Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Banat

Legalan i legitiman SNS haos u režiji funkcionera Srednjeg Banata

JAGNJETINA VRUĆA, DOŽIVLJAJ - K'O KUĆA

Po ogromnim podočnjacima, prepoznaje se, nakon svakog radnog dana, i svaka prethodna radna noć SNS-SPS funkcionera srednjeg Banata, uz legalno i legitimno bančenje. Gradska i opštinske kase, na izvol'te, čerupaju se, k'o koke na pokretnim trakama klanica. A problema, koje ovdašnji besprizorni foteljaši proizvode, k'o šaše. Zrenjanin noću nema apotekarsku službu (?!?), trenutno u nadležnosti privatne Apoteke Janković, građani umiru na pravdi Boga...Da li to dopire do ovdašnjeg foteljaša, non -stop prezauzetog tokom radnog vremena nadljudskom borbom sa vrućom jagnjetinom ispod sača...

Zoltan Horvat

Ali, zato, ovdašnja ekipa evidentičara smrti, Hitna pomoć, ima svoje ljude koji, za lepu apanažu, uredno izraze saučešće i predlažu privilegovanu pogrebnu službu...Istekao je i rok, pljačkaški pažljivo odrađenom IPA projektu međugranične saradnje Srbije i Rumunije za nabavku laserske opreme odeljenja oftamologije u Domu zdravlja u Novoj Crnji.

Alo, Živkovićke, Gvero...ko je tu glavni za mažnjavanje para, gde je „isparilo" 1,85 miliona evra, ko sve od vas kupuje stanove, ko gomila tri, četiri, ili pet funkcija po glavi, kada oprema košta, brat bratu, svega par stotina hiljada evra?!?

Bivši gradonačelnici Zrenjanina, sem državnog sekretarisanja i preostalih uguzivanja u više fotelja za lepe narodne pare, kao veterinari, honorarni su predavači na fakultetima i višim školama u Ćupriji, Šapcu...'Vol'ke javne sramote postideo bi se svaki prosečan građanin, izuzmemo li ovdašnje natprosečne foteljaše, stranački oslobođene od bilo kakve odgovornosti i polaganja računa...

Društveno odgovorni subjekti, poput udruženja Građanski preokret, nova snaga Zrenjanina, prvi su upozorili na katastrofalan nedostatak noćne apotekarske službe u Zrenjaninu. Od 22 časa do 7 ujutru, u Zrenjaninu nema dežurne noćne apoteke. Dakle, u najhitnijim slučajevima, bez obzira na brzinu dolaska Hitne pomoći, pacijent može da se oprosti od života. Grad Zrenjanin odgovornost, 'ladno, prebacuje na privatnu novosadsku firmu Apoteke Janković, koja je pre 5 meseci dobila koncesiju na 15 godina upravljanja apotekama u opštini (ukupno 32 apoteke).

Neophodnost preko potrebne za život dežurnih noćnih apoteka, niko se nije setio, pa šta ako najugroženiji bolesnici umiru, bolje sad nego da se i dalje muče, da nam se svima ogadi cinizam i proključa bes nakon ovakvih besmislenih redova...

Gradonačelnik, kojem ne pominjemo ime, ispred svojih teških analfabeta od saradnika, ne oglašava se ni po ovom pitanju, koga da pitamo, a da ne uznemirimo jagnjeću brigadu...Iz Apoteka Janković, stiže nam odgovor da se oni strogo pridržavaju ugovora potpisanog sa gradskom upravom...'Ajd, da pogledamo ugovor...kad tamo, nema ugovora, poslovna je tajna?!? Da li bar šalju vence i izraze saučešća za umrle isključivo zahvaljujući njihovim teškim javnim nemarom? Zašto bi sad to radili, kada to nisu otaljali ni u slučajevima smrti bivših radnika, običnih, koji su ceo radni vek proveli u Javnoj (Gradskoj) Kući? More, bando foteljaška, gde će vam duša, kako javno rekoše opozicioni poslanici DJB u zrenjaninskoj skupštini.

Trenutna situacija u Zrenjaninu je nepromenjena, funkcioneri građanima velikodušno dozvoljavaju da umiru do mile volje, ali se potencijalnim mušterijama savetuje, da to, do daljeg, ne rade noću.

Irena Živković, direktorka Regionalnog Centra za društveno - ekonomski razvoj Srednjeg Banata (RCR), lepa heroina, miljenica gradonačelnika, dobitnica je povelje Kapetan Miša Anastasijević za 2016. godinu...Nagrada za stranačko zapošljavanje, tačnije za uposlenost motanja kablova po Drexlmayeru...

Gradonačelnikova heroina od neograničenog poverenja direktno je odgovorna, a samohvalila se preko svake mere, i za realizaciju IPA projekta međugranične saradnje Srbije i Rumunije za nabavku laserske opreme za oftamološku dijagnostiku. Umesto da ova oprema završi u zrenjaninskoj bolnici, kako to i priliči Regionalnoj bolnici u večitoj izgradnji, neka sila, poznata samo privilegovanim korisnicima berićeta projekata tipa, lova do krova, preusmerila je IPA projekat u, sigurne ruke.

U Dom zdravlja Nova Crnja, gde je nakon više godina, oprema i instalirana. Vrednost projekta, za ovdašnje prilike ogromnih 1,85 miliona evra, oprema uredno instalirana u ordinaciji, vredna tek par stotina hiljada evra?!?

Heroino, prirodna lepoto Zrenjanina, šta je sa 1,5 miliona evra, ko je mazn'o pare...?

Heroina se ne odaziva, ogromna leđa gradonačelnika štite je jače od atomskog skloništa.

U čemu je ovde, lopovska caka prevejanih saigrača, trenutno jačih od atomskog skloništa? Pre nekoliko dana je objavljeno, šturo i neupadljivo, da je ovom IPA projektu, istekao rok, pa je, shodno tome, ugašen. To je nagnalo silu da zaključaju ordinaciju u Domu zdravlja u Novoj Crnji, i da polujavno, ponude nekom (već poznatom) zakupcu opreme, da nastavi sa radom.

Nakon trubljenja na sva zvona o značaju ovog projekta za Srednji Banat, oprema praktično ide na doboš, a za preostalu lovu, cirka 1,5 miliona evra, ne pitaj, jer niko ne sme da kaže, lopovi smo neopevani, vešti, polujavno tajni, neopevani. Mi kupujemo stanove, lokale, lovu skladištimo na privatne račune, mi smo sila kojoj pozitivni zakoni ove zemlje ne mogu ništa. Jedan siledžija od pomenute sile kaže da je 1,5 miliona evra zaista potrošeno za nekoliko godina, jer su neki oftamolozi, privilegovani, dolazili jednom ili dva puta mesečno u Dom zdravlja u Novu Crnju, i obavljali laserske očne preglede.

Kako su mogli obavljati preglede tokom niza godina, kada je oprema instalirana tek pre nekoliko meseci?!? Drugarica doktorka Milena Gvero, genijalna genijalka oftamologije, a ne onkologije Srednjeg Banata, bila je u Domu zdravlja manja sila, ako izuzmemo, redom, njeno načelnikovanje u zrenjaninskoj bolnici, u privatnoj, u omiljenoj joj očnoj bolnici Helios...

Oftamološka sila Srednjeg Banata, predvođena Lepom Heroinom, ima, k'o od šale, oštar kurs punjenja privatnih džepova. Na vanrednom skupštinskom zasedanju u Novoj Crnji, izglasano je dodatnih 10 miliona dinara iz budžeta za, genijalštinu, deficitarne specijaliste nakon radnog vremena?!? Jednom ili dva puta mesečno, gđa

Genijalna Ofta Genijalka & Company po branju tuđih para, vršiće preglede, po potrebi. Dakle, 1,5 miliona evra nije dovoljno za narasle apetite Heroina & Njene Company, na redu je čisto i precizno, nikad lakše, mažnjavanje iz opštinske kase.

Kako? Lako. Pare za privilegovane su obezbeđene, Heroina ima vrlu saradnicu u opštini Nova Crnja, u ćerki predsednika opštine u legalnoj ilegali (uprkos izvršnoj sudskoj presudi zatvora, Bizon još uvek sedni u fotelji predsednika opštine?!?).

Pos'o, navodno, ide ko podmazan, iako je katancem zabravljena ordinacija! Tu se prišljamčila i svastika Bizona Ilegalca, eno, zubarka je, besposlena, voli da radi posle radnog vremena. Sve njene, i troškove svih ukalkulisanih uz Heroinu & Company, ide na teret opštinske kase. Uz dodatak, da će oftamološka oprema da se izda zakupcu, opet, isključivo na teret opštinske kase.

Naravno, Centar za socijalni rad opštine Nova Crnja, koji ove godine raspoređuje 20 miliona dinara korisnicima (njih oko dve hiljade), ne podnosi nikakav izveštaj meštanima opštine, već se navodi da se centrali u Novom Sadu, redovno šalju izveštaji. Koji izveštaji i koliko je ko dobio, zini da ti kažem...

Ove i ovakve teške piz... od pljačkaškog pohoda na sve moguće kase, prolaze pored blentavog građanstva k'o pored rumunskog groblja (blizu granica). Recimo da je opština Nova Crnja, ubedljivo najsiromašnija opština u Vojvodini, da je svaki četvrti meštanin socijalno ugrožen, da je, za silu prava milina imati ovakve slepce od naroda...

Na kraju, radosna vest za sve bivše gradonačelnike Zrenjanina. Uspeh i karijera su zagarantovani, ako se čovek otisne u beogradski i novosadski levak oticanja narodnih para u privatne džepove stranačkih timova. Ivan Bošnjak, bivši gradonačelnik, bio veterinar, pa magistar, da li je doktorirao, vrag će ga (prepo)znati , ali, eno ga, uz funkciju državnog sekretarisanja po lokalnim samoupravama, dobio stranački zadatak da predaje i u visokim školama Ćuprije i Šapca.

Bravo za svestranog i rastrčanog funkcionera SNS-a, diku Melenaca, i šire. Biti stranački kolega Aleksandru Martinoviću koji koristi luksuz da nema ni jednog jedinog studenta na predavanju, to je pitanje prestiža, ličnog ponosa, punjenja džepova i nedostatka ogledala. Izbacili ogledala iz upotrebe, jer im komšije iz rodnog mesta vele: Je li, smeš li da se pogledaš i vidiš, u šta si se pretvorio?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane