedan sa dr Tomislavom Stevanovićem, kako se navodi, „specijalistom opšte medicinske pedijatrije" koji ima boravište „u Zrenjaninu, privremeno boravište u Lazarevcu, Kolubarski trg 32".

Doktor je od 28. januara 2015. primljen na rad na neodređeno, u „Baroševcu, poslovi doktora Hitne službe u okviru Hitne ambulante".

Za pomenute poslove dobija platu od 90.000 dinara mesečno, plus naknadu za prevoz 2.500 dinara, kao i 6.000 dinara za topli obrok. Ukupno 98.500 dinara, za posao koji dr Stevanović nikada nije obavljao, jer je sve vreme radio u sopstvenoj pedijatrijskoj ordinaciji u Ulici Toše Jovanovića 34-a u preko stotinu kilometara udaljenom Zrenjaninu.

Istog dana, sličan ugovor je potpisan i sa Vladimirom Cimermanom, kako se navodi, iz Novog Sada, sa privremenim boravištem u Lazarevcu, Rade Terzić 32. Za njega u pomenutom radnom ugovoru stoji da je završio Srednju ugostiteljsku školu u Novom Sadu. On je po ugovoru od 22. januara 2015. primljen na neodređeno vreme (takođe sa početkom od 28. januara 2015.) i to za tehničke administrativne poslove u okviru proizodnje površinskog kopa „Kolubara", Lazarevac, Baroševac, Polje B.

Iako je konobar, Cimerman dobija istu mesečnu platu kao i lekar specijalista.

Oba ugovora je potpisao tadašnji direktor „Kolubare" Milorad Grčić.

Oba ugovora su fiktivna, takozvana „botovska", jer ni dr Stevanović, kao ni Cimerman nikada nisu došli na svoje radno mesto.

Takozvani „botovski" ugovori se sklapaju sa licima koja ne rade u državnoj ustanovi, već obavljaju propagandne usluge za Aleksandra Vučića i njegovu Srpsku naprednu stranku, a u ovom slučaju za vakcinaški lobi.

Naime i dr Stevanović i Cimerman su udarne pesnice zagovornika obavezne vakcinacije koje predvodi dr Radovanović. Iz ovog slučaja se vidi kako se eksperimenti sa vakcinama dosta dugo sprovode u Srbiji, čim se još početkom 2015. ukazala potreba da se finansijski nagrade osobe čiji je jedini posao da ubeđuju narod kako su vakcine potrebne i bezopasne.

Dr Stevanović je pedijatar i u njegovu stručnost javnost ne sumnja, međutim, Cimerman je konobar sa srednjom stručnom spremom, zbog čega njegova reč ne bi imala nikakvu težinu. Iz tog razloga se pribeglo izmišljanju njegove biografije, pa je i on u članku lista „Blic" (koji godišnje dobija milione da bi propagirao proizvode farmako-mafije) od 5. februara 2018. naglo promovisan u doktora. U pomenutom tekstu dr Stevanović i „dr" Cimerman se na najbrutalniji način obrušavaju na protivnike obavezne vakcinacije nazivajući ih šarlatanima. Konobar Cimerman tako neke od eminentnih doktora medicinske struke naziva - nestručnjacima.

Kako bi njihovo mišljenje dodatno dobilo na težini, obojica su proglašena i predvodnicima nekakvog udruženja roditelja, iako se pouzdano zna da u to vreme Cimerman nije bio ni u braku, niti imao decu.

Doktor Radovanović nas je 2016. obavestio kako se eksperimenti nad pacijentima u Srbiji ne odvijaju samo uz znanje i odobrenje Ministarstva zdravlja, već na molbu samog Ministarstva. Desetine miliona evra, dolara i švajcarskih franaka se svake godine sa računa svetske farmako-industrije uplaćuju Ministarstvu zdravlja Srbije, ali taj novac za sebe prisvaja ministar Zlatibor Lončar, koji deo prosleđuje Aleksandru Vučiću. Doktori i oni koji propagiraju potrebu i neškodljivost vakcina i ostalih lekova, plaćaju se iz sredstava budžetskih korisnika - njima ni Lončar, niti klan oko Aleksandra Vučića od svojih para ne daju ni dinara.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane