Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Poglavnik i đeneral protiv crvene lopovske bande s obje strane Drine

Najpošteniji udbaški izbori

Izbori za EU parlament su završili. Tehnologija je danas toliko napredovala pa su se rezultati izbora znali mnogo ranije. Kako bi se ispoštivala demokratska procedura, organizatori ovih izbora nisu mogli još za vrijeme glasanja birača, objaviti tko odlazi u Brisel. To su učinili doslovno, odmah nakon zatvaranja biračkih mjesta. Tako je sve bilo po zakonu. Ovo su bili najpošteniji izbori u povijesti UDBE koja je stvorila pojam nazvan Republika Hrvatska. Birači stoga ne trebaju uputiti nikakve žalbe na tijek izborne procedure. Tolika razina demokracije nalazi se u režimskih Hrvata. Sve je bilo regularno. Izbori za EU parlament prošli su u najboljem redu.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Na ovim izborima nisu bili potrebni promatrači jer se unaprijed znalo kako su izbori za EU parlament sami po sebi pošteni.

Tko su profiteri ovih izbora..? Profiteri su oni koji su ove izbore organizirali. HRVATSKA DRŽAVNA MAFIJA na čelu sa takozvanom strankom HDZ.

Oni su dobili četiri mandata ili četiri parazita koji će sljedećih pet godina za svoj parazitski status u EU parlamentu dobivati oko 7.000 eura mjesečno, neto plaću. Dakle, HDZ je relativni ili sveukupni pobjednik ovih izbora.

Čujem da je dobio samo jedan glas u IRSKOJ!!!

Irskoj, drugoj domovini Hrvata koji su morali pobjeći iz matične zemlje Hrvatske. Zašto su Hrvati morali bježati iz matične zemlje Hrvatske? Zato jer nisu više mogli trpjeti pljačku vlastite imovine od strane HR režima, koji vrvi organiziranim kriminalcima...

Iz HDZ-a u Brisel ide i posinak najpoznatijeg HR UDBAŠA Vladimira Šeksa, UDBAškog naziva KOLEGA. Taj mladi HDZ-ov lik je doktorirao na temu TRGOVINA DJECOM, o čemu su izvjestle i ove novine. Tri sljedeće parazitske EU parlamentarne fotelje, osvojili su kriminalci iz tzv političke stranke zvane SDP.

Oni su HDZ-ova braća po kriminalu. Iako na površini pokušavaju biti ljuti protivnici, srasli su ko prst i nokat. Kako i ne bi kada imaju istog političkog oca, istu majku, istu banditsko-lopovsku ideoogiju i kriminalni dosje.

Tonino Picula je najpoznatiji u SDP-ovoj trojki koja zauzima klupu EU parlamenta. On je svojevremeno u ime EU komisije za praćenje izbora za predsjednika Ruske Federacije izjavio, kako su ti izbori nepošteni, kako je pobjednik izbora unaprijed određen i kako su ti izbori neregularni i NEPOŠTENI jer nisu poštivane osnove demokratske procedure. Osim toga, Tonino Picula se krajem 2002. godine, iskazao i dokazao u pripremanju i organizaciji likvidacije srbijanskog premijera dr. Zorana Đinđića o čemu saznanja ima i srbijansko "neovisno" pravosuđe također. I o tom zločinu je Magazin Tabloid dokaze predočio javnosti na svojim stranicama.

Izgleda kako se kriminal isplati i kako kriminalna radnja postaje preporuka Europskoj Komisiji u Briselu.

Jedan glas je dobila tzv Amsterdamska koalicija. Na čelu te koalicije je ruža demokracije u Hrvata nazvana Anka Mrak Taritaš. Nju biračko tijelo nije zasigurno biralo da sjedi u fotelji EU parlamenta. Naime, niti jedna fotelja ne može izdržati njezinu ogromnu stražnjicu. Osim toga, nije sigurno da li će i koja EU WC školjka izdržati teret Anke Mrak Taritaš.

Naše napredne udruge za zaštitu žena, i promociju pobačaja, već su uputile apel tajnistvu EU-a da načini EU parlamentarnu stolicu i školjku po mjerama Amsterdamske Anke Mrak Taritaš. Ujedno su zatražile da se na Ankinu mjesečnu plaću od 7000 eura neto doda i dodatak na prehranu. Međutim, apeli nisu pomogli i Anka Mrak Taritaš zbog sigurnosti ostaje u Hrvatskoj. Također, u EU su čuli kako je Anka zapravo Kleptomanka i krade sve što joj dolazi na dohvat ruke. Posebna fotelja, pojačana ishrana, posebna WC školjka, posebna bala papira. Sve to košta. Takve potrošače ali i sitne lopove, EU ne može tolerirati u vlastitom parlamentu.

Zato umjesto glomazno pohlepne Anke u Brisel odlazi Valter Flego, također član Amsterdamske koalicije. Krađa novca poreznih obveznika i radnika te potonućće Uljanika su reference koje respektira EU pa je Flego dobio zeleno svjetlo od Briselskih poslodavaca i birokrata. Kao deveta u EU pralament također odlazi ili nastavlja "rad", naša hrvatska ruža. Ruža Tomašić kodno ime BOSANKA koje kodno ime se odavno nalazi na popisu Yugoslavenske UDBE. Ona se iskazala kada je jednom davno na državnoj televiziji prokazala saborske zastupnike koji između sebe dijele profit od prodaje droge. Kasnije sam saznao kako je u toj podjeli profita Ruža ostala "kratka" pa je svekolikoj javnosti prokazala svoje narko ortake iz sabornice. Ruža Tomašić po tko zna koji puta muti javnost o svojem ustaštvu i četništvu traktoriste Milorada Pupovca, čiji traktor nije stigao do Brisela. UDBAŠICA Bosanka javnosti pokazuje davno izlizanu šablonu o vlastitom "ustaštvu" i Pupovčevom "četništvu". Ta je omiljela priča nastala još tamo odmah nakon 45. u krčmi zvanoj BALKAN koju priču BALKANCI rado slušaju ne videći kako su nakon takvih priča i prepucavanja sve siromašniji. Za javnost su RUŽA I MILORAD ljuti protivnici a iza kulisa slizani ko bratstvo i jedinstvo na Yugo komunistički način.

Ćelavi UDBIN provokator, sudac HR pravosuđa, Mislav Kolakušić je također dobio poene i simpatije HR državne zločinačke organizacije. On je uspješno nošen svekolikim režimskim medijskim krilima odletio u Brisel. Taj sudac je lakovjernoj hrvatskoj raji nabajao kako će uz pomoć građana srušiti hrvatsko korumpirano pravosuđe. Ni manje niti više!! Hrvati lakovjernici su mu povjerovali.

Tako smo i Tuđmanu vjerovali kada je uskliknuo IMAMO HRVATSKU! Petnaestak godina kasnije, mnogi shvaćaju kome je KRIVOUSTI TUĐMAN svoj usklik uputio. Grupici "odabranih" UDBAŠA koji su stvorili hrvatski zločinački režim i koji Hrvatsku i Hrvate gazi svojim nogama. Jedina politička opcija koja je do izbora prijetila državnoj mafiji da joj pomrsi račune, zove se ŽIVI ZID. To je stranka čiji je idejni začetnik golobradi i još uvijek svekoliko ZELEN IVAN PERNAR. Na njih se HR banditski režim posebno okomio.

Kako bi ih razvodnio, izmislio je ćelavog suca Mislava Kolakušića izmislio je suvereniste, lažne pravaše amsterdamce političku prostitutku DALIJU OREŠKOVIĆ. Svi su dobili zadatak razvodniti snagu ŽIVOG ZIDA.

Oni na čelu sa ĆELAVCEM ć ie umjesto borbe protiv HR korumpiranog pravosuđa i bezakonja koje vlada ovim prostorima, bez ikakve borbe dobivati ogromnu mjesečnu plaću kao EU parlamentarci. Svi su bili u "igri" samo da ŽIVI ZID ne dobije EU mandata koliko zapravo vrijedi. Kolakušić je uspio doći do Brisela. Pošteno je odigrao svoju prljavu ulogu, koju je dobio od UDBE. Na sebe je navukao mnogo naivnih i priglupih hrvatskih birača, koji su vjerovali ŽIVOM ZIDU. Tako je "naguzio" i ŽIVI ZID ali i sve budale i naivce koji još vjeruju ćelavom sucu Mislavu. DALIJA OREŠKOVIĆ je ostala ono što u svojoj biti i jeste. Jeftina politička roba za jeftine političke konzumente. UDBA likuje jer svaka roba ima svojeg kupca. DALIJA će opet na scenu kada dođ vrijeme nekih drugih izbora.

Znamo tko su krvni i politički preci sadašnjh vlastodržaca kako u Hrvatskoj tako i u Srbiji. Sve su to braća i sestre po kriminalu. Iako formalno dvije države, ustvari imaju zajednički režim koji jedni drugima pomaže, koji surađuju od 1945. do danas. Nekada su rabili metode zvane 13 bataljun, metak u potiljak, pojeo te mrak, a danas rabe "demokratske" načine. Učinak je identičan. Kontroliraju sve institucije u zemljama nad kojima imaju jurisdikciju.

Nije stoga čudno što hrvatski režim u redovima EU želi pošto-poto vidjeti i Srbiju na čelu sa svojom braćom kriminalcima.

Dogodi li se da padne režim u Srbiji, zakonom spojenih posuda, pada zločinački režim i u Hrvatskoj. I obrnuto. Njihova je sudbina kriminal. Njihovo bratstvo i jedinstvo zasniva se na IZDAJI I PLJAČKI vlastitih naroda. Kako Srpskog tako i Hrvatskog naroda. To treba znati i pamtiti. Zato im se moramo suprostaviti svim načinima. Zato treba na noge dignuti sve resurse. Sve opcije koje mogu zaljuljati protunarodne režime koji stoluju u Zagrebu i Beogradu.

Dizanjem POGLAVNIKA I ĐENERALA protiv ZLA koje nas je snašlo još od 1945., dobivamo moćne saveznike kojih se boje i zbog kojih paničare kako u Zagrebu i Beogradu ali i u središnjici EU kriminala, BRISELU.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane